KarriärOm oss

Emilia Engrund

Hemma överallt i Gällivare

Din mäklare i Gällivare

Kontakta mig

Emilia Engrund

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Emilia är en förtroendeingivande och engagerad mäklare och har drivit på affären på ett föredömligt sätt. "
Irina K2 veckor
Verifierad kund
"Riktigt bra bemötande, snabb återkoppling, ordning och reda på allt. En toppen mäklare som har alla mina uppdrag i framtiden. Rekommenderas starkt."
Robert K3 veckor
Verifierad kund
"Mycket hjälpsam och informerade ofta om hur bud/försäljning gick."
Gunilla Britt-Mari K7 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och engagerad mäklare. Skötte affären proffsigt och effektivt. Kan verkligen rekommendera Emilia."
Joakim D7 veckor
Verifierad kund
"Så proffsig och trevlig, allt gick supersmidigt🤩 Tack Emilia "
Marie Anita Katarina S11 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett positivt och naturligt sätt av Emilia och hennes kollega, inget kändes krångligt. De satte fart med arbetet för att få ut annonsen omgående. Har fått snabba svar och blivit uppdaterad av Emilia under hela försäljningsförloppet. Även fått råd i olika avseenden. Jag är mycket nöjd med henne som mäklare."
Susanne Christina L12 veckor
Verifierad kund
"Jättebra bemötande. Köpte och sålde bostad med Emilias hjälp. Snabbt och tryggt precis som vi ville ha det! Vi är supernöjda!"
Petra S12 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande av mäklaren. Snabb återkoppling vid frågor/funderingar. Sammantaget väldigt bra info och service genom hela processen. "
Kristian T13 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Efter att ha varit bosatt i Stockholm har jag nu flyttat hem till byn Junosuando, där jag är född och uppvuxen. Längtan till Norrbotten och Tornedalen tog mig hem och nu har jag landat helt rätt. På min lediga tid spenderar jag mycket tid med vänner och familj och under höstens krispiga tid finner ni mig ute på älgjakt. Under vårvintern tillbringas mycket av tiden ute i naturen på en skoter. Familj och vänner ligger mig nära om hjärtat och därför tog jag valet att flytta hem. Sedan barnsben har jag varit involverad inom familjeföretaget och arbetat med skogsfastigheter och all tillhörande ekonomi. Detta skapade ett självklart intresse för stora fastigheter och skogsmark vilket föranledde att jag startade jag min fastighetsmäklarutbildning. Pararellt med heltidsjobb och studier har jag genomfört flera specialistkurser inom Jord- och skogsfastigheter. Detta för att skogsbruk och jordbruk är något som intresserar mig då detta är en långsiktig investering som kräver omvårdnad. Under min tid i Stockholm har jag arbetat inom mäklarbranschen. Jag har bland annat haft försäljningar av lägenheter och varit delaktig inom nyproduktionsprojekt. Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och har ett starkt engagemang för mitt arbete. För mig är det viktigt att erbjuda en hög kvalitet i allt. Om du väljer mig som mäklare kommer du få en ödmjuk mäklare som gör allt jag kan för att uppfylla dina bostadsdrömmar och gärna överträffar dem. Jag ger alltid det lilla extra för att du som kund ska känna att du får expertis, kunskap och engagemang. Jag säljer villor, fritidshus, bostadsrätter och att allt kring jordbruk och skogsbruk. Jag ser fram emot att få träffa dig och se hur vi ska kunna ta nästa steg i din dröm kring bostäder. Välkommen att kontakta mig!

Mina försäljningar

Emilia Engrund

Reg. Fastighetsmäklare

070-577 21 69

Emilia.engrund@husmanhagberg.se

Boka tid med Emilia direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg