Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Idre Älvdalen

Husman Hagberg - erfarna mäklare i Idre

Vi är en mäklare i Idre som specialiserat oss på att erbjuda stugor, fritidshus, hus, lägenheter och tomter i Idre. Din lokala fastighetsmäklare har rötter i Älvdalen och hjälper dig som vill köpa hus i Idre att hitta rätt. Området är känt för sin vackra natur och sina böljande fjäll. På orter som Grövelsjön och Särna finns det alltid något att göra året om. Idre är enkelt att ta sig till, och via buss eller flyg till Sälen kan du snabbt resa vidare till omkringliggande orter. Som boende i Älvdalen kan du ägna dig åt aktiviteter som förstklassig skidåkning, fiske och golf.

Att bo i Idre

Idre och Sälenfjällen är det största turistområdet i Norra Europa. Området har gjort sig känt för att erbjuda riktiga fjäll med natursnö. I Idre tätort bor strax under 800 invånare. Under högsäsong växer befolkningsmängden betydligt, något som har bidragit till att det finns ett rikt utbud med restauranger och nöjen. Närheten till orter som Mora och Orsa gör det möjligt att pendla för den som är året runt-boende. Orten är framförallt känd för sin skidåkning och Idre SK, den lokala skidklubben, har nått stora framgångar. Vi är experter på att erbjuda stugor och hus till salu i Idre och vi hjälper dig att hitta ett objekt som passar din kravprofil!

Köpa bostad eller fritidshus i Idre

Vår mäklare i Idre berättar gärna mer om de olika faciliteter och aktiviteter som Älvdalen kan erbjuda. Den vilda och vackra naturen med sevärdheter som det 93 meter höga vattenfallet Njupeskär och den populära fjällanläggningen Idre Himmelfjäll har satt vårt område på kartan. Om du vill köpa hus i Idre eller funderar på att skaffa ett fritidshus så står vi till din tjänst, och vi hjälper dig gärna att bevaka objekt på vår familjevänliga ort. Ta chansen att komma till Idre du också, här kan du ta del av en året runt-anläggning i 4 väderstreck!

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

Postadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Värdebevakaren

  Deklarationshjälp

  Proffsfotografering

  Energideklaration

  Homestyling

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

   © 2019 HusmanHagberg