190
MEDE42529CA8CD347CE8EE3E7F06A58D2D2

Såld!

Ursvik, Sundbyberg

Oxenstiernas Allé 20

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,067 ink värme och kallvatten. 100 mbps bredband tillkommer om 244 kr, hushålls-el mot förbrukan.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea91.5 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer47
Byggår2015

Såld!
Slutpris: SEK 3,900,000

Ansvarig mäklare

Med bästa tänkbara planlösning och genomgående fina ytskikt bor du med lyxen av full komfort. Låg avgift! Köket är fullt utrustat har av säljarna satt upp vägg mellan kök och vardagsrum vilket möjliggör ett vardagsrum med fler väggar för möblemang. Stora fina fönsterpartier släpper in ett härligt ljushav genom bostaden. Två perfekta balkonger högst upp i huset helt fritt från huset. Ena balkongen från ditt Master bedroom där du kan vakna upp rogivande med en kopp kaffe eller te ut mot morgonsolen som ligger kvar till tidig lunch. Den andra balkongen ger dig sol från sen lunch till solnedgång där du kan njuta av solen i glada vänners lag! Beläget invid buss, livsmedelsbutik, restauranger, grönområden och allt du behöver. Stabil förening med god ekonomi.

Välkomna till Oxenstiernas Allé 20!

- Högst upp!
- Fönster i två väderstreck som släpper in ett härligt ljushav.
- Låg avgift
- Väldisponerade 4 rok
- TVÅ balkonger! Fritt från insyn
- Buss utanför porten
- Handlarn på andra sidan gatan
- Runt hörnet ligger motions- och grönområden
- Snart öppnar Västra Ursvik upp portarna! (Med bland annat tvärbanan)

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Bilder

Eftermiddagsbalkongen!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
91.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 5,067 ink värme och kallvatten. 100 mbps bredband tillkommer om 244 kr, hushålls-el mot förbrukan.
Andel i föreningen
1.86477 %
Andel av årsavgiften
1.77672 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd
Energiklass
C
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Musketören i Sundbyberg
Om föreningen
HSB Brf Musketören i Sundbyberg. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 68 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 1 lokal som upplåts med hyresrätt.
Föreningen köpte fastigheten 2015 (äger marken).

Elmätare finns i varje lägenhet. All el köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Detta för att få ner styckkostnaden.
Antal lägenheter
68
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Kabel-TV levereras av Telia och det är ett gruppavtal.
Bredband levereras av Telia och det är ett obligatoriskt tillägg om 244 kr/mån.
Parkering
Föreningen har tillgång till 29 garageplatser samt 5 bilplatser på gården. Garageplatserna kostar 1240 kr/mån och idag finns det lediga platser (uppdaterad information från Corepark.
P-platserna kostar 550 kr/mån dock kö. I området gäller även boendeparkering. För mer information om detta, besök gärna: www.sundbyberg.se
Ekonomi
För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB, 500 kr

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 568 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 672 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,568 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 672
Övrigt
Gemensamhetsutrymmen:
Föreningen har 4 st barnvagnsrum, 2 st cykelrum, utrymme för cykelparkering invid fasad samt 2 st cykelställ med tak på gården. Tvättstuga i trapphus C i källarvåningen.

Karta

Ursvik Sundbyberg

Oxenstiernas Allé 20

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg