MED91EE07CC09EC445EACACA938427665D8

Tomt i Brattås/Kullavik. Nära till både Billdal och Lindome.

Kullavik, KULLAVIK

Mossaledsvägen 35B

Fakta

TypTomt
Tomtarea907 kvm

Utgångspris: SEK 1,900,000

Ansvarig mäklare

Fantastiskt tillfälle! Bygg nytt med i Norra delen av Kungsbacka kommun. Tomten ligger endast några minuter från Kullavik och Billdal. Kör du mot Lindome är du strax på E6:an. Här bor ni nära det mesta men ändå i en lantlig idyll.

Tomten är knuten till populära Myresjöhus. Myresjöhus ingår i OBOS bostadsutveckling som är Sveriges största husleverantör och där Myresjöhus är deras "flaggskepp". Du får välja fritt ur deras stora utbud av hus och skulle du vilja ändra på planlösning, flytta på fönster, förlänga eller höja så är det inga problem. Vi tillhandahåller exempelkalkyl med en totalkostnad på deras hus Smart 126. Titta gärna på den. Huset är precis som det heter. En riktigt smart planlösning. Eller vad sägs om Master bedroom med klädkammare och badrum en suite. Här finns kök och vardagsrum i öppen planlösning med tak öppet till nock. Till sist har vi barnfamiljens dröm. Tre barnrum i en separat avdelning med eget allrum och badrum.
Detta fina hus får ni nyckelfärdigt med postadress Kullavik för endast 5 770 000 kr. Då ingår tomt, hus, lagfart, pantbrev etc.

Det finns ett färdigt förhandsbesked på nybyggnation av bostadshus. Bygglov söker husleverantören åt dig som köpare efter att du har bestämt vad du vill bygga.
1,5 plans eller enplanshus bedöms passa bäst på denna tomt.
Kontaktperson på Myresjöhus är Christian Mogren 0705-08 71 88, christian.mogren@myresjohus.se

Kommunalt VA och fiber finns vid tomtgräns.

Om området

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle. Här finns Kullaviks Båthamn och Kullavikskyrkan. Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten, Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik. I samhället finns skolor och förskolor med diverse inriktningar.

Bilder

Situationsplan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Torred 1:67
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
907 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Torred GA:1 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Vatten, Avlopp, 1384-2020/26.3
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-2020/26.1
Förmån: Officialservitut Väg, 1384-2020/26.2

Karta

Kullavik KULLAVIK

Mossaledsvägen 35B

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg