230
MEDE9A916328B8E43FDAE65A7E9C23484CB

Norsjö

Odlingsvägen 5


PRIS (utgångspris)850 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

108 kvm

BIAREA

58 kvm

TOMTAREA

857 kvm

BYGGÅR

1976

DRIFTSKOSTNAD

4 205 kr/månad

PRIS

850 000 kr utgångspris

Fantastisk familjevilla på omtyckt område!

Varmt välkomna till Odlingsvägen 5 och denna gedigna och renoverade villa om hela 108+58 kvm på en härlig tomt!
Här erbjuds du ett hus som ligger på eftertraktat område och som dessutom ger dig en terrass på ca 32 kvm med härliga grönområden i direkt söderläge.
Genomgående håller denna bostad en hög standard med smakfulla renoveringar och noga genomtänkta materialval. Huset är väl omhändertaget, vilket gör att du som flyttar in kan lägga stora delar av din tid på att njuta av de fördelar som erbjuds när du lever och bor i villa.

För dig som längtar efter en stor uteplats, en rymlig carport där din bil ryms utan problem och härliga sociala ytor med möjlighet till flertal sovrum har definitivt kommit rätt!
Huset har en genomtänkt och trevlig planlösning där du finner härliga sociala ytor i vardagsrum, kök och allrum. Utöver detta finns två väl tilltagna badrum, en ljus och trevlig tvättstuga samt hela 4 välplanerade sovrum.

Via ekonomidelen i bostaden kliver du i en öppen och välkomnande hall med mängder av utrymme för avhängning av ytterkläder och härifrån når du sedan bostadens första av två badrum, ett rymligt sovrum optimalt för antingen ett lyxigt hemmakontor eller som ungdomsrum samt ett förrådsutrymme och bostadens ljusa och trevliga tvättstuga.

Till höger om hallen finner du sedan bostadens smakfullt renoverade kök och detta stilfulla utrymme erbjuder dig en väldigt trevlig miljö att tillaga goda måltider i samtidigt som du har plats för ett större matbord invid fönsterparti i söderläge. Här ligger ett nytt golv som löper vidare in i allrummet som tidigare varit ett separat utrymme men sedan väggen avlägsnades så hittar du nu en öppen planlösning som erbjuder dig mängder med plats för stora sociala tillställningar. Här har också en ny kamin installerats 2022 och här kan du med fördel elda både för värme och för en extra mysfaktor. Via allrummet så finner du också utgången till bostadens stora, härliga altan i direkt söderläge.
Här kan du möblera med både en stor loungegrupp för mysigt häng ute i sommarkvällarna samtidigt som du dessutom rymmer ett matbord om vädret tillåter goda middagar ute i det fria.

Innanför köket och allrummet ligger bostadens härliga vardagsrum som rymmer en stor soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. Då ljusinsläpp sker via stora fönsterpartier i norrläge så skapas här ett ljust och gemytligt utrymme där man gärna kryper ner i soffan och ser på sina favorit-program.
Utöver ovan nämnda rum så finns också ett badrum renoverat 2019 och som nu stoltserar med en fin grå våtrumstapet på väggarna och en mörkare grå våtrumsmatta på golvet. Här finns också en vit, smakfull kommod med tillhörande spegelskåp och en dusch med trendiga duschväggar i glas.

Invid badrummet ligger också tre väl tilltagna sovrum som alla går att möblera utefter behov. Här ryms med andra ord stora familjen eller paret som önskar gott om utrymme för långväga besök och vill unna sig lyxen av flertalet gästrum. Sovrummen har alla fått nya ytskikt på väggar och golv de senaste åren. Man kan med andra ord bara bära in sina möbler och börja trivas!

Utöver allt som nämnts ovan så erbjuder det här boendet dig en härlig tomt med fin, uppvuxen trädgård som ger plats för såväl stora som små.
Fastigheten kommer att besiktigats och besiktningsprotokoll samt energideklaration kommer att finnas tillgängligt hos ansvarig mäklare inom kort!

Området är lugnt och barnvänligt och med endast 400m till badstrand och 900m till centrum.

Odlingsvägen 5 är en kommande försäljning med planerad försäljning inom kort.
Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa uppdateringar och information.

-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

MEDE9A916328B8E43FDAE65A7E9C23484CB
MED5FF8A47A2C5A404380ED0DC0649A9458
MEDACADA8457BCD42BFA990F9C6AC226A13
MED089C4BFF91A74A93AE3305FD6749C30E
MEDFC099483F7BB4F6DA32C11403BA610F1

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Norsjö Norsjö

Odlingsvägen 5

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret