MED7DA5A0F21C29476C9776FACF3D163A09

Renoverad ljus lägenhet med Mälarutsikt!

Boka visning

Hässelbystrand, Hässelby

Medsolsbacken 15, 5 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,116
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer150370
Byggår1959

Som utgångsbud: SEK 2,950,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

27
September | Sunday
Kl 15:00 - 15:30
Endast förbokade visningar
28
September | Monday
Kl 18:00 - 18:30
Förbokning krävs

Fin ombyggd öppen trea med fantastisk utsikt ner mot Mälarens glittrande vatten! Redan när du kliver in i den stora hallen dras blicken direkt ut mot balkongfönstret med utsikt ut mot vattnet. En väldigt ljus lägenhet med perfekt hörnläge med fönster i två väderstreck. Ombyggt, 2014, snyggt kök i vitt med snygga svarta bänkskivor och fint vitt kakel ovanför. Stambytt 2015. Insynsskyddad lägenhet med balkong i soligt söderläge. Promenadavstånd till vackra Mälarens strand och Malteholmsbadet.

Om området

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 700 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Till busshållsplats för linje 119 (ca 70 meter), trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Parkering

Bilparkering anordnas i varmgarage samt på parkeringsplatser utmed områdets egen väg. Varmgaraget är beläget under gården och dessa platser nås direkt med hiss via källaren. Med en bilfri innergård skapas en lugn och trygg gårdsmiljö med utrymme för både lek och umgänge.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
79 kvm
HALL
Hallen byggdes om 2015 och blev extra stor med fint ljusinsläpp då man tog bort en garderob och istället byggde en garderobslänga med spegeldörrar på sidan.
BADRUM
Stambytt badrum, 2015, med vitt kakel och ljust klinker, spotlights i taket och glasade duschväggar. Här har du handfat med kommod, wc, handdukstork och även tvättmaskin installerad. Vid stortvätten kan du boka tid i tvättstugan i nedre våningen.
SOVRUM 1
Ett rymligt trivsamt sovrum med inbyggda garderober.
SOVRUM 2
Detta sovrum har en snygg mörk fondtapet.
VARDAGSRUM
Glasdörrar leder in från hallen in till detta underbart ljusa vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen. Klassiskt snyggt med vitmålade väggar och parkettgolv. Gott om plats för soffgruppen och även en matsalsmöbel om du så önskar.
BALKONG
Som ett extrarum blir denna balkong med vidsträckt utsikt. Om solen gassar för mycket så kan man fälla ut markisen och fortsätta njuta.
KÖK
Helt ombyggt kök, 2014, där man har bra avställningsytor på de svarta bänkarna och även gott om förvaring bakom de vita luckorna varav flera vitrinskåp som ökar på den lyxiga känslan.
FÖRRÅD
Till lägenheten hör två källarförråd, varav ett stort och ett mindre.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 12, hiss finns
Pris
SEK 2,950,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 4,116
Tillträde
Enligt ö.k
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1959
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E
Förening
Namn
Brf Gästsalen 1, 2, 3
Om föreningen
Föreningen består av tre punkthus med totalt 152 bostadslägenheter, för närvarande fördelade på 134 bostadsrätter och 18 hyresrätter.
Husen stambyttes 2014.

Den gemensama tvättstugan är idag belägen på Medsolsbacken 15.

För medlemmarna i föreningen finns det en uteplats med grillmöjligheter. Denna punkt är den högsta i Hässelby Strand med milsvid utsikt.

Ekonomisk förvaltare: Fastum UBC Förvaltning AB, Box 904,
751 09 Uppsala, tel 90220, mejl kundsupport@fastum.se. Överlåtelseavgiften är på ca 1 185 kr och pantsättningsavgiften ca 448 kr, båda betalas av köparen.

För mer information besök gärna föreningens hemsida www.medsolsbacken.se.
Antal lägenheter
152
Varav hyreslägenheter
18
Antal lokaler i föreningen
6
Tv och bredband
Bredband & Telefoni
I fastigheterna finns möjlighet till avtal med Comhem och Bred-bandsbolaget. Respektive medlem eller hyresgäst sköter val och avtalsteckning.
Parkering
Brf Gästsalen har 97 parkeringsplatser, 73 av dessa är försedda med uttag för motor-/kupévärmare. Det finns också 12 garage. Eftersom varken parkeringsplats eller garage följer med lägenheterna vid köp, får nya medlemmar lov att ställa sig i kö, där kötid avgör. För närvarande (2019-11-09) är alla p-platser uthyrda, och kölistan har två st i kö (uppskattningsvis ca 3 månader väntetid).

Kostnad för parkeringsplats utan el 250 kr och 400 kr med tillgång till el.

För att ställa sig i kö för P-plats eller garage, kontaktas styrelsen.

Karta

Hässelbystrand Hässelby

Medsolsbacken 15, 5 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg