190
MED4651F602E4864E47A708172CCE0038D6

Storslagen utsikt över Karlstad

Kommande®

Rudsberget, Karlstad

Rudsbergsvägen 40

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,640 Bredband, telefoni, kabel-tv, värme och VA.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea65.4 kvm
Våning8 (hiss finns)
Lägenhetsnummer41-2186-1-8005-1
Byggår2017
Driftskostnad542 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ta denna unika chans och förvärva en magisk lägenhet!

Lägenheten ligger högst upp i byggnaden och från den inglasade balkongen har du en underbar utsikt över hela Karlstad och där du kan se ända bort till Vänern.

Invändigt är detta en modern lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ytskikten är överlag renoverade med snygga och moderiktiga färgval. Helkaklat badrum med ljust kakel och klinkersgolv med golvvärme samt två sovrum, där ett av dom idag används till hobbykontor.

Vill du ha mysiga skogspromenader bara metrar från din dörr, utsikt som bara fåglar har och en lägenhet i toppskick. Gör då Rudsbergsvägen 40 till din nya hemadress!

Här ingår dessutom bredband & ip-telefoni i den låga avgiften.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Om området

När man pratar om läge så pratar man om Rudsberget. Beläget på en höjd ca 2 km från Karlstads centrum har området en nästintill oslagbar utsikt över både stadskärna och vattendrag. Närheten till skog, vatten och Karlstads centrala delar gör Rudsberget till ett av stadens mycket attraktiva områden.

Kommunikation

Bra och fina cykelvägar in till centrum.
Stadsbussen trafikerar i nära anslutning.

Närservice

Rudsberget är perfekt placerat mellan Norrstrand där det finns gott om service i form av affärer, bensinstation, apotek, frisör, kyrka och restauranger, Rud där du finner god barnomsorg, skolor och gymnasium samt Färjestad med närhet till Färjestad Travbana och Löfbergs Arena, där det sker olika evenemang så som konserter, shower, men i huvudsak hemmaarena för Färjestads ishockeylag.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2019
Social Video
Kommande

Bilder

Underbar balkong

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
65.4 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Du välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter, här finns en snygg platsbyggd sittbänk i betsat trä. Golvet i bostaden är genomgående av ekparkett medan väggarna i hallen är målade i en snygg beige kalkfärg.
WC/Dusch
Första dörren till vänster tar dig in till ett stort helkaklat duschrum med grå klinker på golv (elektrisk komfortgolvvärme) samt vitt kakel på väggarna. Rummet är förutom golvvärmen utrustat med WC, tvättställ, dusch och spegelskåp. Duschrummet är även förberett för tvättmaskin.
Kök
Längre in finns ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har vita snickerier och har fått extra förvaring genom ett hög skåp med lådor, skåp och mikro. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, spis med ugn och keramisk häll, spisfläkt samt diskmaskin. Grå betongliknande färg på väggar, mörkgrå bänkskiva i laminat med vitt kakel ovan skapar en modern industriell känsla. Matsalsgruppen får du lätt plats med intill det stora fönsterpartiet som har utsikt över vackra Karlstad. Från matdelen av köket tar du dig även ut till den inglasade balkongen för ännu bättre utsikt.
Vardagsrum
Vardagsrummet har en öppen och modern planlösning mot köket samtidigt som en svart spaljevägg skapar en snygg rumsavskiljning mot köket. En platsbyggd tv-bänk löper längs ena väggen i vardagsrummet och skapar en praktisk och snygg del av rummet.
Sovrum
Det stora sovrummet är smakfullt inrett med väggar målade i en rogivande grön nyans. 3 st garderober finns i sovrummet. Fönster som har en underbar utsikt mot östra delarna av Karlstad.
Sovrum/kontor
Det lite mindre sovrummet används idag som kontor men funkar naturligtvis som ett praktiskt sovrum. Här är väggarna målade i ljus nyans och fönster i 2 väderstreck gör att rummet flödar av ljus. 2 garderober.
Uteplats
Inglasad balkong med vidsträckt utsikt. Balkongen ligger i öst och ger sol under morgon och förmiddag.
Parkering
Till lägenheten finns parkeringsplats. Kostnad ca 350kr/mån.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
8 av 8, hiss finns
Avgift
SEK 3,640 Bredband, telefoni, kabel-tv, värme och VA.
Driftskostnad
SEK 6,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,200
Försäkring
SEK 2,300
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
2.81741 %
Andel av årsavgiften
2.55459 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Byggnadsår kommentar
Inflytt 2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mek. till- och frånluft med återvinning
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Förråd till lägenheten finns i markplan.
Förening
Namn
Brf Rudsberget
Om föreningen
BRF Rudsbergets fastighet stod klar 2018. Föreningen bildades under 2017 och består av 43 st lägenheter belägna i en fastighet fördelade över 8 plan. Gården runt fastigheten består av asfalterade ytor, gröna ytor och en del träd.
Organisationsform
Bostadsförening
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
43
Tv och bredband
Lägenheterna är anslutna till Telia Triple Play (Bredband 100 mbit, telefoni, TV). Triple Play ingår i månadsavgiften.
Parkering
Alla lägenheter har tillgång till en parkeringsplats om det önskas.
I föreningen finns ca 50 parkeringar inklusive besök/handikapp-plats.

43st av parkeringsplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar med separat hyresavtal till en kostnad av 300kr/mån.
Renoveringar
Fastighetens byggår är 2017, därav förväntas inget yttre underhåll uppstå inom de närmaste 11 åren förutom löpande åtgärder (detta enligt den ekonomiska planen).

I avvaktan till att underhållsplan har upprättats görs en schablonmässig avsättning till underhållsfond om 30 kr per kvm BOA.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 473
Övrigt
I föreningen finns en övernattningslägenhet på markplan med upp till 4 sovplatser som medlemmarna har möjlighet att nyttja för 500kr/natt.

Tvättstuga finns i markplan, gemensam för alla medlemmar.

I markplan finns även förrådet som tillhör lägenheten samt ett gemensamt utrymme för barnvagnar, rullstolar och liknande.

Sophantering sker i ett miljöhus som är placerat lättillgängligt på gården.

Två cykelförråd finns även att tillgå för föreningens medlemmar.

Karta

Rudsberget Karlstad

Rudsbergsvägen 40

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg