MEDA6C66266D15A4C7489D1B79079DFC232

Hörnlägenhet i toppskick, balkong i soligt läge med fri vy över naturen

Boka visning

Samset, Jönköping

Sagogatan 8A

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,099 I avgiften ingår värme, vatten, br-tillägg, sophämtning och fastighetsskötsel.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer303516001-A1202
Byggår2019

Utgångspris: SEK 2,650,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

25
October | Sunday
Kl 14:00 - 14:30
Öppen visning, varmt välkommen!
26
October | Monday
Kl 17:00 - 17:30
Öppen visning, varmt välkommen!

Varmt välkomna att ta hissen upp till våning 3 och kliv in i en superfin 3 rok, beläget på husets hörna med fri vy över trädtopparna! Bostaden är fördelad på 75 kvm och är belägen i det ständigt växande området Samset. Här finner du möjligheten att förvärva en bostad som ger dig närhet till förskola, skola, goda bussförbindelser samt naturen precis runt husknuten.

Lägenheten är nyproducerad 2019, vilket ger dig ett smidigt boende och där man bara kan landa i de fräscha ytorna och de fina materialvalen som är tidlösa och andas modernitet. Den öppna planlösningen får köket, vardagsrummet och balkongen att samsas på ett trevligt och socialt sätt. Tack vare att lägenheten är belägen på hörnet och vänd mot naturen finns inget behov av egna tavlor då du kan strosa runt och blicka ut mot fönsterna som skapar egna vackra motiv och samtidigt ett fint ljusinsläpp.
Säljarna har uppfört en sittplats på balkongen, perfekt att slå sig ner och helt ostört, njuta av fågelkvittret under sommarhalvåret.
Bostaden bjuder även på en väl tilltaget badrum som även det har stilren interiör. Här finner du dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett badkar, perfekt plats för att koppla av under de kommande höstkvällarna som börjar smyga sig på!

Genomgående för bostaden är den ljusa ekparketten, moderna materialval som kommer hålla stilen i flera år framöver. Här finns knappast något mer att önska!

Stabil förening med solceller på taket så det är ett sk ”miljöhus” då det har låg energiförbrukning. Föreningen erbjuder även el-lådcyklar att hyra gratis för de boende, perfekt när man vill ta en smidig tur till Västersjön eller Axamo för ett dopp i sjön på sommaren.
Föreningen har en grönskande innergård som passar alla åldrar. Här finns det gemensam grillplats, odlingsmöjligheter för medlemmarna, lekplats för de små och ett gemensamt hus med samlingslokal utrustat med kök och WC som får brukas av medlemmarna.
Ett utmärkt nästa hem för den nybildade familjen då Vittraskolan ligger runt knuten så att de små kan sig till och från skolan själva vilket är väldigt praktiskt. I närheten finns även Samsets förskola. Samset är känt för att vara perfekt platsen att växa upp på för barn, ett slags modernt ”Barnen i Bullerbyn” inte minst då det finns lekplatser nästan överallt! Men Samset passar minst lika bra för alla då det är naturnära men ca 5 min från City.

Här finns alla förutsättningar för att trivas, varmt välkommen på visning!

Om området

Utbud på området
Samset ligger på höjderna, c:a 3 km sydväst om Jönköpings City, och är bebyggt av lägenheter, villor och radhus i trivsam mix. Dalviks Centrum erbjuder livsmedelsbutik och kommunikationscentrum för västra delen av Jönköping.

Naturnära områden
Bostadsområdet Samset ligger nära aktivitetsplatser för fotboll (Mariebo, Hallby), promenader, längdskidspår på vintern (Hallby IF), Stadsparken med promenadstigar, fotbollsarenan Stadsparksvallen m.m.

Restaurang- och caféutbud
Inom en radie av 2 kilometer från Samset finns restauranger i Stadsparken, Dalviks centrum, Fjällstugan m.m.
Jönköpings kommun är en av landets mest restaurangtäta städer med ett rikt utbud av caféer och restauranger, något som också accentueras av Jönköpings 12 000 studenter vid Jönköpings University.

Kommunikation
Jönköpings Stadstrafik med stomlinjer som passerar Dalviks Centrum med 10-minutersintervall binder samman staden och Resecentrum med Jönköpings Centralstation. I Dalviks Centrum finns även möjlighet att byta buss vidare till Samset.

Skola och barnomsorg
Samset håller med egen förskola och skola vid namn Vittra. Förskola och grundskola finns även i närområdet där Dalviksskolan och Hisingstorpsskolan är de närmast liggande skolorna för de högre åldrarna. Förskolor finns ett flertal, såväl privata som kommunala.

Fritid - Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater med kulturhuset Spira, Konserthuset, Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen i Jönköping och Vapenvallen i Huskvarna är de välkända fotbollsarenorna.
Jönköpings kommun sjuder av ett omfattande ideellt föreningsliv inom alla tänkbara sporter, andra fritidsaktiviteter etc. I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar ett rikt föreningsliv inom kultur, nöjen och sport m.m.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
75 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster i form av garderober och hatthylla. Klinkern på golvet gör det lättskött och enkelt att städa upp efter blöta skor och kläder. De vita väggarna skapar en ljusare känsla.
Sovrum 1
Lägenhetens andra sovrum är perfekt att användas som ett sovrum för de små eller som ett kontor/gästrum. På väggarna är det en härlig blå/grön kulör och på golvet är det ekparkett.
Badrum
Ett tilltaget badrum som ger rum för duschhörna och ett badkar, här behöver du inte välja mellan de två! På golvet är det ett grått klinker med golvvärme. På väggarna är det vitt kakel, stilrent och fräscht. Utöver detta så är badrummet utrustat med WC, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.
Vardagsrum
Öppet vardagsrum där ytan ger plats för soffgrupp och matplats. Tack vare den öppna delen mot kök och balkong så skapas en rymlig känsla. Här är det ekparkett på golvet och väggarna är vita. Ljuset som kommer in från fönsterpartierna skapar ett härligt och naturligt ljus.
Kök
Ett välutrustat kök med vita skåp och luckor samt en trevlig bänkskiva i en ljusare kulör som ger goda arbetsytor. Utrustningen här består av kyl, frys, inbyggnadsmicro, ugn, häll och integrerad diskmaskin. Här hittar du även en köksö som bidrar till extra arbetsytor och en trevlig matplats.
Sovrum 2
Lägenhetens sovrum rymmer en större säng och här finns det en hel garderobsvägg. Väggarna har en jordig kulör och på golvet är det ekparkett.
Balkong
Från lägenhetens sociala del där kök och vardagsrum samspelar, når du ut till balkongen som ger en vy mot den lummiga naturen. Den nuvarande ägaren har tillfört en trevlig sittplats som smälter samman med trägolvet under fötterna.
Amelie informerar
- Till bostaden hör ett vindsförråd.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 2,650,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,099 I avgiften ingår värme, vatten, br-tillägg, sophämtning och fastighetsskötsel.
Andel i föreningen
1.57281 %
Andel av årsavgiften
1.55648 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd 9/20/2020
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
46 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Orgeln i Jönköping
Om föreningen
Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Orgeln i Jönköping är en äkta förening och består av 59 bostadsrätter, varav 50 lägenheter och 9 bostadsrättradshus. Föreningen registrerades 2016 och byggnaderna som står på fastigheten stod klara 2019. Två miljörum finns tillgängligt för att hushållsavfall, matavfall och förpackningsinsamling.
På gården finns det odlingsytor för de boende, gemensam grillplats samt lekplats för de små. Utöver detta så finns det cykelparkering och gemensamhetslokal (som man kan hyra för 200 kr/dygn) med allrum, kök och wc på den centrala delen av innergården.

Ägandeformer:
Juridisk person godkänns ej.
Föreningen godkänner delat ägande, tex om en förälder samäger med sitt barn som ska bo i bostaden.
Andrahandsuthyrning godkännes enligt de skäl som följer bostadsrättslagen.

Parkering:
Föreningen tillhandahåller 59 P-platser för medlemmarna. Till dessa är det kösystem och ansökan sker till föreningen. Kostnad är 400kr/månad

Renovering och underhåll:
Föreningen har inte diskuterat något kommande underhåll av fastigheten då den är nybyggd. Underhållet följs enligt en underhållsplan.

Avgift till förening:
Föreningen har höjt avgiften enligt den ekonomiska planen med 1,5%, gäller fr.o.m 2020-04-01. Inga kommande förändringar av avgiften är diskuterat i dagsläget.
I avgiften ingår värme, kallvatten för radhusen och varmvatten i lägenhetshusen , sophämtning, bostadsrättstillägg, vindsförråd samt fastighetsskötsel.

Bredband:
Föreningen tillhandahåller fiberanslutning via Wetternet, men omfattning och leverantör av tv, bredband och telefoni beställs och betalas av hushållen.

Övrigt:
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Nordeuropa Försäkring AB.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
Föreningen har tre eldrivna lådcyklar som man kan låna.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
59
Antal lokaler i föreningen
1
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja

Karta

Samset Jönköping

Sagogatan 8A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg