MED45632BFACFA84215B0BF799449900B47

Renoverad superfin 3:a i markplan!

Vejbystrand, Vejbystrand

Sandlyckevägen 18

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,904 Inkl VA, sophantering, en garageplats och en parkeringsplats (From 1 januari kommer man höja avgiften till 2620 kr/mån) Värme betalas separat av bostadsrättsinnehavaren.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1
Byggår1990
Driftskostnad1,118 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,295,000

Nu finns möjligheten att förvärva denna superfina 3:a i markplan i Vejbystrand! Interiören är renoverad under år 2020. Det är en väldigt låg avgift till föreningen! Vid entrén finns ett trädäck där man kan njuta av solen på morgonen med en kopp kaffe i handen. På baksidan finns ett stort trädäck, förråd och trädgård. Där kan man sitta i solen hela eftermiddagen/kvällen. Ett steg ut på Sandlyckevägen ser man havet vid vägens slut. Ca 350 meter till den fina stranden, havet och friluftsbadet. Välkomna att boka in er på visning!

Om området

Vejbystrand ett riktigt sommarparadis då orten är full av liv och rörelse från världens alla hörn men som under vinterhalvåret ter sig som en ganska så "vanlig" bostadsort med allt som man kan önska av ett mindre samhälle.

Vacker sandstrand med båthamn.

Kommunikation

Goda kommunikationer mellan Vejbystrand och Ängelholm. Endast 10 minuters bilväg till flygplatsen med inrikesflyg direkt till bla Stockholm, Visby och även flera internationella direktflyg.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, veterinär, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m.

Övrigt

Vejbystrand är som ursprungligen är en liten fiskeby från 1800-talet. På 30-talet byggdes en ny ordentlig hamn, vilket gav fart för orten och dess utveckling. Men vad som verkligen satte liv på orten var kronprinsessan Victorias kustsanatorium som byggdes i början av 1900-talet, ett sanatorium för barn som led av tuberkulos.

Idag har Vejbystrand vuxit och här bor ca 2700 bofasta invånare. Bebyggelsen är varierad och för tillfället håller nya 4-5 våningshus på att byggas i anslutning till KVS och stranden.

Bilder

Renoverat fint kök från -20

Helkaklat badrum

Här sitter man gärna och njuter av solen!

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Varmt välkomna till Sandlyckevägen 18 i Vejbystrand! I den lilla föreningen Sandlyckan finns denna bostadsrätt. En av fyra lägenheter är denna belägen i markplan. Interiören är renoverad under år 2020. Det är en väldigt låg avgift till föreningen! Vid entrén finns ett trädäck där man kan njuta av solen på morgonen med en kopp kaffe i handen. På baksidan finns ett stort trädäck, förråd och trädgård. Där kan man sitta i solen hela eftermiddagen/kvällen. Ett steg ut på Sandlyckevägen ser man havet vid vägens slut. Ca 350 meter till den fina stranden, havet och friluftsbadet.

Hall
Ett steg in i hallen och man märker direkt av hemtrevnaden i denna bostad. Väggarna är målade vita och det ligger parkett på golvet. Till vänster kan man hänga av sig ytterkläderna.

Kök
Till vänster från hallen har man köket. Modernt och fint kök som är renoverat -20. Inredningen är från IKEA med bänkskiva i granit och vitt kakel ovan diskbänken. Till höger i rummet har man kyl och frys i rostfritt. Det finns även en vinkyl som nuvarande ägare kommer att ta med sig vid avflytt. Utrymmet där vinkylen står är perfekt för att sätta in ett högskåp om man önskar det. I övrigt är det utrustat med inbyggd micro, integrerad diskmaskin, häll, fläkt och inbyggd ugn. Det får plats ett rejält matbord i köket vid fönsterna som vetter ut mot framsidan av bostaden. Väggarna är målade vita och det ligger parkett på golvet.

Tvättstuga
Intill köket har man tvättstugan som även den är renoverad -20. Här har man tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, grovvask och elpanna. Det ligger klinker på golvet.

Sovrum 1
Till höger från hallen finns det första sovrummet. Här får det plats säng och viss annan möblering. Perfekt för hemmakontoret eller gästrum kanske! Det finns två garderober, väggarna är målade vita och det ligger parkett på golvet.

Badrum
Helkaklat modernt badrum med wc, tvättställ och duschhörna med glasväggar. Badrummet är renoverat -20.

Vardagsrum
Rakt fram från hallen finns vardagsrummet. Rymligt rum med plats för soffgrupp och matbord om man önskar det. Väggarna är målade och det ligger ett trägolv som är oljat. Här finns utgången till baksidan med uteplats, trädgård och förråd.

Sovrum 2
Detta sovrum är det största av de två som finns. Här får man plats med dubbelsäng och viss annan möblering. Fönster som vetter ut mot baksidan. Längs ena väggen har man flertalet garderober. Väggarna är målade vita och det ligger parkett på golvet.
Antal rum
3 rum
Boarea
75 kvm
Areakälla
föreningens information
Uteplats
På framsidan av bostaden vid entrén finns en uteplats på trädäck. Där njuter man av morgonsolen. På baksidan av bostaden finns ett stort trädäck med sittplatser i olika nivåer. Utanför trädäcket på baksidan och på gavelsidan finns gräsmatta och diverse fruktträd och bärbuskar.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 2,295,000 utgångspris
Avgift
SEK 1,904 Inkl VA, sophantering, en garageplats och en parkeringsplats (From 1 januari kommer man höja avgiften till 2620 kr/mån) Värme betalas separat av bostadsrättsinnehavaren.
Driftskostnad
SEK 13,419 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 13,419
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
24.83 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Mekanisk
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
På baksidan av bostaden finns ett förråd.

I avgiften till föreningen ingår en garageplats och en parkeringsplats.

Det är kallhyra vilket innebär att man som bostadsrättsinnehavare står för uppvärmningskostnaden via elpannan själv.

Nuvarande ägare kommer att ta med sig vinkylen som står i köket vid avflytt.
Förening
Namn
Brf Sandlyckan
Om föreningen
Brf Sandlyckan äger fastigheten Vejby 211:2, i Ängelholms kommun. Det finns ett bostadshus som byggdes 1990 samt 4 garage.

Det finns två st 3:or i övre plan och två st 3:or i markplan.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
5

Karta

Vejbystrand Vejbystrand

Sandlyckevägen 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg