MEDD34C98341DBF4225BEA41ECCAE566C89

Fräsch trerummare med stor inglasad balkong

Budgivning

Villan, Ängelholm

Plogvägen 3B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,676 inkl VA, värme, internet samt ip-tv via fiber 250/100
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea72 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer37
Byggår1967
Driftskostnad296 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,375,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

På en gavel ligger denna fina, nyligen renoverade trerummare med ett fritt läge och stor härlig inglasad balkong med sydöstläge!
Bostaden är riktigt bra planerad med ljusa fina ytor. Här är det verkligen lätt att trivas och den stora inglasade balkongen känns mer som ett extra rum där man gärna tillbringar sin lediga tid!
Läget är dessutom riktigt bra utan insyn.
Välkomna!

Om området

Villan är ett prisvärt område i ytterkant av Ängelholms centrum som till största del består av bostadsrätter. Nära till gågatan med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren. Man har gång- och cykelväg till den långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg Airport finns inom ca 10 min bilväg.

Närservice

Här finns pizzeria, konditori, frisör, matbutik, solarie, Thai restaurang m.m.

Bilder

Vi tänker på dig

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
När vi kommer in i bostaden möts vi ett ljust och modernt hem, den senaste uppfräschningen är alldeles nyligen slutförd så man har medvetet begränsat vad man har satt upp på väggarna då för att inte göra onödiga märken.
Vi hänger av oss innan vi fortsätter in, det finns en bred vit dubbelgarderob med skjutdörrar så vi kan få undan ytterplaggen. På golvet ligger en tidlös ekparkett som är genomgående för hela bostaden. Direkt till vänster om entrén hittar vi köket - ett fint vitt kök med rostfria vitvaror sm matchas med rosfria handtag och mörk bänkskiva. Här finns en liten matplats och det är utrustat med kombinerad kyl och frys. Diskmaskin, häll, ugn och kolfilterfläkt.
Fortsätter vi förbi köket ligger sovrummen efter varandra, varav det ena något större och där finns det även fyra garderober. Rakt fram ligger det helkaklade badrummet, det renoverades i samband med stambyte och är inrett med toalett, tvättställ, dusch och tvättmaskin.
Längst in och till höger om hallen är det öppet mot vardagsrummet - ett härligt rum med fönster i två väderstreck och med distans till grannar är det en behaglig "fri" känsla. Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen i sydost, ett riktigt härligt extra rum under sommarhalvåret.
Antal rum
3 rum
Boarea
72 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 1,375,000
Avgift
SEK 4,676 inkl VA, värme, internet samt ip-tv via fiber 250/100
Driftskostnad
SEK 3,552 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,776
Försäkring
SEK 1,776
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
1.04782 %
Andel av årsavgiften
1.04 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Liljekonvaljen Ängelholm
Om föreningen
Föreningen äger fastigheterna Liljekonvaljen 6-9 i Ängelholms kommun med därpå uppförda 5 byggnader med 102 lägenheter. Fastigheternas adress är Stallgatan, Plogvägen och Eklundagatan i Ängelholm.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i IF. Föreningen har tecknat och bekostar en kollektiv försäkring beträffande bostadsrättstillägg. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättshavarna.

Planerad höjning av årsavgift med 2 % från och med 1 dec 2020.

Gemensamma gräsytor med uteplats finns mellan huskropparna i föreningen.

Tvättstuga finns med två maskiner, torktumlare, torkrum och mangelrum.

I föreningen finns en övernattningslägenhet med 3-4 bäddar samt dusch och toalett för uthyrning. 50 kr /dygn

Föreningen producerar sin egen el via solceller på taken. Föreningen ansvarar för elförsörjningen till samtliga bostäder och de gemensamma utrymmena.
Faktureringen av förbrukad el sker var 3:e månad och årsavgiften i mars.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
102
Antal lokaler i föreningen
8
Tv och bredband
Lägenheterna har tv och internet via fibernätet som ingår i avgiften.
Parkering
Parkeringar finns, till det är det separat kö och kostar 175 kr/mån. Garage finns, separat kö. Kallgarage 175 kr/mån och varmgarage 250 kr/mån.
Renoveringar
Föreningen har gjort många och omfattande renoveringar på fastigheterna. Under 2009 byttes samtliga fönster och balkongdörrar ut, ytterdörrar till lägenheterna, nya elcentraler och stamrenovering med nya helkaklade badrum samt renoverade tvättstugor. Nya inglasade balkonger 2019. Tak omlagt och man har installerat solceller och värmepumpar.
Ekonomi
Planerad höjning av årsavgift med 2 % från 1/12 2020.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Hemsida www.liljekonvaljenbrf.se

Karta

Villan Ängelholm

Plogvägen 3B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg