190
MED0083BB104C2F437F9DD3E8D582CBAC23

På återvändsgata med bilfri gångväg till Toftaskolan!

Kommande®

Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Fakta

Boarea111 kvm
Tomtarea728 kvm

Ansvarig mäklare

Vi förbereder nu inför marknadsföring av den perfekta familjevillan i Munka Ljungby! Längst nere på en lugn återvändsgata med öppna fält och lekplats som närmsta granne. Insynsskyddad trädgård med eftermiddags- och kvällssol. Gångavstånd utan bilvägar till Toftaskolan och ett område fullt med barn. Barnfamiljen kan inte bo bättre än så här! 111 kvm + 111 kvm för delat på 1-plan med full källare som renoverats både utvändigt likväl på insidan för att kunna använda källaren som bostadsplan. Idag tre sovrum på entréplanet men med de inredda rummen i källaren finns möjlighet till fler. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag så meddelar vi dig när bostaden kommer marknadsföras med tillhörande visningar. Tillträdet kommer inte ske förrän nästa höst men för köpare som kan tänka sig vänta med inflytt kan det eventuellt bli aktuellt med en förhandsvisning. Kontakta fastighetsmäklare Linda Glimmenvall för mer info!

Om området

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns matvarubutik, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, INGO, Sibylla m.m

Toftaskolan i Munka-Ljungby erbjuder årskurs F-9. Skolan ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Flertalet populära förskolor finns i området.

Övrigt

Sportaktiviteter finns i otroligt många variationer med bla en närbelagd motionslinga och utegym till racketsporter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg