190
MED36C93FE8F26D4B3BA260B7D487E1F732

3:a i etage med hörntomt i populär förening!

Kommande®

Nya Kungsgården, ÄNGELHOLM

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,568 inkl. värme, VA, fiber, tv, ip-tel och garage
Antal rum3 rok
Boarea85.5 kvm

Ansvarig mäklare

KOMMANDE - Snart finns chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus i etage med tre rum och kök på 85,5 kvm på populära Nya Kungsgården. Här bor du på en hörntomt med en fin utsikt över grönområdet utanför. Stenlagd uteplats och förråd på bostadens framsida och ett mysigt trädäck med tak på baksidan. Bostaden är välplanerad med en trevlig planlösning. På entréplan finns kök med matplats, helkaklat badrum, rymligt sovrum och klädkammare. En halvtrappa ner finns vardagsrum och ytterligare ett sovrum, båda med ryggåstak vilket ger en fantastisk rymd! Varmt välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist på 0431-474133 för mer information!

Om området

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Home, Apoteket och Delikatesspunkten i den nya delen. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg