230
MEDF2FF517A0F5F405AB287872ABD0EDD77

Solskensvägen 8B Sävast, Boden

Nyproduktion

Sävast, Boden

Solskensvägen 8B


PRIS (fast pris)3 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

TOMTAREA

274 kvm

BYGGÅR

2023

PRIS

3 695 000 kr Fast pris

Välkommen till ditt nya hem! I det attraktiva området Brännan i Sävast bygger nu InnovativeLiving Granen & Skottet med tre kopplade hus i skogsserien - ett granen 166 och två skottet 83. Granen & Skottet passar människor i alla olika skeden i livet. Är du yngre och letar efter ditt första boende, kanske äldre och letar efter något mindre, eller är det en familj som letar större boende. Oavsett på vilken beskrivning du passar in så finns det något för alla i detta innovativa projekt.

Skottet består av två boenden på 83 kvadratmeter vardera där öppna ytor, stora utsikter och kvalité på mindre yta står i fokus. Granen är dubbelt så stor som skottet och ligger alltså på hela 166 kvadratmeter inklusive garage. Här har vi maximerat ytorna och arbetat med att få ett storslaget intryck med stora fönster och öppna ytor men samtidigt givit boendet en hemtrevlig känsla.
Alla boenden har två badrum samt ett kök av hög kvalité med mycket förvaringsmöjligheter och vitvaror från Siemens. Skottet har två sovrum på övervåningen där en av dem leder ut till en generös balkong samt en öppen planlösning på nedervåningen med plats för både middagar och mys med familjen. Utanför den öppna ytan finns också en uteplats för härliga dagar utomhus.
Granen har tre sovrum samt mer plats för att umgås med nära och kära. Balkongen och den generösa uteplatsen möjliggör fester och stora middagar med många gäster medan de öppna ytorna på de båda våningsplanen ger plats för både familjemys och fest.

InnovativeLiving har valt att jobba med så naturliga och hållbara material som möjligt och har därför valt KL- trä som främsta byggmaterial. Detta präglar boendena då träet går att återfinna i golvet, väggarna så väl som i taket i alla rum som inte kräver ytskikt. Det kommer dock finnas möjlighet att välja ett mer klassiskt alternativ med pålagt golv och tapetserade väggar om förfrågan finns.
Förutom att hemmen är hållbart, effektivt och prisvärt byggda innehåller de dessutom smarta system och produkter som för dig in i framtiden. Vår elbilsladdare kommer finnas installerad och klar att använda när du flyttar in och andra system som förenklar din vardag välkomnar dig så fort du öppnar dörren. Så när du kommer hem kan du koppla in – och koppla av.
För mer info om InnovativeLiving och Granen & Skottet besök vår hemsida: https://www.innovativeliving.se/

Inflyttning ca 7 månader från kontraktsskrivning.

Visningar

Vänligen boka er för visning!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

MEDF2FF517A0F5F405AB287872ABD0EDD77
MEDB3A438871EC94370A2CDBF5A24816658
MEDCADA71232FBC48CF982FB2961D2C3B79
MEDF1F19ADAD82946EC80264CBCBCEACC7B
MEDEA33EFC2F6B542D5AC884704F6D93E0E

Planritningar

Planritning bottenplan

Planritning övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

TOMTAREA

274 kvm

BYGGÅR

2023

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Alla boenden har två badrum samt ett kök av hög kvalité med mycket förvaringsmöjligheter. Med hjälp av företaget Space Interiör i Kalix, har husens kök projekterats för att passa in perfekt med resten av boendemiljön. De levereras näst intill färdigmonterade från fabrik vilket innebär att de endast behöver sättas på plats och kopplas in. Att frakta köket på detta vis kräver inte heller mycket emballage vilket resulterar i minimalt avfall.
Alla vitvaror i huset kommer från välkända Siemens. Här ligger fokus på design och innovation vilket passar perfekt in i vår vision. . Vitvarorna håller hög kvalité och bidrar till att ge ditt nya hus den moderna känsla som eftersträvas idag

Om området

Om området
Sävast ligger ca 9 km sydost om Boden mellan "malmbanan" och Lule älv. Det är ca 10 min bilfärd till Boden och ca 25 min till Luleå. Det finns också bra busskommunikationer till både Boden och Luleå.

Sävast är ett populärt och expansivt område som ligger i närheten av Boden Business Park där både arbetsplatser, utbildningar i bland annat dataspelsutveckling, hotell, restauranger och gym finns tillgängligt.
De satsningar som görs i Boden idag kommer påverka hela Sävast området till det bättre då en del av expansionen som krävs sker just här.

För den fritidsintresserade finns ett stort utbud med bl.a. elljusspår / motionsslingor med skidstuga. Här finns också Bodens enda golfbana. Golfbanan har 18-hål. Den stora idrottshallen Träffpunkten nyttjas flitigt av idrottsföreningarna i området. Det finns skidförening, fotbollsförening, byaförening med mera. Med närheten till Luleå älv finns också tillgång till ett av Sveriges bästa fiskevatten.
Närservice
Sävast är ett familjevänligt område med närhet till mataffär, förskola och skola.

NÄRSERVICE

Familjevänligt område med närhet till mataffär, förskola och skola.

Byggnad

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Krypgrund

STOMME

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Papp

FASTIGHETSBETECKNING

Sävast 23:417

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

180 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

Tomt

AREAL

274 kvm

PARKERING

Carport

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan (2015-06-15)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten och avlopp.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Boden Sävast

Solskensvägen 8B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg