510
MED71DCA51B064D409A8EFEC48D72BC9164

Såld!

Huskvarna Egnahem, Huskvarna

Smedstorpsgatan 45


SLUTPRIS4 100 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

74 kvm

BIAREA

74 kvm

TOMTAREA

1 303 kvm

BYGGÅR

1955

DRIFTSKOSTNAD

2 972 kr/månad

Öppen planlösning, braskamin, stor trädgård, altandäck och bastu med moderna utrymmen i källarplan!

Öppen planlösning, braskamin, stor trädgård, altandäck och bastu med moderna utrymmen i källarplan! Här bjuds även vinkyl intill, tvättstuga, tv-rum med hög mysfaktor och praktiska utrymmen med anslutning till garage från hallen i källarplan. Ett socialt hem som uppdaterats på många plan på senare år. En topp-modern villa med de flesta större renoveringarna i bagaget som verkligen måste upplevas på plats!

Den välplanerade planlösningen och de nyfräscha ytorna som blir påtagliga så snart du stiger in. Trädgården är uppvuxen och mysig med vackra träd, blomster och oändliga odlings- och grillmöjligheter på det stora trädäcket som vetter åt baksidan. Här blir kvällarna både långa och många under sommarhalvåret. - En samlingsplats för gästerna både till vardags- och fest.
Närheten till stan och det praktiska i att bo i ett område med närhet till förskola/skola och goda kommunikationer förenklar vardagspusslet en hel del. Den perfekta villan för den växande familjen eller dig som vill downsiza och behålla trädgårdslivet med allt vad det innebär.

Interiört bjuds på entréplan ett exklusivt kök i öppen planlösning över baren/köksön mot vardagsrummet. Från köket förlängs även de sociala ytorna under sommarhalvåret då det stora altandäcket tar vid och skapar ett härligt indoor-outdoor living. Vardagsrummet nyttjas desto mer under vinterhalvåret framför brasan efter en bastu på nedre plan som även den andas lyx med trivsamt häng och en vinkyl intill som håller drycken kall. Övre plan bjuder även Master bedroom med en balkongdörr mot altanen. Tänk att vakna här med en kopp kaffe och bara ta på dig tofflorna och gå ut. Dessutom ett nyrenoverat badrum från 2022 med badkar att njuta av på detta plan. Sovrum två är idag inrett till barnrum men också det flexibelt att inreda efter just dina behov.
Nedre plan överraskar med relaxavdelningen som nämnts och den intilliggande, stora tvättstugan med gott om plats och förvaring. Här finner du även ett badrum med dusch i anslutning till relaxen där känslan är extra allt. Efter en bastukväll landar du gärna i soffan på nedre plan för att inta fredagsmyset. Utöver de stilrena utrymmena ryms även ett pannrum med gott om förvaring i detta plan samt garaget som du når inifrån huset vilket är särskilt uppskattat under vintern.

Sammantaget en villa med genomtänkt och bra planlösning som ger gott om utrymme för en avkopplande och funktionell boendemiljö och erbjuder en bekväm och modern livsstil. På Egna Hem finner du närhet till förskola, fritidshem och skola. Området bjuder in till natursköna aktiviteter. Vad sägs om en promenad till fårhagen eller "Utsikten" som gör skäl åt sitt namn med den vy som bjuds över Jönköpings och Huskvarnas stolthet sjön Vättern. IKHP på nära avstånd för den som intresserar sig för sport och motion av olika slag.
Dessutom bjuds goda kommunikationer med buss med busshållplats på behändigt avstånd.

Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska villa. Här växer barndomsminnen fram!
Kontakta ansvarig mäklare, Amelie Sjöbring Cimen för visning och intresseanmälan redan idag.

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED71DCA51B064D409A8EFEC48D72BC9164
MEDAB8CD6B1A23B4C7DA504F7295FE4F117
MED3F4D1CB876AD4872A0D574AF53183FA9
MEDE60A9CE916E9425184C24168C665C217
MED9A9F4EF854DD4732B94135F7B56ED127

Planritningar

Planskiss entréplan

Planskiss källarplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret