190
MED149EE212D0F2479EA6D90152EC8ECBEF

Gavellägenhet med altan i ostört läge!

Kommande®

Herrhagen, Uppsala

Opalvägen 85, 1tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,890 inkl. värme, kallvatten, Kabel-TV, Bredband och IP-telefoni
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea81 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer12-2049-1-10
Byggår2015-2017
Driftskostnad458 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,495,000

Snart till salu! Gavellägenhet med altan i ostört läge. Bostaden har en tydlig radhuskänsla med egen ingång och parkering i direkt anslutning, som gjort för barnfamiljen.

I lägenheten erbjuds fräscha och öppna ytor såväl som praktiska och kvadratsmarta lösningar gjorda för ditt drömhem. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns gott om social yta. Bostaden erbjuder tre bra sovrum med god förvaring. Här har du också en generöst tilltagen altan med yta för både möblemang och grill.

Här bor du naturnära men endast 15 minuter via god kommunikation till City. Föredrar du något närmare bor du med bekvämligheter endast ett stenkast bort så som Ica Maxi, Systembolag, McDonalds, klädbutik och två pizzerior.

I Stenhagen finns både förskola och grundskola. Önskas ytterligare parkeringsmöjlighet finns fri parkering i området.

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim Alami på 0767-11 90 90, maxim.alami@husmanhagberg.se!

Om området

Herrhagen är en naturnära stadsdel med huvudsakligen villor och radhus. En mycket populär stadsdel, främst bland barnfamiljer, som håller på att expandera.

Stenhagens bildnings- och kulturcentrum där förskola och grundskola finns. Stenhagenskolan finns vid Herrhagsvägens slut. Opalens förskola i området. Öppen förskola finns i anslutning till Stenhagsskolan.


Herrhagen är ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Njut av friluftsliv, rekreation och härliga utflykter i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter - stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. Bara ett stenkast bort hittar köpcentrum och service. Bibliotek för både stora och små finns i Stenhagens bildnings- och kulturcenter. Nära Akademistallet.

Inrymt i Stenhagens bildnings- och kulturcentrum finns sporthall, musikskola, musikstudio, lärcentrum och volontärverksamhet.

Kommunikation

Goda kommunikationer till city med stadsbuss som under högtrafik går var 10e minut, det tar ca 15 min in till centrum.

Närservice

Vid infarten till Herrhagen ligger ett köpcentrum med bl.a. Ica Maxi, Willys, Systembolag, Jysk, Netonnet, BurgerKing och Lindex. Det finns också två pizzerior i området.

Parkering

Fri parkering finns i området

Viktiga dokument & länkar

StadgarBrfHSB49Stenyxan
Årsredovisning 2016 HSB Brf 49 Stenyxan
Kommande

Bilder

Välkommen till Opalvägen 85!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
- HALL -
Välkomnande hall med förvaring i hathylla samt i garderob. Ljusa väggar och parkettgolv.

- KÖK -
Generöst kök med ljusa ytskikt i vitt och grått. Den öppna planlösningen gör köket till en bra social samlingsplats med utrymme för större matgrupp, perfekt för den större familjen. Köket är utrustat med alla bekvämligheter så som inbyggd micro, diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt samt stor kyl och frys. Vita väggar och parkettgolv.

- VARDAGSRUM -
Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket som skapar en trevlig atmosfär. Vita väggar och fint parkettgolv. Bra ljusinsläpp från stora fönster.

- SOVRUM 1 -
Från hallen når man det första av bostadens tre sovrum. Här finns gott om förvaring i två garderober och plats för möblemang så som säng och skrivbord. Vita väggar och parkettgolv.

- SOVRUM 2 -
Innanför köket finner du detta sovrum. Här finns plats för säng och bra förvaring i garderob. Vita väggar och parkettgolv.

- SOVRUM 3 -
Bostadens stora sovrum. Här erbjuds yta för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörr. Vita väggar och parkettgolv. Bra ljusinsläpp från stort fönster.

- BADRUM -
Stort och välutrustat badrum med mörkt klinkergolv och vita kakelväggar. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp, kombimaskin med tvätt- och tork-funktion samt arbetsbänk och skåp.
Antal rum
4 rum
Boarea
81 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 2,495,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,890 inkl. värme, kallvatten, Kabel-TV, Bredband och IP-telefoni
Driftskostnad
SEK 5,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,750
Försäkring
SEK 1,750
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
2.0362 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015-2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Förråd i anslutning till entrén.
Parkering på den egna uppfarten ingår.
Förening
Namn
HSB Brf 49 Stenyxan
Om föreningen
HSB Brf 49 Stenyxan i Uppsala ligger på Opalvägen 15-103 och Opalvägen 20-42 och består av 56 lägenheter.
Lägenheterna i brf Stenyxan har radhuskaraktär med egen entré och terrass eller uteplats till alla.
Ekonomisk förvaltare är Upplands Boservice.

Då detta är en HSB förening kräv det att nya medlemmar blir medlemmar i HSB.
Tv och bredband
Föreningen har tecknat s k Triple Play-avtal med Com hem. Detta innebär att lägenhetsinnehavare erhåller ett 20-tal TV-kanaler, bredband 100/10 Mbits och telefonabonnemang till en kostnad av 192 kr/lgh/mån. Utrustning kommer erhållas av ComHem.
Ekonomi
Inga förändringar i avgiften finns planerade för närvarande.

Karta

Herrhagen Uppsala

Opalvägen 85, 1tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg