190
MED0FC9D7C9697D4929A5095424086B6706

Yteffektiv 1:a belägen med Ekonomikum på andra sidan gatan!

Kommande®

Luthagen, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,133
Antal rum1 rok
Boarea18 kvm

Ansvarig mäklare

Som student kan du inte hitta en bostad närmare Uppsala universitets institutioner. Här bor du bokstavligt talat på andra sidan gatan från klassrummet!

För dig som vill bo i en historisk lägenhet, med fiskbensparkett, extra takhöjd, djupa fönster och ha ett av Uppsalas bästa och centrala lägen så har du kommit helt rätt. Här erbjuds nämligen en yteffektiv 1:a med kanske färre kvadratmeter, men mycket mer plats för att trivas! Med en hall med god förvaring i garderob och på hatthylla, stort allrum med plats för säng, matbord och fåtölj, eller ett nyrenoverat kök med det du behöver så finns det inget kvar att önska. Badrummet är helkaklat och rymligt med dusch.

Som boende i Främre Luthagen bor du aldrig långt ifrån något. Livsmedelsbutik har du en kort promenad bort, såväl som restauranger, nationer, universitetsbyggnader, gym, grönskande parker och mycket mer. Resecentrum och stadskärnan når du på endast minuter med cykel men utanför bostaden finns också flera busslinjer som trafikerar. För mer information, kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari.

Om området

Luthagen ligger i Uppsalas västra del utanför den omedelbara stadskärnan. Området präglas av bostadsrätter, villor och radhus. Läget är centralt med närhet till Ekonomikum, universitetet, nationslivet, stadskärnan såväl som till Stabbyskogen. Denna skog lämpar sig utmärkt för både rekreation samt motion. Det finns även fina promenadstråk utmed Fyrisån.

Stabby backe och Stabbyskogen är en av stadens oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur alldeles intill stadens bebyggelse. De större gångvägarna och en grillplats är anpassade för funktionshindrade. Dessutom finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn. För den som vill löpträna finns det även en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, stadsbussar passerar genom området. Från Ekonomikum går stads- och regionbussar.

Närservice

I området finns flera matbutiker och i bortre änden ett nybyggt torg med bl.a. apotek och gym. Det finns även flera restauranger och t.o.m. ett lokalt bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

Boendeparkering via kommunen finns i området.

Övrigt

Förskolor i området är: Stabby Montessori-, Luthagens-, Hällby-, Brune-, Kims- och Barnbitens förskola. Grundskolor är: Eriks- (F-4), Sverker- (F-4) och Tiundaskolan (5-9). Gymnasieskolor i närheten är: Fyris-, Linné- och Katedralskolan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg