230
MEDE1D526DE4F324A21937BC38E435382B6

Välplanerat kedjehus i toppskick!Ringtrastvägen 15 Segeltorp, Segeltorp

Segeltorp, Segeltorp

Ringtrastvägen 15


PRIS (som utgångsbud)7 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Kedjehus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

144 kvm

BIAREA

7 kvm

TOMTAREA

354 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

3 688 kr/månad

PRIS

7 750 000 kr som utgångsbud

Välplanerat kedjehus i toppskick!

BÄST I KLASSEN! Påkostat, yteffektivt och mycket stilrent inrett kedjehus från 2017, med ett lugnt och inbjudande läge i Segeltorp. Genomgående toppskick, med trendriktiga färg- och materialval samt en härlig braskamin. Huset är disponerat i två våningsplan med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga på entréplan samt fyra sovrum, allrum och badrum på övre plan. Härligt grönskande och friköpt tomt, med ett stort trädäck i bästa solläge på baksidan med inbjudande uteplatser för såväl loungemöbler som matgrupp samt även markiser och mysig kvällsbelysning. Dessutom finns en välskött gräsmatta mot allmänning, asfalterad carport och uppfart med parkeringsplatser för två bilar, installerad elbilsladdare samt ett praktiskt kallförråd. Bra läge i området med närhet till både förskola och skola, Gömmarens naturreservat och Långsjöns badplatser. Närhet även till bra service såsom Kungens kurva och lokal närbutik samt goda kommunikationer.

Bilder

MEDE1D526DE4F324A21937BC38E435382B6
MED6D886C70085040FEAD43BC90251A0A32
MED8FA79735CB1A41AAB09A4B0078DDDFC5
MED9FA1ABFB3348429CAEE1DC6188A3E5A5
MED2FF879721B5D49A48222A9CF9B6A6D87

Planritningar

Planritning

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Kedjehus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

144 kvm

BIAREA

7 kvm

TOMTAREA

354 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

3 688 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Välkomna till detta mycket fina och väldisponerade kedjehus, beläget i attraktiva kvarter i Segeltorp. Huset uppfördes 2017 och är i genomgående mycket gott skick, med påkostade och bra tillval. Här erbjuds en av kvarterets bästa tomter, med välplanerade ytor som rymmer såväl trivsamma uteplatser som ytor för lek och planteringar. Perfekt boende för barnfamiljen, i ett tryggt område med bra barnomsorg samt närhet till bra service och kommunikationer.

Följande disposition presenteras:

ENTRÉPLAN

HALL: Entréhall med avhängningsyta för ytterkläder samt en garderobsdel med praktiska skjutdörrar. Delvis grått klinkergolv, delvis ekparkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler m.m. Här finns en stämningsfull och stilren braskamin. Skyddat läge med stort fönsterparti mot baksida samt utgång till en underbar trädäckad altan med härliga ytor för umgänge. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

KÖK: Väldisponerat och mycket trivsamt kök med mycket goda arbetsytor, bra förvaring samt en angränsande matplats med utrymme för hela familjen. Köket är trendriktigt inrett med ljusgrå skåpluckor, vitt kakel och bänkskivor i mörk laminat. Köket är komplett utrustat med spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, dubbla kyl/frys, integrerad diskmaskin samt vinkyl. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM 1: Stilrent inrett badrum med vitt kakel och fint mönstrat klinkergolv med skön golvvärme. Utrustat med dusch med skärmväggar i glas, wc, handfat med kommod och badrumsskåp med spegel.

TVÄTTSTUGA: Praktisk och funktionell tvättstuga med egen ingång på gavel. Inrett med vita väggar och svart klinkergolv med skön golvvärme. Utrustad med frånluftsvärmepump, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, diskho, arbetsbänk samt vägghängda skåp.

ÖVRE PLAN

ALLRUM: Mysigt allrum/tv-rum med plats för sällskapsmöbler. Ekparkettgolv och ljusa väggar. I anslutning finns en rymlig klädkammare med god förvaring.

SOVRUM 1: Stort master-bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt annan möblering. Insynsskyddat läge med fönster mot baksida. Här finns en garderobsdel för förvaring. Skön heltäckningsmatta och ljusa väggar.

SOVRUM 2: Ytterligare ett bra sovrum med plats för dubbelsäng. Insynsskyddat läge med fönster mot baksida. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 3: Bra sovrum med plats för säng samt annan möblering. Här finns två garderober för förvaring. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 4: Mindre sovrum med plats för säng samt annan möblering. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM 2: Rymligt badrum inrett med vitt kakel och svart klinkergolv med skön golvvärme. Utrustat med badkar, wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel.

Mot baksidan finns markiser installerade.

Om området

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge och angränsar till Älvsjö, Hägersten, Skärholmen och Kungens Kurva. Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.
I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Här finns badsjö, elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp.

KOMMUNIKATION

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

NÄRSERVICE

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader.

Ekonomi

VA

3 500 kr

UPPVÄRMNING

25 000 kr

RENHÅLLNING

2 800 kr

VÄG, SAMF

8 160 kr

SOTNING

800 kr

FÖRSÄKRING

4 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

44 260 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

KOMMENTAR

I kostnaden för uppvärmning ingår kostnad för hushållsel. I samfällighetsavgiften ingår Telia Tripple Play med digital-tv, bredband och IP-telefoni.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Kedjehus

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Vattenburen via frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-03-07

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

61 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

97 kWh/m² och år

Byggnadssätt

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Gulsparven 31

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 803 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

3 030 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

5 100 000 kr

Tomt

AREAL

354 kvm

TOMTTYP

Friköpt trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan Vattenskyddsområde

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Stort trädäck mot baksida, med plats för flera möbelgrupper m.m.

PARKERING

Carport

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Huddinge Gulsparven GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Huddinge Gulsparven GA:2 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Huddinge Gulsparven GA:3 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Huddinge Gulsparven GA:4 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning

I samfällighetsavgiften ingår Telia Tripple Play med digital-tv, bredband och IP-telefoni. Gemensam innergård med stora gröna ytor för barnen att leka och spela fotboll medan föräldrarna fikar. Man brukar även ha gemensamma aktiviteter på innergården som Midsommarfirande, skördefest och träning.

Karta

Huddinge Segeltorp

Ringtrastvägen 15

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg