190

Nyby, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,245
Antal rum1 rok
Boarea40 kvm

Ansvarig mäklare

Väl tilltagen gavel 1:a om hela 40 kvm belägen i markplan i lugna Nyby!

Här erbjuds en planlösning med rymlig hall, stort allrum med plats för mat- samt soffgrupp och en praktisk sovalkov, ett välutrustat arbetskök samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds en uteplats i anslutning till gräsmatta samt bostadens egna igång. Här får man med andra ord en inflyttningsklar lägenhet i gott skick samt med ljusa färgtoner.

Som boende i Nyby bor du nära naturen och behövs inte störas av stadens brus. Trots det har du endast en kort cykeltur till centrala Uppsala, med resecentrum och service, men ännu närmare har du Gränbystaden med all den service du kan tänkas önska, på ett och samma ställe. I perfekt pendlarläge bor du nära påfarten till E4:n men också med goda kommunikationsmöjligheter per buss runt knuten. Med stadsbussarna tar du dig snabbt runt, framförallt med ringlinjen som tar dig runt hela Uppsala.

Detta är en Kommande® försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Om området

Nyby är en stadsdel i norra Uppsala, mellan stadsdelarna Löten och Gamla Uppsala. Området har närhet till fina strövområden, bl a vid de välkända fornlämningarna i Gamla Uppsala och motionsspåret i Röbo. Området ligger nära på- och avfarten till nya E4:an.

Kommunikation

Cykelavstånd till centrala Uppsala och Gränby Centrum. Bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Närservice

Närhet till Willys stormarknad, bensinstation, flera snabbmatsrestauranger och Gränby Centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. I närområdet finns också sporthall, ishall och fotbollsplaner. Närmaste vårdcentral ligger vid Heidenstams torg. Fredrika Bremerskolan, med förskola och grundskola år 1-5, ligger i hjärtat av Nyby.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i hela området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg