190

Gisebo, Huskvarna

Sjöhagabacken 8Fakta om bostaden

TYP

Fritidshus

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

20 kvm

TOMTAREA

1 652 kvm

Potential för dina drömmar. Lantlig idyll med glimt av Vätterns glittrande vatten.

Drömliknande underbara Sjöhagabacken! Söker du efter din alldeles egen oas, en plats där du kan dra dig tillbaka från vardagens stress och bara njuta? Då är denna ljuvliga stuga precis vad du letar efter. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt alldeles egna paradis med oändliga möjligheter att utveckla odlingsintresset eller bara en plats att koppla av på.

Belägen med kort avstånd från Vätterns glittrande vatten som du skymtar genom trädgrenarna på tomten. Starta dagen med en uppfriskande morgondopp och njut av naturen och din alldeles egen Vätterglimt. Vättern når du genom en kort promenad via tunneln precis nedanför huset. Tomten ger utrymme för såväl lek som rekreation för hela familjen.

Denna charmiga stuga erbjuder enkelhet och charm á ca. 20 kvadratmeter. Interiört bjuds ett rum, pentry, enklare toalett och en härlig, ljus glasveranda. Pentryt är utrustat med en gasolspis och ett kylskåp som drivs med gasol. Diskning sker smidigt utomhus i det lilla "uteköket". Toaletten är för närvarande utrustad med en kemtoalett och en kommod med plats för handfat för den som så önskar.
Ute på tomten finns en rymlig och solig altan, perfekt för avkoppling och umgänge. Intill altanen finns också ett litet "duschhus".

Då fastigheten ligger utanför detaljplanerat område krävs inget bygglov för utvändiga ändringar, såsom målning eller byte av fönster. Det är till och med möjligt att bygga en friggebod eller genomföra attefallsåtgärder med anmälan och beslut i varje individuellt fall av kommunen.

Stugan saknar för närvarande el och rinnande vatten men det är enkelt att få det installerat. Elanslutning finns vid tomtgränsen och det finns kommunalt vatten/avlopp i närheten. För den som önskar finns även fiber invid tomtgränsen.

Tomten i sig är en vacker skogstomt på drygt 1600 kvadratmeter, med en imponerande natur samt doftande syren och rhododendron och just nu slår vitsipporna ut. Under sommaren kan ni njuta av fantastisk utsikt och kvällssol med magiska solnedgångar över Vättern mellan träden som snart slagit ut ordentligt.

För den som älskar trädgårdsarbete är detta den perfekta platsen. Den södra sluttningen mot Vättern ger ett klimat som liknar det i södra Sverige nämligen klimatzon 1. Nära huset finner du Gisebobrantens naturreservat, känt för sin rika flora och mångfaldiga växtliv. Inte långt ifrån fastigheten finner du bergstoppen Vista Kulle med naturreservat.

Med en kort promenad når du gårdsbutiken på Strands Gård, Vistakulle gårdsbutik samt Rudenstams gårdsbutik med möjlighet till lunch eller fika. Inom cykelavstånd finns även populära Grafitgrå Butik och café.

Stugan har ett bekvämt läge nära E4:an med utmärkta kommunikationer, och till Jönköping tar det endast ca. en kvart med bil. Busshållplatsen ligger ungefär en kilometer bort, perfekt för de som föredrar kollektivtrafik.


Anmälan av intresse och bokning av visning görs till ansvarig mäklare Amelie Sjöbring Cimen.


Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MEDEF494378C83942189A7F8D8C7C7DBDB0
MED1EAAD4FFD9CE47568414F02037AF69E7
MED5D402A6F06DE489481FCE13B31C1C8C0
MEDDF00E5F0903342E1900C17BD4A5C3FA1
MEDF78A09D2452947E19A85AEC5AC68602C

Karta

Jönköping Gisebo

Sjöhagabacken 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret