190

Örviken, Örviken

Styrbordsgatan 19Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

120 kvm

BIAREA

64 kvm

TOMTAREA

1 161 kvm

BYGGÅR

1979

DRIFTSKOSTNAD

2 119 kr/månad

Hemtrevlig villa i härliga Örviken, kustens pärla!

Letar ni efter ett boende med promenadavstånd ner till havet?
Och med en stor och härlig tomt och en rymlig altan där man man njuta av ett trevligt extra utrymme från tidig vår till sen höst?
- Då är ert letande över!

I denna trevliga och renoverade enplansvilla finns allt ni önskar- och mer därtill.

Detta boende präglas av stora härliga fönsterpartier som släpper in mängder med ljus samt väl tilltagna ytor allt igenom bostaden. Köket erbjuder dig mängder av utrymme och gott om köksskåp för optimal förvaring.
Ljusinsläpp sker från fönsterpartier i söderläge och släpper in massvis med ljuvligt solljus och skapar en otroligt trevlig boendemiljö.
Bostaden har successivt uppdaterats med nya ytskikt på både golv och väggar. Två av sovrummen har precis blivit totalrenoverade med både nya golv samt ny tapet på väggarna och ny takpanel. Här stoltserar dessutom nya, stora garderober, optimalt för er klädförvaring.

Vardagsrummet är rymligt och här finns möjlighet att möblera med både soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel samtidigt som ett större matsalsbord ryms utan problem för större sociala middagar.
Från vardagsrummet når du en trevlig baksida med utsikt över den lummiga tomen. I och med att ett staket skiljer de olika fastigheterna åt så är det också minimalt med insyn på bakgården.

Utöver detta så kliver du in i en hemtrevlig hall där plats för klädavhängning finns. Till höger ligger hemmets hjärta köket och rakt fram ligger vardagsrummet.
Till vänster ligger det renoverade badrummet med snygg kommod, vägghängd skåp perfekt för förvaring samt en dusch med glasdörrar.
Längre in till vänster ligger hela fyra sovrum i varierande storlekar som samtliga är utrustade med garderober.

Till höger och bortom köket finner du en groventré, perfekt om man önskar att smuts från de små skorna inte ska dras in i stora hallen.
Här finns dessutom gott om utrymme för klädförvaring då flertalet garderober löper längst ena väggen.
Rakt fram från denna hall så ligger ännu ett rum som kan fungera perfekt för familjens äldre barn eller som en uthyrningsdel för den som önskar.
Från detta rum når man ytterligare ett utrymme som med fördel skulle kunna användas som en lyxig walk-in closet om man så skulle önska.

Önskar du bo gemytligt och barnvänligt med närhet till hav och älv, promenadstråk, skoterled, skidspår, lekpark, skog och natur. Då har du mest troligt hittat hem när du kommer till Örviken. En levande bygd med cykel/gångavstånd till Skelleftehamn och Ursviken samt närhet till Skellefteå centrum med ca 20 min bilfärd.

Här bor du på en lugn gata i ett barnvänligt område med närhet till lekpark, pulkabacke samt nära till badstrand med grillplats.
Dessutom följer en alldeles egen båtplats med fastigheten!

Detta är en kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MEDF967204BD9A84D61A828448CFB1EDE42
MED7094AA1BCC354BE9828F48DCA9E7C8A2
MEDC53B443B48F44E63BC6DB441A721832C
MEDE9FD0F44E23A44A5887F2B4893843A7B
MEDD3153795948D4ABC89CF481918F7CF18

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Örviken

Styrbordsgatan 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret