MED728A45CE15F84BD5B4D0B5B87F96635E

Fritidshus i fantastiskt läge på Söderön!

Boka visning

Söderön, Östhammar

Sundsäng 336

Fakta

TypFritidshus
Antal rum5 rok
Boarea69 kvm
Tomtarea1,707 kvm
Byggår1968

Utgångspris: SEK 2,850,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 11:30 - 12:00
Anmälan krävs, för andra visningsalternativ kontakta mäklaren.

Längst ut på Söderön mitt i Bodasundet finner du detta mysiga fritidshus i ett härligt och avskilt läge. I ett ostört och havsnära läge finns gott om möjligheter. Huvudhuset erbjuder 69kvm fördelat på ett rymligt allrum, kök, fyra sovrum samt duschrum. I huset finns även en förbränningstoalett och på framsidan av huset finns en altan med utsikt till havet. Vidare på fastigheten finns även två förråd, ett torrdass samt en välskött gräsmatta med gott om plats. Till fastigheten hör även förråd samt en gäststuga. Nere vid stranden finner du den öppna Östhammarsfjärden och det glittrande vattnet där servitut finns för tilläggsplats av båt. Här är verkligen en plats att finna lugnet på och borra ner fötterna i gräsmattan och bara njuta av livet med sällskap av endast fågelkvittret och ljumna vindar.

Den fantastiska utsikten och det härliga läget bör upplevas på plats!

I kommunorten Östhammar samt Öregrund finns fina omgivningar, hus och härliga stråk att upptäcka, detta endast ca 20-30 minuter bort. Här finner du också hamnen med sina röda bodar och stort utbud av restauranger och shopping. Östhammars busstation erbjuder goda kommunikationer via buss mot Uppsala samt mot semestermålet Öregrund som tillsammans med Östhammar är populära tillflyktsorter under den varmare delen av året.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Östhammar har ett vackert läge vid Östhammarsfjärden och är ett lugnt och tryggt område för folk i alla åldrar. Serviceutbudet i tätorten är gott med allt från livsmedelsaffärer, restauranger, sjukhus, grundskolor, gymnasieskola och banker till idrottsanläggning, ishall och nyrenoverat kulturhus. Möjligheter till ett aktivt friluftsliv finns i forma av marina, härliga badplatser, elljusspår, golfbana, tennisbana och mycket mer. Hit kan man ta sig med båt ända in till centrum för att slå sig ner på en restaurang och äta en bit mat eller ta en kaffe. Sjötorget är en härlig samlingspunkt för rekreation, lek och spel. På Krutudden finns fina promenadstråk med utsikt mot staden. Här finns en stor variation av boenden i olika miljöer med lägenheter, radhus och villor i olika storlekar. Många som väljer att bo i kommunen uppskattar småstadskänslan och närheten till havet och naturen.

Kommunikation

Busskommunikationer till Uppsala, Gävle och Öregrund. Goda pendlingsmöjligheter.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Allrum
Rymligt allrum med fungerande kamin och härlig utsikt genom stort fönsterparti mot havet. Plats för både soffa och matgrupp. Vitmålade väggar samt delvis med träpaneler. Trägolv.

Kök
Funktionellt kök med blåa skåpsluckor. Utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl, frys och bänkdiskmaskin. Ljusa väggar och trägolv.

Sovrum 1
Sovrum med utsikt mot havet! Vita väggar och trägolv.

Sovrum 2
Här finns plats för t ex enkelsäng och garderober. Målade väggar och trägolv.

Sovrum 3
Bra sovrum med ljusa väggar och trägolv.

Sovrum 4
Sovrum med ljusa väggar och trägolv.

Duschrum
Utrustat med dusch och handfat. Kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Praktiskt dörr ut i trädgården.

Toalettrum
Utrustat med förbränningstoalett och en varmvattenberedare.
Antal rum
5 rum varav 4 sovrum
Boarea
69 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
Fritidshus
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Direktverkande el, braskamin
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning
Kryprumsgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas
Tak
Tegel
Fastighetsbeteckning
Mälby 1:10
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,010 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,068,000
Byggnadsvärde
SEK 348,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 250,000
Tomt
Areal
1707 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Östhammar Mälby GA:5 ändamål: Vägar

Karta

Söderön Östhammar

Sundsäng 336

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg