MED97D9CB9D0DEE45D7A50129BA4BEB7A7B

Bygg ditt drömboende i magnifik miljö!

Kungshamn, Kungshamn

Semaforgatan 6

Fakta

TypTomt
Tomtarea502 kvm

Utgångspris: SEK 3,850,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Unik möjlighet! Nu finns tillfälle att förvärva en av de sista obebyggda tomterna på Valberget i Kungshamn. Tomten om 502 kvm är högt belägen på lugna och barnvänliga Semaforgatan och har ett magnifikt läge där ni njuter ni av havsutsikten, solen, närheten till salta bad och pittoresk västkustmiljö!
Närmsta bad finner ni vid Ramnered på endast några minuters promenad, här finns många små vikar och ni lär snart hitta er favorit. Mysiga Fisketången med småbåtshamn nås även det på en kort promenad. På bekvämt avstånd finns också matbutik, busshållsplats och skolor för alla åldrar. Centrala Kungshamn nås på ca 15-20 minuters promenad eller några minuter med bil.

Enligt detaljplanen får man här bygga ett enbostadshus i 1 1/2- plan med högsta byggnadshöjd om 4,5 meter och byggnadsarea om 140 kvm varav 100 kvm för bostadsändamål. För mer info om byggnation se bifogad länk.
Nuvarande ägare har har ett beviljat bygglov på en mycket trevligt enbostadshus om ca 145 kvm byggnadsarea som utgör 212 kvm bostadsarea, vilket kan göra starten på byggnationen smidig om man som köpare önskar bygga detta hus. Ritningar och mer ingående information kring sökt bygglov fås via kontakt med ansvarig mäklare. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt kostnad för elanslutning tillkommer enligt taxa.

Tag chansen att bygga ditt drömboende i härlig miljö och i ett etablerat och attraktivt bostadsområde!

Om området

Välkommen till Kungshamn - idyll och modernt centrum på samma gång vid hamnen!
Det sjuder av liv i Kungshamn, centralorten i Sotenäs kommun. Här har du nära till vårdcentral, apotek och övrig service, fina motionsspår & idrottsanläggningar
Bebyggelsen i centralorten är blandad. De charmerande fiskarstugorna finner du mestadels uppe på Tjuvsundsberget och på Fisketången. I centrum har den ursprungliga bebyggelsen delvis ersatts av lokaler mer anpassade till modern kommers. De flesta av kommunens större industrier är samlade runt centralorten Kungshamn som med sina ca 2900 invånare sjuder av liv, året om.

Viktiga dokument & länkar

Detaljplan

Bilder

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Valberget 1:151
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 5,880 / år
Taxeringsvärde
SEK 588,000
Taxeringskod
210
Summa pantbrev
SEK 2,210,000
Tomt
Areal
502 kvm
Tomttyp
Obebyggd
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas. Information från Västvatten: Anläggningsavgiften för fastigheten Valberget 1:151 är 247 166 kr inkl. moms i 2020 års taxenivå. Anläggningsavgiften debiteras enligt gällande taxenivå när förbindelsepunkten förmedlas. Beräknat på en bostadsenhet för fastigheten.

Karta

Kungshamn Kungshamn

Semaforgatan 6

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg