MEDD9A6575946F344F5B87823EE079AF488

Axelsberg, Hägersten

Stjernströms väg 9

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,869 inkl värme, va, kabel-tv, bredband och ip-telefoni
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea29.9 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1:1203
Byggår2018
Driftskostnad325 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 2,175,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 14:15 - 14:45
Välkomna på visning!

Perfekt planerad 1:a i absolut toppskick. Nyproducerad 2018 och inredd med stilrena, moderna och påkostade färg- och materialval. Lägenheten är tillgänglig för omgående inflyttning. Prisvinnande arkitektur och en stor härlig gemensam takterrass med vacker utsikt. Härligt läge nära naturområden, Mälaren och kommunikationer.

Om området

Axelsberg/Örnsberg karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker samt restauranger. Här bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som på sommaren har matservering och temakvällar. Här finns även företaget Winterviken som har café med uteservering på sommaren, festvåning och konferenser.

Nere vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång. På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats, på vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet ligger Liljeholmens centrum med stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger. Goda kommunikationer och närhet till City.

För barnfamiljer finns Arken parken och den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmaningar i klätterställningarna m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning, ponnyridning och "Parkfiket" där man kan köpa bl.a. fika och korv. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på för svalkande dopp för de små. Bredvid parken ligger Aspuddens IP som har fotbollsaktiviteter för barn från 5-års ålder och upp till A-trupp.

Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack, SATS Sportclub, serviceutbud såsom apotek, livsmedelsaffär, restauranger (bl a den omskrivna restaurangen Landet), jourlivs m.m.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Örnsbergs och Axelsbergs tunnelbana, det tar ca 10 minuter in till Slussen.

Närservice

Kort promenad till Örnsbergs och Axelsbergs Centrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, restauranger, gym T-bana m.m. I närområdet finns förskolor och skolor.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Gemensam takterrass

Gemensam takterrass

Från hall

Kök/Hall

Kök/Hall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Perfekt planerad och ostört belägen 1:a med en luftig disposition och påkostade och stilrena materialval. Mycket tilltalande och påkostad fastighet, som tidigare vunnit en arkitekttävling. En extra detalj är föreningens gigantiska takterrass, som nås med hissen just utanför lägenheten. Här kan man njuta av soliga dagar med vänner och grannar, med en fantastisk utsikt mot Mälaren och staden.

Lägenheten är precis färdigställd och redo för inflyttning omgående.

Lägenheten presenterar följande planlösning:

HALL: Välkomnande hall med yta för avhängning samt flera garderober för förvaring. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

RUM: Rymligt och lättmöblerat rum med plats för såväl sällskapsdel som säng och matbord. Ostört läge och fransk balkong mot grönska. Här finns också ett praktiskt städskåp. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

KÖK: Stilrent kök från HTH med vita släta luckor i kombination med vitt kakel ovan köksbänk i svart granit. Välutrustat med fullstor integrerad kyl/frys, spishäll och spisfläkt.

BADRUM: Stort och lyxigt badrum stilrent inrett med vitt kakel och svart klinkergolv med skön golvvärme. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, kombitvättmaskin, WC, handfat med kommod, badrumsspegel samt handdukstork.
Antal rum
1 rum
Boarea
29.9 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Pris
SEK 2,175,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 1,869 inkl värme, va, kabel-tv, bredband och ip-telefoni
Driftskostnad
SEK 3,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.77572 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadshus
Byggnadsår
2018
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till lägenheten förråd.
Förening
Namn
Brf Stjernströms väg 1
Om föreningen
Brf Stjernströms väg 1 består av två kontrasterande huskroppar innehållandes totalt 68 st bostadsrättslägenheter. Husen stod färdiga för inflytt under 2018.

I husen finns källarförråd, barnvagns-/cykelrum, soprum och garage.
Antal lägenheter
68
Tv och bredband
Bredband, kabel-tv och anslutning till IP-telefoni ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 17 st garageplatser, varav 2 st är avsatta för bilpool. Separat kö.

Karta

Axelsberg Hägersten

Stjernströms väg 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg