Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Idre Älvdalen

Nu finns HusmanHagberg i Idre och Älvdalen!

Efter flera år som anställd mäklare öppnar jag nu eget mäklarkontor inom kedjan HusmanHagberg. Efter att ha sålt flest objekt under många år och byggt ett stort kontaktnät så känns det helt rätt att mäkla vidare tillsammans med HusmanHagberg. En mäklarkedja som fortsätter att etablera sig i de svenska fjällanläggningarna.

Med rötterna i Älvdalen känner jag till alla fördelarna i de olika områdena. Jag har min familj här och jag stortrivs med mitt yrke.

HusmanHagberg startade 1997 och har idag drygt 90 kontor över hela landet. Kedjan expanderar kraftigt och sedan januari 2018 har man öppnat nya kontor i Kalmar, Åre, Karlshamn, Jönköping, Ljungby, Kungälv, Bohuslän och Österåker. Sedan 2017 har man även startat kontor i Spanien

Välkommen till din fastighetsmäklare i Idre och Älvdalen.

Det bor c:a 800 ”året runt-boende” i Idre och Idre är den nordligaste av de tre tätorterna som finns i Älvdalens kommun. Här andas man framtidstro då över 300 tomter sålts senaste 4 åren vilket betyder att det byggs på många tomter nu samtidigt och det visar att många förverkligar sin dröm om en egen fjällstuga i Dala-fjällen. Idre fjäll, Himmelfjäll och Fjätervålen är de tre alpina anläggningarna som gör Idre till en av de större vinterorterna. Här har fritidshuspriserna stigit mest i landet senaste 3 åren enligt färsk framtagen statistik.

HusmanHagberg är helt fria från bank och försäkringsbolag och har alltid ditt bästa för ögonen – både när du ska sälja och köpa bostad. Våra mäklare kan Idre och Älvdalen och älskar att göra affärer. Bättre bostadsaffärer ger nöjdare kunder!

Välkommen till din fastighetsmäklare i Idre och Älvdalen.

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

Postadress

 • Byvägen 33, 790 91 Idre

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  Fri värdering

  Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

  Försäkring

  Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

  Värdebevakaren

  Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

  Deklarationshjälp

  Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

  Proffsfotografering

  Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg