190

Spånga Solhem, Spånga

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,952 ink. VA, värme, bredband/telefoni samt TV via Telia.
Antal rum3 rok
Boarea84 kvm

Ansvarig mäklare

DRÖMTREA PÅ POPULÄRA SALAGATAN!

Välkommen till denna stilrena 3:a med en stor uteplats, två rymliga sovrum, en walk-in-closet samt helkaklat badrum.

- Nyskick
- Stabil förening
- Praktiskt kök med gott om förvaring
- Gångavstånd till pendeltåget som tar dig till city på 10 min

VÄLKOMNA!

Om området

Fastigheten är belägen i ett lugnt villaområde ca 750 m från Spånga centrum. Solhemsängsskolan F-4 ligger ca 170 meter bort samt Kunskapsskolan ligger ca 170 m ifrån. Det finns flertalet förskolor i närområdet. För den som tycker om att röra på sig finns här goda möjligheter, bl.a Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy.

Kommunikation

Gångavstånd till pendeltågsstationen Spånga som tar dig till city på ca 10 min! Från Spånga kan du även ta buss till kista, Vällingby, Sollentuna samt Rissne där du har tunnelbanan.

Närservice

Ca 750 m från bostaden ligger mysiga Spånga Centrum där finner man restauranger, caféer och matbutiker. Ca 2 km åt andra hållet finner man Bromma Blocks med H3. De har ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg