190
MEDE94A3293048A4D12A3ED2DF6A12B01D3

Här erbjuds egen uteplats med kvällssol och fiberhastighet upp till 1000 Mbit/s!

Kommande®

Furulund, PARTILLE

Nävervägen 5A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,037 I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea70 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer258
Byggår1992
Driftskostnad371 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till ett av de hus i BRF Pepparkaksstaden som kan få fiber med uppkoppling upp till 1000 Mbit/s! Här erbjuds dessutom egen uteplats med kvällssol och egen separat ingång från den gemensamma uteplatsen. Lägenheten präglas av ljus interiör, fina ytskikt samt fönster i tre väderstreck som ger fint ljus in till lägenheten.

Lägenheten är väl planerad med helkaklat badrum med möjlighet till egen tvättmaskin och kök i vinkel med bra matplats med fönster i två väderstreck. Lägg därtill rymligt sovrum och vardagsrum och lägenhetens goda förvaringsmöjligheter, så har du här en mycket fin bostad att trivas i!

Populär förening i mycket omtyckta Pepparkaksstaden med gångavstånd till bland annat förskola, skola, lekplats, vårdcentral, sporthall och matbutik. Här kombineras även närheten till skog och mark med goda kommunikationer till stadsliv. Från Furulund kan ni exempelvis ta bussar till Partille centrum respektive Polhemsplatsen.

Välkommen på bokad visning!

Om området

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.
Furulunds skola ligger nära Furulunds centrum för åk 1-9.

Kommunikation

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

Närservice

På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp. Än närmre ligger Furulund Centrum med matbutiker, vårdcentral mm.

Parkering

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Nävervägen 5A
Stadgar BRF Pepparkaksstaden i Partille.
ÅR BRF Pepparkaksstaden i Partille
Områdesfilm för Nävervägen 5A
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Varmt välkomna till denna hemtrevliga och ljusa lägenhet med sin rymliga och välkomnande entréhall med gott om plats för hatthylla och skoställ. Redan i hallen ges en försmak på lägenhetens ljusa ytskikt.

I det välplanerade vinkelköket finner ni goda ytor för arbete och gott om förvaring bakom de vita skåpluckorna. Vid matplatsen finns det plats för matbord med flertalet sittandes gäster och den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, spis med ugn och häll, fläkt och diskmaskin. Här har ni allt ni kan tänka er att behöva för att lyckas imponera på era gäster vid middagsbjudningen.

Vardagsrummet med ekparkett, blir det självklara valet – oavsett om mingel eller mys står överst på agendan. Inred förslagsvis med soffa, mediautrustning och bokhyllor. Här kan också det lilla hemmakontoret få plats för den som önskar. Den sociala ytan får mycket fina ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet nås uteplatsen där ni kan njuta av kvällssolen och grönskan utanför.

Vidare interiört står ett harmoniskt sovrum till ert förfogande i direkt anslutning till entréhallen. Här finns gott om plats för extra garderober för den som önskar om inte den rymliga klädkammaren i anslutning till sovrummet är tillräcklig.

Från hallen nås det helkaklade badrummet som också har plats för extra högskåp. Badrummet inrymmer badkar, wc, handfat samt spegel- och badrumsskåp. För den som önskar finns plats och möjlighet att ansluta en tvättmaskin. Helkaklade väggar i ljus kulör med ett snyggt mörkt klinkergolv.
Antal rum
2 rum
Boarea
70 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Beskrivning av våningsplan
Entréplan
Pris
SEK 1,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,037 I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Driftskostnad
SEK 4,456 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,856
Försäkring
SEK 1,600
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.30115 %
Andel av årsavgiften
0.30115 %
Tillträde
Enl ök.
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1992
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd 3/16/2019
Energiklass
E
Energiprestanda
123 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Pepparkaksstaden
Om föreningen
Brf Pepparkaksstaden bildades 2005 och består av 266 st lägenheter och 6 st lokaler i totalt 18 flerbostadshus byggda runt 1992. Föreningens 266 bostäder har en sammanlagd lägenhetsyta på 20 731 kvm och fördelas på 2-4 rum och kök. Lägenheterna är belägna på adresserna Hyggesvägen 1-7, 2-16, Nävervägen 1-7, 2-14.
Det finns 82 garageplatser (500 kr/mån) och 207 p-platser (250 kr/mån för p-hus och 170 kr/mån för p-plats). Föreningen har två gemensamhetslokaler som medlemmar kostnadsfritt får använda. Det finns dessutom en bastu på Hyggesvägen 3 som medlemmarna får utnyttja (mot en depositionsavgift om 200kr) och en övernattningslägenhet på Nävervägen 3 som kan hyras för 300 kr/dygn.

Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: www.pepparkaksstaden.se
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
266
Antal lokaler i föreningen
6
Tv och bredband
Kabel-TV (grundutbudet) via Comhem ingår i avgiften. Gällande bredband finns möjlighet att ansluta sig till den operatör som man önskar. Önskar man fiber finns det framdraget till en del hus och då kontaktar man Telenor.
Parkering
Det finns 82 garageplatser (500 kr/mån) och 207 p-platser (250 kr/mån för p-hus och 170 kr/mån för p-plats). Separat kö.
Renoveringar
Föreningen omfattas av en underhållsplan och under de senaste åren har föreningen utfört flera renoveringar i området som finns närmare beskrivet i årsredovisningen. Tak- och fasadrenoveringar har utförts på en del av husen i bostadsrättsföreningen och fler kommer att utföras under de närmsta åren.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Furulund PARTILLE

Nävervägen 5A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg