190
MED6CDFE2AECC9F4C80A57D6C3808B2AE5B

Fint radhus med inredd vind och lättskött tomt i direkt anslutning till grönyta!

Såld!

Mellby, Partille

Stadssoldatens väg 10

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea87 kvm
Tomtarea139 kvm
Byggår1961
Driftskostnad2,183 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,750,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu har vi nöjet att presentera ett mycket fint och lättskött radhus i barnvänligt och centralt läge!

Här finns det mesta som man kan önska sig med inglasad balkong, altan och stenbelagd uteplats i solgassande västerläge i direkt anslutning till stor grönyta, perfekt för lek och spel med vänner och familj. Välkomnande entrésida som likaså här smyckas av en stilren stenläggning. Här finns också ett praktiskt förråd som förvarar allt från barnvagn, pulkor och cyklar.

Huset är fördelat över två våningsplan och erbjuder tre sovrum och möjlighet för fler sovplatser uppe i den inredda vinden som också är perfekt som lekrum eller är det kanske dags att inreda ett riktigt hemmakontor? Flera sociala ytor såväl som wc och helkaklat badrum från 2017 med dusch och möjlighet att installera en egen tvättmaskin och torktumlare för den som önskar. Köket från 2009 är tidlöst inrett med bra förvaring och matplats med plats för hela familjen.

Till ert nya hem hör en garageplats i länga samt mycket bra parkeringsmöjligheter finns i bostadsområdet. Området är lugnt och barnvänligt med bilfria innergårdar vilket skapar en lugn och trygg atmosfär samt närhet till skola, förskola, gymnasium, kollektivtrafik och service. Här erbjuds såväl vacker natur vid Ulvåsberget som närhet till pendeltåg och buss. Därtill ligger Allum köpcentrum och Partille station inom kort promenadavstånd.

Välkommen på bokad visning!

Om området

Mellby förknippas främst med sitt centrala läge med närhet till skolor, kommunikationer samt naturen och då framförallt grönområdena i Ulvåsberget med många fina strövområden samt fina klätterberg mot Utby. Samtidigt når du Partille Centrum och Allum köpcenter på några minuters promenadavstånd från området.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered-Heden) och buss 74 (Angered Centrum - Bergsjön - Partille C.) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Utbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express (Partille - Nordstan – Torslanda) som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

Parkering

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats. Det innebär att alla bilar parkerar gratis på kommunens mark.

Övrigt

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud. Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Viktiga dokument & länkar

Film över bostaden och närområdet
Förskola & barnomsorg - Partille Kommun

Bilder

Välkommen till detta bekväma boende med stenbelagd uteplats och grönytor direkt utanför tomten

Stilfull och stenbelagd entré, välkommen in!

Entréplan

Mysig entréhall

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bakom husets ytterdörr välkomnas ni av en välkomnande hall med bra förvaring i de fasta garderoberna i fullhöjd och i den praktiska garderoben under trappan. Redan i hallen ges en försmak på interiörens ljusa och trivsamma design som ger känslan av ett hem att trivas i!

Köket är tidlöst inrett med fronter i ek och vitt kökskakel i snygg kontrast till de mörka bänkskivorna. Utformningen ger gott om både arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Till hjälp vid familjens kulinariska strövtåg finns spishäll, spisfläkt, ugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Förutom flera kockar ryms här ett matbord och en kökssoffa av det mindre formatet för den som önskar en skön och avslappnande plats att avnjuta morgonkaffet på.

Vardagsrummet har ekparkett och fönster i västerläge och kan möbleras med såväl soffgrupp som mediautrustning. I vardagsrummet slår ni er ned framför det senaste avsnittet av favoritserien – eller varför inte pausa skärmtiden och utmana varandra i familjen favoritspel?

Från vardagsrummet nås altanen och den stenbelagda uteplatsen – perfekt om ni vill förena interiör med exteriör när grillkväll eller mingel står överst på agendan. Här skiner solen hela eftermiddagen, men önskas skugga är det bara att fälla ut markisen. Den gemytliga stämningen förhöjs enkelt med en fotbollsmatch för hela middagssällskapet på grönytorna direkt utanför tomten.

Husets tre sovrum är strategiskt belägna på övre plan, vilket skapar en tydlig linje mellan hemmets sociala och privata ytor. Här sover minstingen fridfullt och tryggt, medan middagsbjudningarna fortskrider på entréplanet. Bra förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober och i klädkammaren på den andra våningen. Dessutom förfogar ni över den inredda vinden där ni kanske skapar ett extra allrum, hemmakontor eller förverkligar drömmen om ett yogarum?

Med wc på entréplanet och det helkaklade badrummet på det övre våningsplanet ges här hög vardagskomfort utan spring i trappan. Utrustningen i det helkaklade badrummet från 2017 består av wc, kommod och dusch. I badrummet går även tvättdagarna som en dans för den som önskar att installera en tvättmaskin och kanske en torktumlare.

Då återstår det bara att boka in er på visning av denna mysiga bostad. Välkommen till erat nya hem!
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
87 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
2 plans radhus med inredd vind
Byggnadsår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 10/13/2020
Energiklass
B
Energiprestanda
60 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
60 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Utv. plåtarbete
Plåtisol
Fastighetsbeteckning
Mellby 134:5
Övrigt
Fiber
Finns indraget i bostaden.

Parabolantenn
Ingår, ev kringutrustning ombesörjer köparen själv för.

Renoveringar
1996 Tak omlagt
1998 Fjärrvärmepanna installerades
2009 Nytt kök
2010 Nytt helkaklat badrum övre våningsplan (våtrumsintyg finns)
2014 Ny fasad
2014 Nya treglasfönster i hela bostaden (ej takfönstret på vinden)
2017 Utemiljö med bl a stenläggning på fram- och baksida, smidesstaket och ny markis.
2017 Stenläggning garage
2020 Nya vattenklosetter på wc och i badrum

Energideklaration
Kommer att utföras inom kort och kommer att uppdateras när den är utförd.

Kommentar ang diftskostnaden
I den angivna elkostnaden är nätavgift inkl. Tot kostnad för VA och renhållning är med nuvarande förbrukning är tot ca 6 000kr/år och har fördelats mellan VA (4 500kr) och renhållning (1 500kr) i driftskostnaden och den verkliga fördelningen kan därför skilja sig från verkligheten.

Förbesiktning
Denna bostad är förbesiktigad. Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgänglig vid visningstillfällena.

Mellby radhus ekonomiska förening
Stadssoldatens väg 10 ingår i Mellby radhus ekonomiska förening som underhåller gemensamma ytor, garage, föreningslokal, tvättstuga och bilplatser. Föreningens garage, lokaler och mark är endast avsedda för föreningens medlemmar och uthyrning av garage får endast ske till föreningens medlemmar. Man kan hyra föreningens gemensamhetslokal för 200kr och man genomför också gemensamma städdagar. Om man deltar betalar man 2 000kr i samfällighetsavgift, annars 2 500kr/år.
Övriga byggnader
Förråd i direkt anslutning till entrén och garage i länga.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 26,200 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 6,000
VA
SEK 4,500
Uppvärmning
SEK 8,000
Renhållning
SEK 1,500
Väg, samf
SEK 2,000
Försäkring
SEK 4,200
Beräknat antal personer
4
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,914,000
Byggnadsvärde
SEK 1,108,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 244,000
Tomt
Areal
139 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Förmån: Avtalsservitut: Tvättstuga Mm, 14-IM2-61/4121.1

Karta

Mellby Partille

Stadssoldatens väg 10

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg