510
MED8ACA542F09F44431BE93468036948CD1

Såld!

Årsta, ÅRSTA

Sköntorpsvägen 73


SLUTPRIS2 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

45 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

0079

MÅNADSAVGIFT

3 349 kr

BYGGÅR

1946

Attraktiv förening - högst upp i huset - smart planerad!

Nu ges tillfället att förvärva denna stilfulla och väldisponerade gavel-tvåa med genomgående fina ytskikt i ett modernt utförande. Bostadens 45 kvm är välplanerade med luftiga och inbjudande sociala ytor, smakfullt kök med generös förvaring, rogivande sovrum med klädkammare en-suite och ett helkaklat badrum. Bostaden är belägen högst upp i huset och tack vare det höga och fri läget skönjer man grönska och trädtoppar från varje fönster. Genom de fönster som vetter mot väst kan man njuta av vackra solnedgångar om kvällarna. Den mysiga balkongen tillhörande bostaden i ett högt och fritt läge mot den lummiga gårdsmiljön blir lätt en favoritplats under sommarmånaderna. Värt att nämna är de komfortabla detaljerna som golvvärme i hall och kök samt dimbara spotlights i hall, kök, sovrum, klädkammaren och även i badrum.

Det ljusa och luftiga vardagsrummet utgör bostadens sociala yta och den rymliga golvytan möjliggör möblering med både vardagsrumsmöbler, matbord med tillhörande stolar som skrivbords-hörna samt förvaringsmöbel. Ett stort fönsterparti och balkongdörren med halvglas låter rikligt med naturligt ljus flöda fritt genom rummet. Den fina fönsterbänken tillsammans med beslag i original tillför både charm och karaktär. Balkongen, i anslutning till vardagsrummet, blir en naturlig förlängning av rummet och bjuder in till härlig utevistelse under årets lite varmare månader. Balkongen möbleras fördelaktigt med bord och stolar samt tillför man växter och blommor har man med enkla medel skapat en grönskande oas i ett högt, härligt och solsäkert läge. Köket har renoverats med smakfulla materialval och stilfulla detaljer i en öppen och inbjudande disponering. Köket bjuder på generösa förvaringsmöjligheter i underskåp och lådor samt via köksskåp med vitrin-dörrar som tillför charm till kökets attribut. Den mörka bänkskivan bjuder på gott om avställning- och arbetsyta och tillsammans med den bronsfärgade mosaiken blir ett smakfullt inslag mot kökets ljusa interiör. Köket har full maskinell utrustning med gasspis, ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd, fullstor kyl och frys samt diskmaskin och fläktkåpa i modern design. Fönster mot den intilliggande grönskan skänker fint naturligt ljus till köket utan insyn. Rogivande sovrum med platsbyggd sänggavel med led-spottar och eluttag på varje sida om sängen. I direkt anslutning till sovrummet når man en rymlig klädkammare med generös yta för både liggande och hängande förvaring. Även detta rum är trivsamt ljust via fönster i ett högt och privat läge utan direkt insyn. Det helkaklade badrummet med vitt kakel och ljusgrå klinker är rymligt och erbjuder ljus och öppen duschplats med både tak- och handdusch bakom duschvägg i klarglas. Badrummet är även utrustat med handfat på kommod, spegel, wc och även väggskåp som skänker ytterligare förvaringsyta. Öppningsbart fönster skänker trivsamt ljus utan insyn. Hallen är välkomnande, öppen och härligt ljus. I anslutning till entrén erbjuds naturlig yta för ytterkläder och skor. Sammantaget en mycket fin och hemtrevlig bostad med all den attribut som man kan önska, en pärla helt enkelt!

Förutom 45 väldisponerade kvadratmeter i lägenheten har ni även tillgång till ett rymligt förråd samt även ett mindre matkällarförråd i markplan/källaren.

Bostaden är belägen i Brf Stockholmshus nr 8, en stor och stabil bostadsrättsförening belägen i hjärtat av Årsta. Lägenheten ligger bara minuter från Årsta torg med dess breda utbud av mataffär, restauranger, butiker och gym. Gott om kommunikationer i området med närmaste busshållsplats ca en minut från bostaden och buss 160 som snabbt tar dig till Gullmarsplan och T-banans gröna linjer, eller pendeltågsstationen i Årstaberg. Från tvärbanestationen Valla torg tar du dig smidigt till Globen och Gullmarsplan i ena riktningen och Liljeholmen i den andra, för anslutning till T-banans röda linjer. In till T-centralen tar du dig på mellan 15-20 minuter. På promenadavstånd från bostaden ligger Årstaskogens naturreservat och Årstaviken med dess gång- och joggingstråk, utegym och badbryggor. Innerstadspulsen på Södermalm når du smidigt med hjälp av cykel på cirka 15 minuter.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information
Johan Nilsson
0790-984420

Bilder

MED8ACA542F09F44431BE93468036948CD1
MED29F0D4F8DA62480EAF382FF9A179DE5B
MEDCFF9F7B1392F4CE5B127D29D4F17A711
MED2CEB678ED02A438E9BB33FCEB760962A
MED1CC0E49944B747AE8198D9DBEB8AF28C

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret