MED8CC63B679B4A4E349E1B0FBEAF15481D

Fantastiskt fin 5:a - Gavelläge - högst upp!

Ekhagen, JÖNKÖPING

Stockrosgatan 67

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,796 Inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband (100/10 Mbit), ip-telefoni, förråd och bostadsrättstillägg.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea105.5 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer215009003-0216-02
Byggår1900

Utgångspris: SEK 2,995,000

Ansvarig mäklare

Visningar

24
September | Thursday
Kl 18:45 - 19:15
Föranmäl er gärna på vår hemsida - Välkomna!
28
September | Monday
Kl 17:30 - 18:00
Föranmäl er gärna på vår hemsida - Välkomna!

Varmt välkommen till denna trevliga bostad som har genomgått en stor förvandling under de senaste åren. Genomgående ljus inomhusmiljö då bostaden har ljusinsläpp från tre väderstreck! Bo i en stabil och välmående förening som är lågt belånad. Här bor du med en låg månadskostnad!

Ett praktiskt boende där allt är totalrenoverat med hög noggrannhet och varsam hand. Här har inget lämnats åt slumpen!
Snyggt renoverad lägenhet i stilrena materialval såsom parkettgolv, putsade väggar målade i ljus behaglig kulör, infälld LED-belysning, smakfullt och modernt kök som är fullutrustat med lyxiga detaljer. Badrummet är rymligt med fina och ljusa materialval samt helkaklad WC med plats för tvättmaskin. Här är Wow-faktorn hög!

Bostaden bjuder genomgående stora ytor och välplanerade kvadratmeter att möblera fritt på. Direkt när man kommer in i hallen har man avhängningsmöjligheter, en väl tilltagen skjutbar garderob med gott om förvaring , till höger ligger WC som bjuder på extra bekvämlighet i form av egen tvättmaskin! Längre in i bostaden finner du vardagsrummet och härifrån tar du dig enkelt till bostadens övriga sektioner med 4 sovrum, badrum, kök och till sist men inte minst den inglasade balkongen som bjuder på flertalet soltimmar att njuta av med utsikt över vackra grönområden. Vardagsrummet är stort nog att rymma både matsalsmöblemang och soffgrupp. Perfekt för sociala sammanhang och tillställningar! I anslutning till vardagsrummet finner moderna köket med även plats för ett stort matbord. Här är det trevligt att tillaga middagen!
Till bostaden hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Passar dig som inte kan få för mycket förvaring!

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättsföreningen Jönköpingshus nr 9 är välskött och ekonomiskt stabil förening. Förvaltning sköts av Riksbyggen. Här bjuds övernattningslägenhet, tvättstuga, bastu, bordtennisrum och föreningslokal. Lugnt och stillsamt område med närhet till såväl natur som City. Alla tänkbara bekvämligheter når du via cykel eller en härlig promenad. På Ekhagen bor du med närhet till Bondberget, Vätterstranden, livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral, apotek, Asecs m.m. Goda kommunikationer från närliggande station tar dig till Jönköping med omnejd.

Varmt välkommen till ditt nya, stilfulla hem om 105,5 välplanerade kvadratmeter med 5 rum.

Här är det bara att flytta in!

Om området

Ett område med närhet till alla bekvämligheter men också närhet till strandpromenaden utmed Vätterstranden och sandbankarna vid Rosenlund. Ett område att trivas i för den som föredrar kombinationen med natursköna områden och med närhet till Jönköpings stadsliv.

Utbud på området
Vid de större inköpen och restaurangbesöken finner du Asecs som då når på bara tio minuters gång eller några minuter i bil. En extra lyx när det gäller tillgänglighet och utbud.

Naturnära områden
Promenadstråk står bara runt hörnet för dig som önskar ut på motionsrundan. Här har du även möjlighet att variera dig. Vätterstranden eller sandbankarna vid Rosenlund? Här kan du välja runda efter dagsform och det med variation. Vackra naturreservatet Bondberget erbjuder vandringsleder och elljusspår. På området finns även en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats.
Rosenlunds rosarie som ligger nära Ekhagen och är en plats väl värt både besök och återbesök. Rosariet bjuder på fantastiska blomster och växter. Här är det njutbart att vistas.

Restaurang- och caféutbud
Ekhagen erbjuder mindre livsmedel- och handelsbutiker. Pizzerior, kiosker och närhet till bensinstation finner du också på området. En bekvämlighet att vänja sig vid när du glömt handla det sista till middagen eller är på spång. Här finns bekvämligheterna som är lätta att vänja sig vid.

Kommunikation
Området erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar.

Skola och barnomsorg
På Ekhagen finner du gång- och cykelavstånd till förskola och grundskola upp till årskurs sju. Här finner du även särskola.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Michel Cosic informerar:

Ekhagen är både naturnära och stadsnära. Behöver du pendla är du snabbt ute på de stora vägarna utan krånglig morgontrafik, dessutom har Ekhagen blivit oerhört populärt och city kommer allt närmare.

Ekhagen är omgivet av sköna grönområden och angränsar till naturreservatet Bondberget med vandringsleder och elljusspår. På området finns även en aktiv fotbollsklubb med tillhörande idrottsplats. Affärer och bageri finns i närheten, förskolor, särskola samt grundskola finns upp till skolår 7. Är du golfsugen kan du faktiskt ta cykeln i hand och gå bort till banan ovanför A6 om du tar genaste vägen. Ekhagen trafikeras av linjebussar mellan Jönköping och Huskvarna samt Forserum.
Antal rum
5 rum
Boarea
105.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 2,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,796 Inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband (100/10 Mbit), ip-telefoni, förråd och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen
0.70769 %
Andel av årsavgiften
0.70769 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1900
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluft
Byggnadssätt
Fönster
Isolerglasfönster
Förening
Namn
RBF Jönköpingshus 9
Om föreningen
Riksbyggen Jönköpingshus nr 9 är en stabil förening med god ekonomi.

Mysiga och inhägnade innergårdar med lekplatser och generöst med uteplatser att sitta på. Föreningen har avtal med Riksbyggen gällande ekonomisk och teknisk förvaltning. De hanterar även uthyrning av föreningens parkeringsplatser och garage. Det finns bl.a. cykelrum, övernattningslägenhet (nr 71), vävstuga (nr 25), hobbyrum (nr 15), bastu (nr 41), samlingslokal (nr 41), bordtennisrum (nr 63) och tvättstuga med torkrum (nr 47).
Föreningen har en egen hemsida, www.stockrosen.se med utförlig information om föreningen.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
228
Antal lokaler i föreningen
21
Tv och bredband
TV/bredband
ComHems mediatjänst installerades 1 januari 2019. I detta ingår Internet 100/10 mbit/s, telefoni och TV med kanalpaket TV Silver (många kanaler) i månadsavgiften.
Parkering
Parkering
Parkering på kringliggande gator. Föreningen förfogar över både parkeringsplatser och garage. Föreningen tillämpar separat kösystem. Uthyrning och kö hanteras av Riksbyggen.
Renoveringar
Uteplats/balkong
Pricken över i:et kan man säga. Vilket uppsving det blev när föreningen valde att renovera, bygga ut och glasa in alla balkonger. Vips så fick man ett extra rum, nästan hela året. Beläget i ett soligt söderläge.

Renoveringar
2017 Tre nya tvättmaskiner och en torktumlare.
2013 Samtliga lås till alla ytterdörrar och lägenheter byttes ut.
2010-2011 Fasadrenovering av sprickor och putssläpp.
2009 Gemensamma tvättstugor.
2001 Ombyggnation & inglasning av balkonger.
2001 Byte av fönster och lägenhetsdörrar till säkrare modeller.
1995-1996 Byte av avloppsstammar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,120 betalas av säljare
Övrigt
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden ingår ett källarförråd & ett matkällarförråd i månadsavgiften.
Gemensam tvättstuga att nyttja.
Bl.a. finns gästlägenhet och föreningslokal. Spana in föreningens hemsida, www.stockrosen.se

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Bostadsrättsföreningen har 10 st tvättstugor med ett modernt bokningssystem, utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
- Miljöhus med sortering av: kartong, papper, metall, plast, ofärgat glas, färgat glas, kompost och brännbart.
- Gästlägenhet 2ROK (Stockrosg 71) går att hyra för 150 kr/natt
- Föreningslokalen (Stockrosg 41) 200 kr/tillfälle
- Bastun (Stockrosgatan 41) bokas mot en avgift på 50 kr/tillfälle.
- Bordtennisrum (Stockrosgatan 65) nyttjas kostnadsfritt av föreningens medlemmar.
- Däckförvaring (Stockrosgatan 71), eget hänglås krävs.
- Gemensamma cykelförråd, däckförråd (Stockrosg 71), hobbyrum (Stockrosg 15) & vävstuga.

Övrigt
Att göra sig hemmastadd på Ekhagen med närhet till både Asecs, skogarna kring Bondberget, Vätterstranden och aktivitetsområden är några av punkterna på den långa listan av bekvämligheter i närheten.

Karta

Ekhagen JÖNKÖPING

Stockrosgatan 67

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg