KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Idre Älvdalen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Idre och Älvdalen

Letar du efter en erfaren mäklare i Idre? Våra mäklare har koll på Idre och Älvdalven och finns här för dig när det är dags att köpa eller sälja bostad. Vi värderar och förmedlar hus, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Idre och hela Älvdalen.

Våra mäklare har sina rötter i Älvdalen och känner till fördelarna i de olika områdena. Vi har en passion för mäklaryrket och bostadsaffärer som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Varmt välkommen att kontakta oss när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Köpa, värdera eller sälja hus i Idre och Älvdalen

Idre är den nordligaste av de tre tätorterna som finns i Älvdalens kommun. Här andas man framtidstro då över 300 tomter sålts senaste 4 åren vilket betyder att det byggs på många tomter nu samtidigt och det visar att många förverkligar sin dröm om en egen fjällstuga i Dala-fjällen.

Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen är de tre alpina anläggningarna som gör Idre till en av de större vinterorterna. Här har fritidshuspriserna stigit mest i landet senaste 3 åren enligt färsk framtagen statistik. Står du inför en bostadsförsäljning eller vill värdera ditt fritidshus så står våra kunniga mäklare till din tjänst.

Välkommen till din fastighetsmäklare i Idre och Älvdalen. Våra erfarna mäklare finns här för dig när du ska köpa, sälja eller behöver hjälp med en värdering av din bostad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

Postadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg