KarriärOm oss
190
MED78DC47AE51F04E65A462AF739853A8A2

Modern och fin tvåa i natursköna Munksjöstaden med balkong i soligt läge!Oskarshallsgatan 3 Södra Munksjöstaden/Skeppsbron, JÖNKÖPING

Kommande®

Södra Munksjöstaden/Skeppsbron, JÖNKÖPING

Oskarshallsgatan 3Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

54,5 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1-34

MÅNADSAVGIFT

3 293 kr

BYGGÅR

2020-2021

Modern och fin tvåa i natursköna Munksjöstaden med balkong i soligt läge!

Välkommen till denna skyddat belägna och alldeles ljuvliga tvåa i trevliga Munksjöstaden med balkong i soligt läge och socialt formidabel öppen planlösning!

Nu finns möjligheten att flytta in i en lägenhet som fullkomligt badar i ljus. Här bor man i en välplanerad tvåa med balkong på tredje våningen i huset i populära Munksjöstaden! I denna bostaden kan man inte göra annat än att trivas. Här erbjuds genomgående god standard och fina detaljer så som fönsterbänkar i sten. Tack vare lägenhetens belägenhet på tredje våning huset och genomgångsläget skapas ett naturligt ljus och man är även insynsskyddad. Den härliga balkongen nås från vardagsrummet, ta klivet ut här och njut av solens strålar ihop med vänner och familj.
I vardagsrummet återfinns god plats för både soffgrupp och matsalsdel. Köket är modernt, stilrent och fullutrustat med allt man kan tänkas behöva i ett väl fungerande kök. Sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, här finns förvaring genom en stor garderob. Badrummet är modernt och stilrent med tillhörande tvättmaskin &- torktumlare för högsta bekvämlighet. Här är det bara att flytta in!

Direkt utanför dörren möts man av den vackra Munksjön som gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Här får man bra kommunikation med busslinjer går vid Munksjöstaden, ettan och även tjugoåttan går regelbundet. Varje tionde minut på vardagen. Vill ni promenera till city, så är det endast ca. femton minuters promenad. Parkeringsplatser finns i parkeringshus under boende.

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Michel Cosic:
Tel: 073-152 10 30
Mail: michel.cosic@husmanhagberg.se

Ansvarig mäklare

Bilder

MED78DC47AE51F04E65A462AF739853A8A2
MED8F20EE810B304ED6810FF18B2CCF59FD
MED2B08F887F96941AB8A32988F5E512EEB
MED9282371A81EC43B8874EF131233DAD63
MED4AAEC0F747BF4F97A0DBB844F63207AF

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

54,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1-34

VÅNING

3 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 293 kr

BYGGÅR

2020-2021

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Vid första klivet över tröskeln in genom entrén möts ni av en stor och luftig hall. Till vänster finns gott om förvaring i form av garderober. Hallen har mycket välplanerad planlösning där man möts av lägenhetens härliga ljusinsläpp.

VARDAGSRUM

Vidare från hallen träffas ni av ett Ljust och fräscht vardagsrum som har direkt anslutning mot balkongen vilket ger bostaden ett härligt genomgående ljusinsläpp genom bostaden. Här finns plats för ett större matbord samt tv och soffgrupp.

KÖK

Här möts Ni av ett rymligt och fräscht kök i toppmodern stil. I anslutning till köket finner Ni vardagsrummet vilket ger en trevlig gemensamhet där man har plats till ett matbord. Köket är utrustat med följande:

-Induktionshäll
-Dubbel diskho
-Inbyggnadsugn
-Inbyggnadsmicro
-Diskmaksin
-Kyl/frys

SOVRUM

Från vardagsrummet kommer Ni till sovrummet som är beklätt i ljus ton och tak följt av parkettgolv som ger er möjligheter att lägga er alldeles egna touch på rummet. Sovrummet har gott om plats för säng samt sängbord och är praktiskt planerat med inbyggd garderob längst med den ena väggen.

BADRUM

Väl tilltaget och modernt badrum i fräscht vitt helkakel. Bänkskiva med gott om arbetsyta ovanför tvättmaskin och torktumlare. Addera handdukar och skönhetsartiklar efter tycke och smak för att sätta din personliga stil. Badrummet är utrustat med följande:

-WC
-Handfat med kommod
-Spegel med belysning
-Duschdörrar
-Handdukstork
-Tvättmaskin
-Torktumlare

BALKONG

Härlig balkong att njuta på når Ni från vardagsrummet. Om sex kvadrat som bjuder gott om plats för soffgrupp/möblemang. Här kommer Ni garanterat spendera många timmar.

Om området

Södra Munksjöstaden är beläget några minuter från Jönköping City och i delområdet söder om Munksjön. Södra Munksjöstaden och expanderande Skeppsbron förlänger nybyggda området Munksjöstaden.

Utbud på området
Munksjöstaden har en hög servicenivå och nära och bra med allt från livsmedelsbutiker, blomsteraffär, vårdcentral, apotek och barbershop Det kända runda höghuset ligger i den södra delen om området där du kan finna bland annat Nordea, restauranger och en samlingsplats för många företag. I första plan finns även STC, ett nytt gym i två plan. Hit är det inte långt från Södra Munksjöstaden/Skeppsbron som i sin tur kommer att erbjuda flertalet mervärden för den moderna människan.

Naturnära områden
Den vackra Munksjön gör sitt för att öka trivseln och med den som granne har man inte bara fantastisk utsikt utan även perfekta promenadstråket. Området är väldigt expansivt och det håller på att byggas upp en helt ny stadsdel med kommande Munksjökajen som ska anläggas längs med vattenlinjen så att vattennära promenader blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär.

Restaurang- och caféutbud
Känner du dig hungrig? - Ingen fara! Det finns restauranger precis vid ditt boende. Trevliga restauranger som den italienska Ciro och VY finner du på området. Fler restauranger finns på Torpa med ett par hundra meters gångavstånd.

Kommunikation
Bra kommunikation med busslinjer går vid Munksjöstaden, ettan och även tjugoåttan går regelbundet. Varje tionde minut på vardagen. Vill man promenera till city, så är det endast ca. femton minuters promenad. Parkeringsplatser finns i parkeringshus under boende.

Skola och barnomsorg
Ett fint dagis finns i Munksjöstadens område och Torpaskolan som går från åk. 1-6 och ligger endast ett par hundra bort.

Kultur och nöjen
Från Jönköping Väster har du gångavstånd till hela Citys nöjesliv och utbud av kultur.
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,168 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,17 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2020-2021

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk Från och tilluft.

HISS

finns

Förening

NAMN

Brf SKPSBRON nr 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

66

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja.

OM FÖRENINGEN

Brf SKPSBRON nr 1, 769636-7973 med fastighetsbeteckning: Öppningen 2, Jönköpings Kommun.
Nybyggda och Svanenmärkta hem av Skanska. Bostadsrättsföreningen Skpsbron 1 består av 66 bostadsrätter om 1-4 rok. Ett nybyggt kvarter i Jönköpings allra senaste stadsdel Skeppsbron. Ett centralt läge med en framtid som innebär butiker, caféer och restauranger. Läget är sjönära och kommer i framtiden också erbjuda fina parkområden och promenadstråk.

Antal bostadslägenheter: 66 st lägenheter fördelade på 1-4 rok.
Antal lokaler: 1 st övernattningslägenhet
Total bostadsarea: ca. 1 712 m

Husets utformning består i ett flerbostadshus med 5 respektive 9/10 våningsplan. Byggnaden har även solcellsanläggning på taket.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Trygg Hansa.

Parkeringsmöjligheter:
Föreningen har 27 garageplatser i gemensamt garage under fastigheten. Föreningens platser kostar 1000 kr/mån.
I dagsläget (24 januari 2023) är det 15 st i kö.

Det finns ett parkeringshus i närheten som många boenden parkerar i. Kostnaden är 800kr/mån.

Ekonomi:
Föreningen har höjt månadsavgifterna med 2% from 1 januari 2023.
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.

TV/data/telefoni:
Lägenheterna utrustas med datanät för telefon och datakommunikation genom fiberanslutning till fastigheten. Bekostas av bostadsrättsinnehavare, utöver årsavgiften.

Gemensamma utrymmen:
Gemensam takterrass med utsikt över Munksjön.
Källarvåningen innehåller garage och lägenhetsförråd tillgängligt för bostadsrättsinnehavarna. Cykelförråd finns också tillgängligt.
I föreningen planeras även innergård med bänkar, gemensamhetsytor och planteringar att nyttja för dig som bostadsrättsinnehavare.
Övernattningslägenhet kommer att finnas tillgängligt för bokning för dina övernattande gäster.
Modern sophantering för hushållssopor och tidningar finns i soprum.

Övrigt:
Området ligger beläget i södra delen av Munksjön.

Föreningsinformation avstämd med ordförande 2023-01-24.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2021
Kommande

Karta

Jönköping Södra Munksjöstaden/Skeppsbron

Oskarshallsgatan 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg