190

Särö, Särö

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,863
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Inom kort visar vi en 4:a om 100 kvm på markplan i Drottninghuset på Särön. Meddela intresse redan idag.

Om området

Särö har den där sällsynta balansen mellan idyllisk landsbygd, karga klippor, salta bad och sekelskiftescharm, mellan stadens pulserande närhet och ödsligt vidsträckt horisont. Redan i början av 1800-talet vallfärdade man till Särön för de välgörande baden, och än idag minner miljön och de magnifika gamla sommarvillorna om sällskapsliv med kunglig glans då kung Gustaf V svingade racketen på tennisbanan med familjen Keiller. Även den vackra bygden innanför Särön är idag mycket eftertraktad, en plats med allt man kan önska för ett bekvämt liv.


Skolor och barnomsorg

Flera alternativ, bland annat Särö förskola, Bukärrsängs förskola eller föräldrakooperativet Skalman. Särö Montessoriskola har integrerad barnomsorg och undervisning till och med skolår 5. Den stora kommunala skolan är Särö skola, F-9. Malevikssskolan är också ett alternativ.

Kommunikation

Säröleden, väg 158, tar bilisten snabbt vidare mot Göteborg eller Kungsbacka. Blå Express trafikerar sträckan Göteborg-Särö. 720 tar dig till Kungsbacka.

Närservice

Vid Furubergsvägen finns ett servicecentrum med bland annat Särö Hemköp, Maleviks Kakhus, affärer, apotek, pizzeria och Sushi. Ute på Särön finns bland annat Golfkrogen och Blomstermåla för den som vill äta en bit vällagad mat i vacker miljö.

Övrigt

Ute på vackra Särön ligger naturreservatet Särö Västerskog med gångstigar genom den trolska naturen och fina bad. Strax utanför ligger Kedholmen med bad, hällristningar och stora rishedar. Den idrottsintresserade väljer Särö- eller Bukärrs idrottsplatser eller Bukärrshallen
Bokbussen stannar vid Sunnegärde och Ekenässkolan. Närmaste bibliotek finns i Kullavik och i Kungsbacka centrum finns Facklans bio och kulturhuset Fyren.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

FASTOUT AB_Drottninghuset.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg