190

Södra Munksjöstaden/Skeppsbron, JÖNKÖPINGFakta om bostaden

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

54,5 kvm

MÅNADSAVGIFT

3 293 kr

Modern och fin tvåa i natursköna Munksjöstaden med balkong i soligt läge!

Välkommen till denna skyddat belägna och alldeles ljuvliga tvåa i trevliga Munksjöstaden med balkong i soligt läge och socialt formidabel öppen planlösning!

Nu finns möjligheten att flytta in i en lägenhet som fullkomligt badar i ljus. Här bor man i en välplanerad tvåa med balkong på tredje våningen i huset i populära Munksjöstaden! I denna bostaden kan man inte göra annat än att trivas. Här erbjuds genomgående god standard och fina detaljer så som fönsterbänkar i sten. Tack vare lägenhetens belägenhet på tredje våning huset och genomgångsläget skapas ett naturligt ljus och man är även insynsskyddad. Den härliga balkongen nås från vardagsrummet, ta klivet ut här och njut av solens strålar ihop med vänner och familj.
I vardagsrummet återfinns god plats för både soffgrupp och matsalsdel. Köket är modernt, stilrent och fullutrustat med allt man kan tänkas behöva i ett väl fungerande kök. Sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, här finns förvaring genom en stor garderob. Badrummet är modernt och stilrent med tillhörande tvättmaskin &- torktumlare för högsta bekvämlighet. Här är det bara att flytta in!

Direkt utanför dörren möts man av den vackra Munksjön som gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Här får man bra kommunikation med busslinjer går vid Munksjöstaden, ettan och även tjugoåttan går regelbundet. Varje tionde minut på vardagen. Vill ni promenera till city, så är det endast ca. femton minuters promenad. Parkeringsplatser finns i parkeringshus under boende.

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Michel Cosic:
Tel: 073-152 10 30
Mail: michel.cosic@husmanhagberg.se

Ansvarig mäklare

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Bilder

MED78DC47AE51F04E65A462AF739853A8A2
MED8F20EE810B304ED6810FF18B2CCF59FD
MED2B08F887F96941AB8A32988F5E512EEB
MED9282371A81EC43B8874EF131233DAD63
MED4AAEC0F747BF4F97A0DBB844F63207AF

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret