190

Stockholm

Sonja Kovalevskys Gata 8

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,200
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea60.5 kvm
Våning7 (hiss finns)

Välkommen till denna välplanerade trea om 60,5 kvm med ljuvligt ljusinsläpp, högt läge och magisk utsikt! Bostaden erbjuder en hög materialstandard, rikligt ljusinsläpp och en balkong med eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har en öppen planlösning med sociala ytor samt två bra sovrum. Bostaden genomsyras av lyxiga och gedigna materialval.

I Hagaterrassen bor du bekvämt med garage i källaren och hiss som går hela vägen ned. En stor gemensam soldränkt takterrass med utemöbler, grill och lokal med fullt utrustat kök i anslutning. Entrén inger en härlig hotellkänsla

Om området

Hagastaden kommer att bli den nya staden i innerstan där tusentals bostäder och arbetsplatser smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Redan nu finns all tänkbar service vid Torsplan, flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att snabbt utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker. Populära Blique by Nobis med hotell, restauranger och takbar har även öppnat på Gävlegatan.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tunnelbanan vid Odenplan och S:t Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar. Här kommer också den nya gula tunnelbanelinjen passera mellan Odenplan och Arenastaden, planerat klart 2025

Parkering

I fastigheten finns 72 st parkeringsplatser till en kostnad av 2 250 kr/månad. Det finns även tio MC-platser till en kostnad av 625 kr/mån.

Utöver detta kommer föreningen att ha tillgång till tio parkeringsplatser i ett intilliggande garage genom ett så kallat parkeringsköp.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar, Brf Hagaterrassen
Översiktskarta & tidplan för Hagastaden
Ekonomisk plan, Brf Hagaterrassen
Årsredovisning 2018
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
60.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 0, hiss finns
Avgift
SEK 3,200
Byggnad
Förening
Namn
Brf Hagaterrassen 1
Om föreningen
Brf Hagaterrassen 1 består av två byggnader med 8 trapphus. Inflyttning påbörjades under 2018 och fastighetens samtliga trapphus planeras att stå klart för inflyttning under 2019. Totalt finns 205 bostadsrättslägenheter och två förskolelokaler med bostadsrätt samt tio lokaler med hyresrätt, varav nio är fullt uthyrda. Den totala boarean uppgår till 13 590 kvm och lokalarean till totalt 2 454 kvm.

Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns två tvättstugor (en i varje huskropp). Cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum finns i anslutning till alla trapphus. Sopsug med nedkast finns på två ställen på innergården och källsortering finns i bottenplan på huset. På östra hustaket finns en gemensam takterrass med planteringar, plats för umgänge och grillning. Det finns även en gemensamhetslokal med kök och WC.

Hagastaden kommer att bli den nya staden i innerstan där tusentals bostäder och arbetsplatser smälter samman till en modern, tät stadsdel, fylld av liv och rörelse. Här får du uppleva såväl storstadspuls och närhet till citykärnan som närhet till gröna och lugna Hagaparken. Här kommer också den nya gula tunnelbanelinjen passera mellan Odenplan och Arenastaden, planerat klart 2025. Redan nu finns all tänkbar service vid Torsplan, flertalet livsmedelsbutiker, Systembolaget, Apoteket och SATS Torsplan. Vidare kommer korsande Norra Stationsgatan att snabbt utvecklas till ett mysigt promenadstråk med nya bostäder, restauranger, barer och butiker. Populära Blique by Nobis med hotell, restauranger och takbar har även öppnat på Gävlegatan. Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tunnelbanan vid Odenplan och S:t Eriksplan samt flertalet innerstadsbussar.

Besök gärna följande hemsidor från ytterligare information:
https://veidekkebostad.se/hagaterrassen/
www.hagastaden.se
www.norrastationsgatan.se
Antal lägenheter
205
Antal lokaler i föreningen
12
Tv och bredband
Fiber finns indraget och ett obligatoriskt tillägg om 275 kr för bredband tillkommer.
Parkering
I fastigheten finns 72 st parkeringsplatser till en kostnad av 2 250 kr/månad. Det finns även tio MC-platser till en kostnad av 625 kr/mån.

Utöver detta kommer föreningen att ha tillgång till tio parkeringsplatser i ett intilliggande garage genom ett så kallat parkeringsköp.
Renoveringar
Inget planerat underhåll närmsta tiden eftersom fastigheten är nyproducerad.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.
Överlåtelseavgift
SEK 1,165
Pantsättningsavgift
SEK 465

Karta

Stockholm

Sonja Kovalevskys Gata 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg