MEDD273F94A98C14DC68330667CBE89AC2A

DRÖMMIG 2:A PÅ VÅNING 7!

Budgivning

Vällingby - Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7, 7 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,731 inkl värme, förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea54 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0708
Byggår2015/1957
Driftskostnad450 kr/månad

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 2,195,000
Utgångspris: SEK 2,095,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 13:00 - 13:30
Välkomna på visning!

Modern och smakfull 2:a om 54 kvm i nyskick som bland annat erbjuder:

- Livsmedelsbutik, takterrass, biosalong, dygnet runt öppet gym i huset.
- Tunnelbanans gröna linje ligger 1 minut bort och tar dig till Stockholms C på ca 30 minuter.
- Fransk balkong
- Kvällsol
- Stort och helkaklat duschrum.
- Populär och stabil förening

MISSA INTE!

Om området

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare bostäder i form av radhus och lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt friluftsliv.

Kommunikation

Mitt i hjärtat av Råcksta har du tunnelbanan gröna linjen och stationen Råcksta som tar dig till Stockholm City på 30 minuter. En station ifrån Vällingby Centrum där du har allt du kan önska! Från Vällingby har du busslinjer till Kista, Barkaby och Sollentuna.

Närservice

I Råcksta finns en nyöppnad Hemköp butik samt en minilivs med postombud och pizzeria. I Vällingby centrum (ca 5-7 min promenad) finns biograf, mataffärer, restauranger, shopping samt bibliotek.

Parkering

I Råcksta finns det datumparkeringar längs med gatorna samt ett p-hus precis i anslutning till tunnelbanan.

Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
SEK 2,195,00012020-09-21 09:53:41

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet med fina materialval och massor med tillval. Nyskick med en trivsam ljus atmosfär.

HALL
Välkomnande och rymlig hall med bra förvaring i form av en klädavhägningsplats och klädkammare. Den generösa takhöjden och det genomgående ekparkettgolvet ger en härlig känsla vid första insteget. Ingång till duschrum.

DUSCHRUM
Stort duschrum med vitt kakel och mörkgrå klinker på golv. Vägghängd wc, takdusch, handfat, torktumlare, spegel och väggskåp samt förberett för handdukstork.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskapsyta. Härligt fönsterparti och två franska balkonger fyller rummet och lägenheten med ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Halv-öppen planlösningen mot kök.

KÖK
Modernt och välplanerat kök. Vit skåpinredning, vitt kakel samt mörk arbetsbänk gör köket stilfullt. Köket är utrustat med spis, underlaminerad diskho, inbyggd micro, diskmaskin, spisfläkt samt kyl och frys. Ett trivsamt kök.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Även här är ekparkettgolv och målade väggar.
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Areakälla
Säljarens information / Enligt
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 15, hiss finns
Pris
SEK 2,095,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,731 inkl värme, förråd
Driftskostnad
SEK 5,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,620
VA
SEK 840
Försäkring
SEK 1,140
Övrigt
SEK 1,800
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal för IP-TV med Sappa och internet via Bredband2 (1000/1000 Mbit/s), kostnaden är 150 kr/månad och läggs till på månadsavin. I det ingår ca 22 tv-kanaler, Sappa Alltid och Sappa Mer. Avtalet sträcker sig till mars 2023. Även gällande hushållselen finns ett kollektivt avtal. Elförbrukningen läses av och faktureras på månadsavierna.
Vatten debiteras även månadsvis.
Andel i föreningen
0.40347 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2015/1957
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd 2/9/2018
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
80 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Till lägenheten tillhör ett förråd.
Tvättstuga finns på varje våningsplan.
Gym finns i huset
Förening
Namn
Brf Råck 16
Om föreningen
Brf Råck 16 består av ett flerbostadshus med sammanlagt 231 lägenheter och 3 lokaler. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-4 rok på 27-97 kvm. Huset uppfördes på 50-talet som en kontorsfastighet och är idag k-märkt. Under 2013/2014 byggdes huset om till bostadsrättslägenheter i Peabs regi och inflyttning skedde under 2015. Besök gärna föreningens hemsida, https://www.rack16.se.

På plan 16 i huset finns det en takterrass och en samlingslokal i anslutning till terrassen. Samlingslokalen kan hyras för 250 kr/dygn och är utrustad med kök, matplats, bastu och dusch. På samma plan finns även en biosalong med 27 sittplatser. Gästlägenheten på våning 3 är på 30 kvm med 4 bäddar och kan hyras för 250 kr/natt. Varje våningsplan 3-15 har en egen tvättstuga med maskiner från Miele och eget barnvagnsrum. Grovtvättstuga ligger på plan 2. Soprum och cykelrum ligger på entréplanet. Ett gym som har öppet dygnet runt finner du på våning 1 och 2. I anslutning till husets entré finns en mindre tobaksbutik med postombud.

Ekonomisk förvaltning sköts av MBF Förvaltning. Överlåtelseavgiften på 1 100 kr och pantsättningsavgiften på 450 kr betalas av köparen.

Föreningen har tecknat flera kollektiva avtal för medlemmarna. Det finns en kollektiv tilläggsförsäkring för bostadsrätter, vilket innebär att köparen inte behöver ha ett bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring. De har även tecknat ett kollektivt avtal för IP-TV med Sappa och internet via Bredband2 (1000/1000 Mbit/s), kostnaden är 150 kr/månad och läggs till på månadsavin. I det ingår ca 22 tv-kanaler, Sappa Alltid och Sappa Mer. Avtalet sträcker sig till mars 2023. Även gällande hushållselen finns ett kollektivt avtal. Elförbrukningen läses av och faktureras på månadsavierna.

Föreningen har beslutat att fr.o.m. årsskiftet 2018/2019 ska vattenförbrukningen mätas individuellt för varje lägenhet och faktureras efter förbrukning. Hur avgiften kommer korrigeras är ännu inte bestämt men om den korrigeras blir det en sänkning eftersom kostnaden för vatten då inte längre är inräknad.

Parkeringsplats kan hyras i P-hus Råcksta för ca 500 kr/månad genom Stockholm Parkering, Tel: 08 - 772 96 00, E-post: kundservice@stockholmparkering.se.

Karta

Vällingby - Råcksta Vällingby

Östersundsgatan 7, 7 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg