MED1C269B657B814C39A2F0414B47E490DF

Tyresö strand, Tyresö

Målarprinsens Väg 17

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,160 Värme, vatten, Carport, TV-basutbud
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea63 kvm
Våning1

Tillfälle!
Nu kommer äntligen 3:a i Trädgårdsstaden till salu. Här bor du i en trivsam och mysig lägenhet med stilsäkra färger och materialval, egen entré och radhuskänsla. Bostaden har ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt kök och två sovrum. Underbara ljusflöden i vardagsrum, generös uteplatsen med stort trädäck.
Här får du ett ytterst privat boende med en stor trädgård och ett unikt växthus som ger möjlighet till att odla växter och grönsaker.
Den fantastiska trädgården fungerar fint som ett extra utrymme under sommar och gör bostaden mer flexibel för solstunder, morgonfika, middagsbjudningar, avkoppling och kanske grillmöjligheter.
Detta boende passar dig som ställer höga krav på bekvämligheter.

- Carport ingår i avgiften
- låg avgift
- egen entré och radhuskänsla
- Stor fin trädgård med växthus
- nära skolor, förskolor och service
- direktbussar mot Stockholm city

Här bor du med närhet till Tyresö Strandtorg som erbjuder dagligvaruhandel, frisörer, flera restauranger samt ett omtyckt café. På promenadavstånd finns två skolor samt flera förskolor. Med naturen runt knuten kan du njuta av underbar skärgårdsmiljö, härliga Alby friluftsgård och det mer historiska Tyresö Slott. Med ett bra urval av caféer, promenadstråk, hav och insjöar, så bor du fridfullt med en stor variation av utflykter runt knuten.

Mycket goda kommunikationer som tar dig mot Tyresö C, Trollbäcken, och Gullmarsplan med täta avgångar. Under pendlingstider avgår även direktbussar mot Stockholm C.

Vill du ha ett boende med härlig radhuskänsla, trädgård och fint solläge samt närhet till både natur, service och stad?

Om området

Tyresö Strand är ett attraktivt och växande villaområde med närhet till havet - Erstaviken gränsande i norr. Mycket grönområden och med omgivningar i kulturhistorisk miljö med bl.a.Tyresö kyrka och Tyresö slott med sin vackra slottspark.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. Buss 814 går ifrån Tyresö strand till och från Gullmarsplan på ca 30 minuter, med avgångar var 20:e minut under rusningstid, Buss 824 som går till och från Handenterminalen från Tyresö strand. Från hållplats Strandallén går Linje 875 till Tyresö Centrum och linje 815 till Gullmarsplan och 815C till Vattugatan (T-centralen). För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Strandtorget är närmaste centrum med en bl.a. en livsmedelsbutik med spelbutik och postservice, café/inredningsbutik, klädbutik, restauranger, frisörsalonger och bibliotek. I närbelägna Tyresö Centrum finns i princip tillgång till allt ett modernt centrum kan erbjuda. Närmaste skolor är Strandskolan och Tyresö skola med förskolor och klass 1 - 9. Flera förskolor ligger i närområdet, som tex Strandpärlan, Hästhagen, Rotvik, Stjärnan och Slottsvillan.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
63 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Avgift
SEK 4,160 Värme, vatten, Carport, TV-basutbud
Byggnad
Förening
Namn
Brf Målarprinsen
Om föreningen
Målarprinsens fastigheter byggdes 1996 och består av 5 st flerbostadshus i två våningar samt 20 småhus. Totalt upplåts 40 st lägenheter med bostadsrätt. Under 2003 utfördes underhåll av takpannor, trappor och trappräcken samt reparation av elproblem.
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift betalas av låntagaren med 1% av prisbasbeloppet.

Karta

Tyresö strand Tyresö

Målarprinsens Väg 17

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg