190

Södermalm - Reimersholme, STOCKHOLM

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,180
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm

Ansvarig mäklare

Vid kommande försäljning av denna lägenhet ges möjlighet att förvärva en av Reimersholme absolut bästa 3:or. Denna hörnlägenhet med balkong i sydväst ligger i ett högt och fritt läge med magnifik utsikt över stora delar av Stockholm! Belägen högt upp i huset, på höjden uppe på underbara Pokalvägen i fint funkishus i stabil HSB-förening som äger marken. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Om området

På Reimersholme bor du på en blomstrande ö mitt i stan - du har helt enkelt det bästa av två världar! Mycket fint grönskande tack vare de trädgårdsmästare som jobbar heltid här. Längs stränderna finns grillplatser, gräsmattor och flera badbryggor. Det finns flera båtklubbar och chansen till en egen båtplats är god. Reimersholme hotell erbjuder såväl mat som evenemang och naturvinsbar på ön. I kvarteren på andra sidan bron finns många fler mysiga restauranger och caféer. I populära Hornstull finns all tänkbar service med bl.a. gallerian Hornhuset och restaurang/bar hos Tjoget. Vid Hornstull finns även flera gym- och träningsanläggningar och vid Hornstulls Strand finns ytterligare barer, caféer och restauranger. BioRio, Bistro Barbro och Ho’s Kina är några pärlor i närområdet.

Kommunikation

Reimersholme trafikeras av bussarna 54 och 66. Ytterligare busslinjer (bl.a. buss 4) samt tunnelbana har du inom 5-10 minuters promenadavstånd (Hornstull t-bana).

Närservice

På Reimersholme finns en välsorterad livsmedelsbutik med postombud (öppen 9-21 varje dag) samt en tobaksaffär. Det finns tre populära förskolor på ön. På andra sidan Reimersholmsbron och i kvarteren runt Hornstull, finns ett stort utbud av butiker, närservice och många trevliga caféer och restauranger.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 1100kr/mån eller 90 kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. Brf Reimer har egna parkeringsplatser (f.n. kö). För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg