Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Idre Älvdalen

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Idre och Älvdalen

Letar du efter en erfaren mäklare i Idre? Våra mäklare har koll på Idre och Älvdalven och finns här för dig när det är dags att köpa eller sälja bostad. Vi värderar och förmedlar hus, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Idre och hela Älvdalen.

Våra mäklare har sina rötter i Älvdalen och känner till fördelarna i de olika områdena. Vi har en passion för mäklaryrket och bostadsaffärer som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Varmt välkommen att kontakta oss när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Köpa, värdera eller sälja hus i Idre och Älvdalen

Idre är den nordligaste av de tre tätorterna som finns i Älvdalens kommun. Här andas man framtidstro då över 300 tomter sålts senaste 4 åren vilket betyder att det byggs på många tomter nu samtidigt och det visar att många förverkligar sin dröm om en egen fjällstuga i Dala-fjällen.

Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen är de tre alpina anläggningarna som gör Idre till en av de större vinterorterna. Här har fritidshuspriserna stigit mest i landet senaste 3 åren enligt färsk framtagen statistik. Står du inför en bostadsförsäljning eller vill värdera ditt fritidshus så står våra kunniga mäklare till din tjänst.

Välkommen till din fastighetsmäklare i Idre och Älvdalen. Våra erfarna mäklare finns här för dig när du ska köpa, sälja eller behöver hjälp med en värdering av din bostad.

Omdömen från våra kunder

"Mäklaren var saklig och proffsig. kund beskriva objektet på ett bra sätt och ge oss information om sådant som nuvarande ägare hade förmedlat. "
Mikael S7 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och handlingskraftigt. Positivt bemötande på alla sätt! "
Hanna Birgitta Å18 veckor
Verifierad kund
"Huvudansvarig mäklare för försäljningen har varit Svart Karin Karlsson (kontoret i Falun) och hon hade assistans av mäklaren Daniel Nyström (kontoret Älvdalen Idre). Vi är mycket nöjda med båda dessa mäklare. De har bemött oss med ett mycket professionellt och trevligt sätt. När det kommer till frågor och synpunkter vi haft, har detta lösts snabbt och fullt tillfredsställande för oss. Vi har uppfattat ett mycket väl fungerande samarbete mellan dessa mäklare, där Daniel svarat för visning av fastigheten på plats och varit den som besitter en mycket god lokalkännedom, medan upprättande av handlingar och kommunikation med säljaren har skötts på ett utmärkt sätt av Svart Karin. De har båda, mer än väl, svarat upp mot de förväntningar vi haft och vi har känt en stor trygghet i denna affär."
Torbjörn Å18 veckor
Verifierad kund
"Nöjd med genomförandet av affären. Snabb återkoppling genom hela säljprocessen."
Bengt L21 veckor
Verifierad kund
"Tillgängliga, trevliga och kunniga. Vi fick ihop affären tillsammans i dessa tider. Stort tack !"
Kristina E24 veckor
Verifierad kund
"Karin och Daniel har var med oss i hela processen och visat stort engagemang och proffsighet. Vi är super nöjda."
Helene W24 veckor
Verifierad kund
"Hej! Väldigt engagerade, trevliga, jobbade hårt för våran försäljning av vår lgh. Uppföljningen under försäljningen var superb. Daniel och Karin som vi haft kontakt med är de bästa mäklare jag varit i kontakt med, och då har jag/ vi köpt och sålt flera fastigheter. Så bästa betyg 10/10 Thomas Grönberg"
Thomas G33 veckor
Verifierad kund
"Har haft mycket bra kontakt med mäklaren som ställt upp under sjukdom, helg och konstiga tider. Över förväntan! Fått svar på frågor under mycket rimliga tider. "
Mikael E34 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande av en trevlig tjej i Idre"
Airi H37 veckor
Verifierad kund
"Helt suveränt väldigt trevlig tjej"
Jonny H37 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och lätt att få tag på mäklaren oavsett tidpunkt. Uppfyllde alla förväntningar. "
Linda T37 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande av mäklaren med stort engagemang Förväntan är givetvis att sälja till rätt pris. Huset är inte riktigt klart ännu så vi har inget slutresultat av affären ännu."
Robert Olof N38 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Byvägen 33, 790 91 Idre

Postadress

  • Byvägen 33, 790 91 Idre
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg