510
MED28233FFBBDA74BA387F1A0C371A089C4

Såld!

Ekhagen, Jönköping

Lövkojestigen 11


SLUTPRIS3 600 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

131 kvm

BIAREA

70 kvm

TOMTAREA

494 kvm

BYGGÅR

1963

DRIFTSKOSTNAD

3 941 kr/månad

Fantastiskt hus i barnvänligt område! Mycket energieffektivt!

Välkommen till ditt drömhem! Denna underbara fastighet, belägen i ett barnvänligt område, erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, stil och bekvämlighet. Mervärden som inglasad altan, kamin och garage gör detta hus oslagbart!

Med stora utvändiga uppdateringar som nyligen utförts, inklusive fönsterbyte, takrenovering, dränering och installation av nya solceller på taket - vilket gör huset mycket energieffektivt - kan du vara säker på att detta hem är redo att välkomna dig och din familj med öppna armar.

En rymlig inglasad altan på baksidan skapar den perfekta platsen att koppla av och njuta av lugna stunder, medan den insynsskyddade trädgården med en hög häck ger en känsla av lugn och avskildhet.

Barnen kommer att älska den lagom stora gräsmattan som erbjuder gott om plats för lek och roliga aktiviteter samtidigt som den är enkel att underhålla. För de soliga dagarna finns en stor terrass ovanför garaget, perfekt för grillkvällar och utomhusmiddagar med familj och vänner.

Beläget nästan längst in på en återvändsgata, erbjuder detta hem en trygg och säker miljö för barnen att leka och utforska. Med närhet till matbutiker, skolor och bekväm tillgång till bussar finns allt du behöver inom räckhåll.

Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Förbered dig gärna genom att:
- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om bostaden.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

Bildflöde Kommande_Ekhagen

Planritningar

Planskiss entréplan

Planskiss vån 2

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret