190

Nyby, UPPSALA

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,287 inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och telefoni
Antal rum4 rok
Boarea92.5 kvm

Ansvarig mäklare

Stor och välplanerad 4:a i lugna och undersköna Nyby! Månadsavgiften inkluderar dessutom värme, vatten, el, tv, bredband och telefoni.

Bostaden är belägen en trappa upp och erbjuder således både insynsskydd och utsikt. Genomgående luftiga utrymmen som i kombination med de ljusa väggarna ger en känsla av rymd. Bostaden har även två badrum, perfekt för hela familjen. För att göra det hela lite bättre har man även en stor balkong med uppsikt över föreningens innergård och lekplats!

Nyby är ett barnvänligt område med närhet till centrala Uppsala, Gränbystaden och Heidenstamstorg. Goda bussförbindelser men även bra cykelvägar till och från centrum. Riktigt bra läge även för pendlare i och med närheten till E4:ans påfart.

Detta är en Kommande® försäljning! Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Om området

Nyby är en stadsdel i norra Uppsala, mellan stadsdelarna Löten och Gamla Uppsala. Området har närhet till fina strövområden, bl a vid de välkända fornlämningarna i Gamla Uppsala och motionsspåret i Röbo. Området ligger nära på- och avfarten till nya E4:an.

Kommunikation

Cykelavstånd till centrala Uppsala och Gränby Centrum. Bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Närservice

Närhet till Willys stormarknad, bensinstation, flera snabbmatsrestauranger och Gränby Centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. I närområdet finns också sporthall, ishall och fotbollsplaner. Närmaste vårdcentral ligger vid Heidenstams torg. Fredrika Bremerskolan, med förskola och grundskola år 1-5, ligger i hjärtat av Nyby.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i hela området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg