190
MED550E150004B3477FA702D540BCE8EFA2

Luthagens mest yteffektiva och välplanerade tvåa!

Kommande®

Luthagen, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,130 inkl. värme, varm- och kallvatten, tv, internet och ip-telefoni
Antal rum2 rok
Boarea36 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen in till en av Luthagens mest yteffektiva och välplanerade tvåor, belägen på en attraktiv adress i en av Uppsalas trevligaste föreningar! Låg månadsavgift där värme, vatten, internet, tv och telefoni ingår!

Lägenheten är i fint skick och planlösningen bjuder på en välplanerad köksdel, stamrenoverat badrum, vardagsrum med gott om utrymme samt sovrum med garderob. Generösa fönsterpartier samt högt i tak gör att lägenheten upplevs ljus och luftig.

Perfekt planerad bostad med närhet till centrum, Ekonomikum, nationer och Ica Luthagen Livs. Vill man komma bort från stadspulsen så finns det närliggande fina strövområden i Stabbyskogen med både löpspår och utegym samt närhet till vackra Fyrisån.

Stabil förening som har genomfört de flesta stora renoveringarna på fastigheten såsom stambyte, takrenovering, el och fönsterbyte, och trots detta är avgiften fortfarande låg. Du får även tillgång till föreningens stora lummiga innergård som är generöst försedd med sittplatser och grill. Till lägenheten medföljer två förråd för förvaring och de två tvättstugorna bokas smidigt via brf:ens hemsida.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

Om området

Luthagen ligger i Uppsalas västra del utanför den omedelbara stadskärnan. Området präglas av bostadsrätter, villor och radhus. Läget är centralt med närhet till Ekonomikum, universitetet, nationslivet, stadskärnan såväl som till Stabbyskogen. Denna skog lämpar sig utmärkt för både rekreation samt motion. Det finns även fina promenadstråk utmed Fyrisån.

Stabby backe och Stabbyskogen är en av stadens oaser. Här finner du spår efter inlandsisen, lämningar från forntiden, en gammal prästgård och varierad vacker natur alldeles intill stadens bebyggelse. De större gångvägarna och en grillplats är anpassade för funktionshindrade. Dessutom finns en grillplats anlagd med tanke på mindre barn. För den som vill löpträna finns det även en upplyst motionsslinga genom området.

Kommunikation

Gångavstånd till centrum, stadsbussar passerar genom området. Från Ekonomikum går stads- och regionbussar.

Närservice

I området finns flera matbutiker och i bortre änden ett nybyggt torg med bl.a. apotek och gym. Det finns även flera restauranger och t.o.m. ett lokalt bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, sportarena och camping.

Parkering

Boendeparkering via kommunen finns i området.

Övrigt

Förskolor i området är: Stabby Montessori-, Luthagens-, Hällby-, Brune-, Kims- och Barnbitens förskola. Grundskolor är: Eriks- (F-4), Sverker- (F-4) och Tiundaskolan (5-9). Gymnasieskolor i närheten är: Fyris-, Linné- och Katedralskolan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg