190

Stureby, Enskede

Rothuggsvägen 1

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum8 rok
Boarea130 kvm
Biarea65 kvm
Tomtarea331 kvm
Byggår1965

Utgångspris: SEK 6,495,000

Attraktivt beläget gavelradhus populära Stureby. Trivsam öppen planlösning i tre plan med, varav det nedre planet har en bastu och relaxavdelning med en öppen spis. Genomgående bra standard och garage i anslutning till radhuset. Dubbla uteplatser och en stor balkong är några av många fördelar med detta charmfulla boende . Närhet till goda kommunikationer, skola och förskolor. Detta är en KOMMANDE försäljning, vid intresse kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Om området

Stureby är ett barnvänligt, charmigt och tilltalande område med blandad bebyggelse. Stureby började på allvar bebyggas i slutet av 1800-talet och då först med storstadsbornas sommarbostäder för att senare under 1920-talet allt mer bebyggas med villor för permanentboende.

Kommunikation

Till Stureby tar man sig med tunnelbanans gröna linje 19 som passerar området. Det finns även bra busskommunikationer med linjerna 161 och 163 via Enskede, Svedmyra och Älvsjö samt buss 144 mellan Gullmarsplan och Älvsjö/Fruängen. Cykelavstånd intill Södermalm på ca 15 minuter.

Närservice

Området är barnrikt och det finns ett stort antal förskolor samt den välrenomerade Sturebyskolan från årskusrs 1 till 9. Det finns även ett flertal förskolor och specialskolor i närliggande områden.

Från Stureby är det ca 3-4 km till Stockholm Globe Arenas - Skandinaviens största evenemangsområde med sport-, musik- och nöjesarrangemang. I Globen City finns allt och lite till av service, affärer och restauranger. Den golfintresserade har Årsta Golf med Driving Range och korthålsbana till sitt förfogande. För mat och diverse finns den välsorterade ICA-butiken BEA. Stureby är även ett barnvänligt område med många trevliga grönområden och parker, exempelvis Vivstavarvsparken. På promenadavstånd finns tillgång till trevliga Enskede Värdshus, välsorterade ICA Kvantum, apotek, vårdcentral m.m.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
8 rum varav 5-6 sovrum
Boarea
130 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
65 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus med källare
Byggnadsår
1965
Uppvärmning
Luft/vatten värmepump
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Blåbetong
Stomme
Lättbetong
fasad
Puts
Fönster
Kopplade 2-glas
Bjälklag
Lättbetong
Tak
Papp
Utv. plåtarbete
Plåt
Fastighetsbeteckning
Gubbtäppan 2
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 5,360,000
Byggnadsvärde
SEK 2,488,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,300,000
Tomt
Areal
331 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Stureby Enskede

Rothuggsvägen 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg