230
MED6FFD5E17DB6D4B0BB15BEFC513170752

Välplanerad och trivsam bostad med balkong i privat lägeMannerfelts väg 11 Regementsstaden, BORÅS

Regementsstaden, BORÅS

Mannerfelts väg 11


PRIS (utgångspris)1 595 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

55 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

2303

MÅNADSAVGIFT

5 188 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

1 595 000 kr utgångspris

Välplanerad och trivsam bostad med balkong i privat läge

Välkommen till en fin och rymlig tvåa med öppen och social planlösning samt stor balkong. Lägenheten stod färdig för inflytt 2022 och är därav superfräsch med genomgående ekparkett och stilrena färg- och materialval. Här kan du alltså bara flytta in och börja bo.

Lägenheten ligger i uppskattat gavelläge med fönster och ljus in från två riktningar. Den stora balkongen blir en ljus förlängning av vardagsrummet. Kanske lägenhetens bästa ”rum” som erbjuder vacker utsikt över innergården, naturen och grönska. Skönt läge med sol som sällskap hela eftermiddagen och kvällen.

Bekvämt, modernt boende med tvättmaskin, torktumlare och hiss i huset.

Här bor man i ett mycket trevligt område, nära till såväl Borås stadskärna som grönska och natursköna miljöer. På en höjd med utsikt över vår fina stad ligger före detta Regementet I15, i denna vackra unika historiska miljö finner vi nu en ny stadsdel. Bra bussförbindelse in till stadskärnan, högskolan och påfart till RV 40. I området finns en discgolfbana och skola.

Välkommen att boka in dig på visning!

Bilder

MED6FFD5E17DB6D4B0BB15BEFC513170752
MED9796644758AB405099E24C5AAE858E60
MED18AC2AEF90DA474FAF50F78B97BAB373
MEDD3DB1D09393A43F9AB5307EC6E9ADBD1
MEDD041EBB2D10D4EB583A7A40204FED55F

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

55 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2303

VÅNING

4 av 7, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 188 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

1 595 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Välkommen in! Precis i entrén ligger mörkt klinker på golvet som sedan övergår till enhetlig ekparkett, väggarna är genomgående vita. Plats för avhängning av ytterkläder och skor. Mycket bra dold förvaring från ett flertal inbyggda garderober.

Vidare in öppnar vardagsrum och kök upp sig i en social planlösning. Här ryms både soffgrupp, tv-möbel och matbord. Fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar samt utgång till balkong. En generös sådan som löper i vinkel med bra insynsskyddat läge. Du ser ut över innergården och naturen. Solen är med från förmiddag till kväll.

Köket är stilrent med förvaring bakom släta ljusa skåp och luckor med detaljer i rostfritt stål. Grått stänkskydd sitter ovanför den matchande bänkskivan i laminat. Infällda spotlights sitter under överskåpen. Köket är utrustat med häll, ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl/frys.

Sovrummet är trivsamt med plats för dubbelsäng och sängbord. Fönstret vetter mot innergården. Fönsterbänkar i natursten.

Badrummet är helkaklat med mörkgrå klinker på golvet och vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning, dusch bakom infällbara duschdörrar i glas samt tvättmaskin och torktumlare.

Om området

På en höjd sydväst om Borås stadskärna ligger f.d. Regementet I15. I denna vackra unika historiska miljö planeras för en helt ny stadsdel som totalt kommer att inrymma ca. 1200 bostäder på lång sikt. Närheten till Borås stadskärna, till vacker natur, ett område med stark historisk koppling men med moderna lösningar gör Regementsstaden till en attraktiv stadsdel och boendemiljö. I området kommer det att finnas något för alla. Bostäder i varierande storlekar med olika upplåtelseformer, arbetsplatser, handel, butiker, restaurang, kommunal service, förskola och närhet till naturen. Regementsstaden blir en attraktiv stadsdel med småstadskaraktär, där det är enkelt att leva.

Området kommer att bli en väl integrerad del utav Borås. Här kan man leva ett både bekvämt och aktivt liv, eftersom det är nära till det mesta. Den naturliga medelpunkten är de karaktärsfulla byggnaderna runt kaserngården. Kompletterande bebyggelse skapar småstadskänsla med tydligt avgränsade gaturum, torg och skyddade gårdar. I Regementsstaden planeras det för bostadsrätter, villor och kedjehus i en mängd olika storlekar.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,3854 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

2,3854 %

ÖVRIGT

Källarförråd tillhör lägenheten.

Ekonomi

EL

2 250 kr

VA

5 550 kr

FÖRSÄKRING

1 443 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

9 243 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

KOMMENTAR

Individuell debitering av el, kall- och varmvatten sker månadsvis på avin.

Kostnaden är individuell och visar vad nuvarande ägare haft för driftskostnader ett år bakåt. Summan kommer att ändras beroende på antal boende och användning.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

857 313 kr Eftersom den första årsredovisningen inte är upprättad är den indirekta nettoskuldsättningen istället beräknad på den ekonomiska planen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus med hiss

BYGGNADSÅR

2022

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-11-02

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

61 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Källarförråd hör till lägenheten.

Förening

NAMN

Brf Korpralen 1914

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

OM FÖRENINGEN

Brf Korpralen består av 34 ljusa och välplanerade lägenheter i bostadsrättsform i växande Regementsstaden. Närhet till natur och promenadstråk.

Avgifter:
Värme, V/A, digital-TV basutbud och fiber 100/100 ingår i avgiften.

Förbrukningen för el och vatten bekostas separat och faktureras på månadsavin.

Den fasta nätavgiften är inräknad i månadsavgiften och föreningen har tecknat ett mycket fördelaktigt avtal om endast 109 kr i månaden oavsett förbrukning.

TV och bredband:
Fiber och TV via Telia, fiber 100/100, Telia Lagom för tv och telefoni.

Parkering:
Föreningen har som ambition att det ska finnas en parkeringsplats till varje lägenhet. Det finns garageplatser, garageplats med elbilsladdning och vanlig p-plats.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd, garage och miljörum finns att tillgå för föreningens medlemmar.
Barnvagn och rullstols förråd finns att tillgå.

Förvaltare:
Västporten

Viktiga dokument & länkar

Karta

Borås Regementsstaden

Mannerfelts väg 11

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg