190

Skörpabäcken, ÄNGELHOLM

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,902 inkl. kabel-TV och parkeringsplats i carpost nr. 50.
Antal rum4 rok
Boarea118 kvm

Ansvarig mäklare

Snart marknadsför vi en av de otroligt omtyckta radhusen på Skörpabäcken! På en gavel ligger denna fina fyrarummare med kanske en av områdets bästa trädgårdar. Kan det vara något för er? Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Om området

Skörpabäcken är en stadsdel i Ängelholm som ligger precis vid Nyhemsskolan och består mestadels av radhus. Några gator i området är Jordgubbsvägen, Vinbärsvägen och Krusbärsvägen. Här har man gångavstånd till centrum med bl a ett stort utbud av butiker, restauranger, härlig natur och en omtyckt hembygdspark.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom ca 10 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer. Stadsbuss nr 1 stannar precis utanför området. Mer info se www.skanetrafiken.se.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg