510
MEDB82EC89CEE5943B48013D7988854CFE1

Såld!

Morö Backe, Skellefteå

Regnstigen 35


SLUTPRIS2 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

93 kvm

BIAREA

44 kvm

TOMTAREA

1 155 kvm

BYGGÅR

1975

DRIFTSKOSTNAD

4 272 kr/månad

Trevlig villa i lugnt och barnvänligt område på Moröbacke!

Varmt välkomna till Regnstigen 35 och denna friliggande villa i etage, disponerad i tre plan och med stor potential att bli ett helt fantastisk hem där du har möjlighet att sätta din egen prägel.

Här erbjuds du en fantastisk planlösning med stora sociala ytor, detta i kombination med trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i vardagsrum ger en fantastiskt trevlig levnadsmiljö.

Sovrummen är belägna intill varandra och huset är genomgående mycket välplanerat sett till ytan! Bottenplan erbjuder utöver sovrummen ett praktiskt och trevligt kök, ett generöst vardagsrum med ett fönsterparti samt ett luftigt badrum med hörnbadkar. En trappa ner finner vi en gedigen gillestuga, tvättstuga, duschutrymme, wc och bastu!

Trivs du bra utomhus? Här så erbjuds du även en generös tomt som är gjord för lek och bus på härliga grönytor. På framsidan finns både en trevlig altan och en stor plattsättning med goda förutsägningar för middagsgruppen eller loungegruppen. Plattsättningen sträcker sig även från uppfarten till framsidan och runt delar av huset.

Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både Solbacken och grönområden. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du på gångavstånd finns elljusspår och mysiga promenadstråk.

Varmt välkomna på visning!
-Ser fram emot att höra från just dig!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret