230
MEDC25E1F88E45E4BC895020319FFCEFA2B

Gördalen, Särna

Staffsåsvägen 51


PRIS (eller högstbjudande)450 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Gård/Jordbr/Skog

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL SKIFTEN

2

BOAREA

230 kvm

TOMTAREA

4,559 ha

BYGGÅR

1960

Byggklara tomter med bästa centrala läge i Gördalens snöskoterparadis!

Bygga nytt i Gördalen!? Nu har vi tre stycken snart byggklara tomter till salu i Gördalen. Är du skoteråkare och vill förvärva en av dessa tomter och bygga dig en egen stuga mitt i snöskoter meckat i Gördalen så finns inte bättre möjlighet än denna. Hit vallfärdar många skoterresenärer för att utmana sig själva och snöskotern i dessa sagolika fjällbranter och fjälltoppar som är en del av naturen i Norra Dalarna.

Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Här är det bra fiske året om och det finns vandringsleder. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Stöten, Idre och norska Ljördalen att välja mellan, alla inom 30-60 minuters bilfärd. Sommartid finns det i närområdet möjlighet till cykling, med bl a populära Rörbäcksnäs och här erbjuds några av Sveriges mest omtyckta mountainbikeleder. Trysil kan också stoltsera med ett väl utbrett cykelnät för alla nivåer. Gördalen har också närhet till Fulufjällets nationalpark och Njupeskär.

Skräddarens Fjällgård är basen i byn och det är från denna fastighet som tomterna kommer att avstyckas från. Fjällgården ligger mitt i byn och mitt emot bystugan som fungerar som restaurang och samlingsplats mestadels vintertid. Från denna fastighet kommer tre st tomter att avstyckas och säljas var för sig, förrättning hos Lantmäteriet pågår. I kartbilden syns det hur de olika tomterna kommer att ligga och dess utformning syns klart i förhållande till varandra samt vägen genom byn. Det är fin åkermark där tomterna ligger med morän under matjorden.

Vatten och avlopp ingår i priset för varje tomt. De tre tomterna kommer att ingå i den gemensamma anläggningen som redan finns där. Detta medför betydligt mindre avgifter för drift och tömning. Köparen står för grävningen och material fram till kopplingspunkten.

Viktig information är att tre tomter ska styckas ut ur denna stamfastighet, Staffsåsvägen 51, och detta ligger hos Lantmäteriet som inte har tilldelat tomterna några egna fastighetsbeteckningar ännu, detta görs när avstyckningen är färdig, längre fram i höst. Köper du en tomt nu så köper du den som "del av stamfastigheten", men betalningen görs inte förrän avstyckningen vunnit laga kraft.

All information i denna annons som gäller servitut, nyttjanderätt, arealstorlek, inteckningar, taxeringsvärde, taxeringskod och liknande gäller enbart stamfastigheten och INTE någon av de nya tomterna som nu ska säljas.

Förhandsbesked och strandskyddet är godkänt och beviljat. När det gäller bygglov så hänvisar vi till Älvdalens kommun på 0251-31 300 som har hand om dessa frågor.

När det gäller visningar eller andra frågor som berör området eller fastigheten och tomterna så kontakta gärna ansvarig mäklare.

Tomt 1 är på 973 m2, utgångspris 550.000 kr
Tomt 2 är på 564 m2, utgångspris 450.000 kr
Tomt 3 är på 1041 m2, utgångspris 625.000 kr

Anmäl ditt intresse redan idag!

Bilder

Lott 1=tomt 3, Lott 2=tomt 2, Lott 3=tomt 1

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta Gördalen

Tomtindelning med areal angivelse

Karta

Älvdalen Gördalen

Staffsåsvägen 51

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret