190
MED8F16EDAF74034C3E8289A810325A6592

Förberedelser igång för ett radhus på Kolonigatan, Epadalen!

Kommande®

Södra Utmarken, Ängelholm

Fakta

Boarea90 kvm
Tomtarea301 kvm

Ansvarig mäklare

Vi förbereder inför en kommande försäljningen av ett av de populära radhusen vid Södra Utmarkens skola på Epadalen. Just det här radhuset ligger med ett riktigt bra läge på Kolonigatan, den gata som möjliggör för parkering vid huset och där trädgården vetter i sydväst med den stora härliga gröningen utanför tomtgränsen. Att huset dessutom är belägen på en gavel gör ju saker och ting ännu lite bättre! Gör din intresseanmälan redan idag så kontaktar vi dig när det börjar närma sig för full marknadsföring.

Om området

Södra Utmarken är ett stort barnvänligt bostadsområde i ytterkant av centrala Ängelholm. Här finns Ica Nära, idrottsplats, ishall inom gångavstånd, förskolor och Södra Utmarkens grundskola F-6.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 15 min bilväg. Genom Södra Utmarken går stadsbusslinje 2. Mer info se www.skanetrafiken.se

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Grönområde med lekplats utanför fastighetsgränsen

Lekplats på grönområdet

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg