MED13D849CB429346E291D4876937BF59FD

Hässelby Strand, HÄSSELBY

Mirabellbacken 14

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,234 inkl värme, VA + 208 kr obligatorisk bredbandstillägg
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74 kvm
Våning2
Byggår1957-1958
Driftskostnad475 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 2,495,000

Trevlig trea med SJÖGLIMT!

Missa inte chansen till denna välplanerade 3:a i populära brf Mirabellen! Här bor du bekvämt med stambytt badrum, balkong i söderläge samt tunnelbana och livsmedelsbutik på ca 5 minuters promenadavstånd. Intill fastigheten finns stora, härliga grönområden med motionsspår samt Maltesholmsbadets populära badstrand. Låg avgift och förening med mycket bra ekonomi. Välkommen!

Brf Mirabellen är en av Hässelbys största och mest välskötta föreningar. Området är lugnt, gemytligt och mycket barnvänligt.
I omgivningarna finner vi det fina och populära Maltesholmsbadet som erbjuder härligt strandliv på sommaren och skridskoåkning på vintern

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Endast ett stenkast till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Garageplats finns samt uteparkering. Separat kö tillämpas.
Fri parkering längst Aprikosgatan.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Ljus och hemtrevlig hall med praktisk klinker innanför entrédörren som går lätt att torka av. Väggarna är vitmålade och resterande hallgolv är av ekparkett. I anslutning till entrén finns ett skåp samt längre in i hallen finns ytterligare förvaring i en praktisk klädkammare.

BADRUM
Stambytt och helkaklat badrum med klinker. Ett fönster skänker badrummet ett fint ljusinläpp. Här finns WC, tvättmaskin, handfat med ett spegelskåp ovanför, badkar och ett praktiskt vägghängt skåp för förvaring av hygienartiklar.

KÖK
Hemtrevligt kök med plats för matbord. Väggarna är målade i vitt och golvet är parket.. Köksluckorna är vita med knoppar av stål. Den maskinella utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys samt en diskmaskin. Snygg bänkskiva i marmor.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ett stort ljusinsläpp från fönster längs med hela ena kortsidan av vardagsrummet. Golvet är av parkett och väggarna målade i vitt. Från vardagsrummet tar du dig även ut på lägenhetens balkong i soligt läge.

SOVRUM 1
Stort sovrum som vid behov kan delas av till två mindre sovrum. Från detta sovrum har du även sjöglimt av mälaren vintertid. Golvet är parkett och väggarna är målade i vitt.

SOVRUM 2
Ytterligare ett rymligt rum, med golv av parkett och väggar målade i vitt. Garderobsvägg.
Antal rum
3 rum
Boarea
74 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 3
Pris
SEK 2,495,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 4,234 inkl värme, VA + 208 kr obligatorisk bredbandstillägg
Driftskostnad
SEK 5,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Försäkring
SEK 2,100
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
0.2198 %
Andel av årsavgiften
0.21973 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957-1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 11/18/2010
Energiprestanda
141 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + 1 isolerglas
Övriga byggnader
Till bostaden tillhör ett förråd.
Förening
Namn
Mirabellen
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vra klart i slutet av Juli. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Man planerar även för tätning av ventilationskanaler samt installlation av fläktar i låghusen.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.
Organisationsform
Bostadsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,593 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 683

Karta

Hässelby Strand HÄSSELBY

Mirabellbacken 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg