190

Nyby gård, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,635 inkl. värme, vatten, kabel-tv, ip-telefoni och internet
Antal rum2 rok
Boarea60.5 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong i härligt sydöstläge. Här möts du av ett bra kök som är anpassat för att laga mat och bjuder på många arbetsytor och här Plats för matbord. Badrummet är helkaklat och rymmer bra duschhörna, wc, handukstork, spegelskåp och handfat med kommod. Vardagsrummet som är lägenhetens hjärta rymmer både större soffgrupp och matplats och tar dig även vidare ut till den härliga balkongen. Här kan du njuta av många sköna stunder i solen och njuta av sommarvärmen!
I månadsavgiften så ingår värme, vatten, kabel-tv, ip-telefoni och internet (250/50). Utöver detta så hör även 2 förråd till lägenheten.


Belägen i lugna och trevliga Brf Nyby Gård som är en stabil och ekonomiskt stark bostadsrättsförening som har dryga 16 000 000 kr i likvida medel/avräkningskonto hos HSB. Drygt 900 000 kr går i nuläget till årlig amortering och under 2016 genomfördes en extra amortering om 1 000 000 kr. Senaste avgiftsförändringen skedde 2016-01-01 och då sänktes avgiften med 8 %. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som exempelvis bastu, övernattningsrum samt enklare träningslokal som kan hyras/nyttjas av föreningens medlemmar.

Nyby är ett trevligt och omtyckt område med närhet till Gränby sportfäIt, Gränby Centrum, mataffärer samt flera grönytor och parkområden. Bra busskommunikationer och cykelvägar till Uppsalas stadskärna samt närhet till E4:ans på- och avfarter.


Välkommen hit, välkommen hem!


Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Nyby Gård är en stadsdel i norra Uppsala, mellan stadsdelarna Löten och Gamla Uppsala. Området har närhet till fina strövområden, bl a vid de välkända fornlämningarna i Gamla Uppsala. Området ligger nära på- och avfarten till nya E4:an.

Kommunikation

Cykelavstånd till centrala Uppsala och Gränby Centrum. Bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Närservice

Närhet till Willys stormarknad, bensinstation, flera snabbmatsrestauranger och Gränby Centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. I närområdet finns också sporthall, ishall och fotbollsplaner. Närmaste vårdcentral ligger vid Heidenstams torg. Fredrika Bremerskolan, med förskola och grundskola år 1-5, ligger i Nyby alldeles intill.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg