MED5071098FDB6F4B7A85CCF61A4DA7808C

Vidsträckt och hänförande Vätterutsikt från balkong, sovrum och vardagsrum!

Bymarken, JÖNKÖPING

Lövingsgatan 22B

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,510 inkl. värme, vatten, tillgång till utespa & trädgård samt p-plats.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea82 kvm
Våning1
Byggår1929

Utgångspris: SEK 2,500,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Vidsträckt och hänförande Vätterutsikt som når hela vägen till Visingsö och Jönköpings stad! Interiör miljö av unikt slag med lyxiga material och vackra furugolv som möter det moderna.

Unikt tillfälle! Nu saluförs denna tvårummare med öppen, social planlösning och balkong på första parkett mot Vättern! Här bor du dessutom med kamin, gemensamt Spa-bad och p-plats som ingår i avgiften! Välskött förening av engagerad styrelse på nära avstånd till Jönköping City!

Våningen bjuder en trevlig köksö perfekt att mingla vid och matsalsdel som rymmer plats för många gäster. Fönster i tre väderstreck skapar en genomgående ljus och härlig inomhusmiljö. Snyggt och stilrent kök med väl valda material och finesser.
Den öppna spisen värmer under kyliga vinterhalvåret efter ett bad i jacuzzin på gemensamma trädgården. Lyxigt!
Vardagsrummet bjuder naturlig plats för soffan med hänförande vyn över Vättern genom balkongdörrarna. Nästan så man tror att det är en tavla. Vättern bjuder ett skådespel oavsett väder. Från vardagsrummet når du det väl tilltagna sovrummet med fönster mot den häpnadsväckande vyn att vakna till. Goda förvaringsutrymmen både i sovrum bakom skjutdörrar och längre in i mellanhallen. Separat helkaklat duschrum med golvvärme och WC alldeles intill. Denna lägenhet är lyxig i dubbel bemärkelse!

Charm och nutid möter moderna detaljer och smälter samman på ett ypperligt sätt!

Föreningen är välskött och håller även med en vacker trädgård med altandäck, Jacuzzi och loungemöbler. Här kommer garanterat vännerna att trivas när de kommer på besök oavsett tid på året. För visst är det alltid tid för ett Spa-bad i goda vänners lag.

På Bymarken bor du med närheten till City och alla bekvämligheter du kan tänkas behöva på nära avstånd. Goda kommunikationer och cykelvägen utmed Vätterstranden möjliggör enkelt resande. Till Jönköpings City tar du dig på mindre än 10 minuter.

Varmt välkommen till ditt nästa boende med vidsträckt vy över Vättern och Jönköpings stad på Lövingsgatan 22 B, Bymarken!

Om området

Bymarken är ett område beläget cirka 3 kilometer nordväst om Jönköpings stad.
Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden.

Utbud på området
Bymarken ligger med närhet till en stor del av Jönköpings utbud. I omgivningen på Bymarken finner du badstränder, ridanläggning och idrottsklubbar. Även närhet till Jönköpings stadspark och Hallby med nybyggda Padelbanor och fotbollsplaner intill. Här utövar du din idrott med magisk utsikt över Jönköpings stolthet Vättern. Dunkehallaleden finner du även på området. Leden är en naturupplevelse oavsett årstid på året.

Naturnära områden
Närheten till Vättern som är fantastisk att springa eller gå utmed ligger bara ett par hundra meter från Bymarken Här kan du välja vägen in mot stan eller ut mot Bankeryd. Det är en fantastisk tillgång att Vättern väntar runt hörnet.

Restaurang- och caféutbud
På området finns en matvaruaffär och lite längre bort finner du en bensinstation samt ett smalt utbud av basvaror och ett bageri där nybakta frallor väntar till helgfrukosten.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av linjebussar som går med jämna mellanrum.

Skola och barnomsorg
I angränsade områden till Bymarken finns förskola och grundskola upp till skolår två. Skolår tre till sex finns närmast på Hisingstorp och skolår sju till nio finner du på Bäckalyckan och Väster.
Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Bilder

Amelie - Har du träffat en riktigt bra mäklare i Jkpg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
82 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter direkt in till höger. Här finns plats för både sittplats och ytterligare förvaring för dig som önskar. På golvet ligger trevligt furugolv och väggarna pryds av en ljus tapet i lyxigt utförande med silvrigt mönster.
Hallen öppnar naturligt upp mot köket och matsalsdelen. Längre in i bostaden finner du vardagsrummet i öppen planlösning mot köket och ytterligare en bit in sovrum, duschrum och WC. Välkommen hem till denna mycket välplanerade bostad.
Kök
Välutrustat och vitt, stiligt kök med gott om skåpsluckor och platsbyggd köksö!
Spottar i taket och under överskåpen ovan arbetsytan. Svart liggande kakel ovan den trevliga bänkskivan också den i svart utförande bryter av och ger ett tufft uttryck!
Utrustat med: integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys i rostfritt från Siemens, spishäll, inbyggd ung och micro. Köket rymmer plats för matbord för 8-10 personer när det är dags att bjuda hem vännerna på middag för dig som önskar. Här kan du enkelt duka upp till långbord med vy mot sjön och staden. Köksön bjuder in till socialt häng och öppnar upp mot vardagsrummet. Från vardagsrummet och matsalsdelen ser du Vättern som målar upp fönstren till en tavla oavsett väder.
Vardagsrum
Öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder plats för den större soffan och ytterligare möblemang.
På golvet ligger samma furugolv och väggarna är tapetserade i ljus och fin tapet.
Naturlig plats för lägenhetens kamin i nära anslutning till köket ökar mysfaktorn till max!
Från vardagsrummet kan du blicka ut mot Vättern och vågorna genom balkongdörrarna. Via vardagsrummet tar du dig ut till balkongen för ytterligare vy mot Visingsö!
Sovrum
Sovrummet ger möjligheten att vakna upp till den vackra vyn mot Vättern. Kan du tänka dig en bättre start på dagen? Jag tror inte det.
Väl tilltaget till ytan och även här följer de vackra golven och ljusa väggarna temat tillsammans med övriga bostaden. Enhetligt och snyggt.
Gott om garderobsförvaring bakom skjutdörrar och längre in i sovrummet i anslutning till WC/duschrum finner du ytterligare förvaring.
Duschrum
Helkaklat duschrum med stora, vita liggande kakelplattor på vägg och grafitgrå klinkerplattor på golvet som dessutom bjuder golvvärme! Utrustat med handfat/kommod med skåp bakom skåpsluckor i spegelglas, handdukstork, dusch bakom duschväggar i klarglas samt extra skåpsförvaring för handdukar och skönhetsprodukter. Snygg belysning och duschrummet ligger i anslutning till sovrummet och dörr i dörr med WC:n.
WC
WC utrustad med handfat/kommod med spegel ovan samt skåpsförvaring.
Havsblå klinkerplattor ligger på golvet och vita väggar bryts av mot blå mosaikplattor. Härligt blått och flott!
Balkong
Magisk balkong i österläge som bjuder fantastisk utsikt att njuta av! Här kommer du garanterat spendera många timmar. Njut av din alldeles egna Vätterutsikt!
Amelie Sjöbring Cimen informerar
- Här ingår en p-plats i avgiften. Förmånligt!
- Trevlig och gemensam trädgård med uteplats som får nyttjas av alla bostadsrättsmedlemmarna i föreningen som dessutom bjuder utomhus-Spa!
- Förvaring sker i uthuset och i gamla pannrummet på källarplan i bostadshuset. Här finns gott om utrymme för förvaring för de boende.
- Fiber är indraget och förberett, Wetternet. De boende i föreningen bekostar och tecknar eget avtal med valfri leverantör.
- Ekonomisk förvaltning sköts av styrelsen i egen regi och teknisk förvaltning hjälps de boende åt med. Trappstädning var 12:e vecka enligt schema.
Snöskottning sköts av extern part. Bekvämt!
- Cykelvägen utmed Vätterstranden tar dig in till Jönköping City på mindre än 10 minuter! Goda busskommunikationer tar dig från A till B.
- Området bjuder både förskola och lågstadieskola. Inte långt bort finner du även mellan- och högstadie.
- Bo med närhet till bageri och mataffär. Perfekt att inhandla lördagsfrukosten och ta med ner till stranden i kombination med ett dopp i det blå!
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Beskrivning av våningsplan
En halvtrappa upp.
Pris
SEK 2,500,000 Utgångspris
Avgift
SEK 4,510 inkl. värme, vatten, tillgång till utespa & trädgård samt p-plats.
Andel i föreningen
15.11 %
Andel av årsavgiften
15.11 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1929
Byggnadsår kommentar
Ombyggnadsår 2012
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Utförd 2/6/2013
Energiklass
A
Energiprestanda
40 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Övrigt
2012 genomfördes omfattande renovering av byggnaden.
Förening
Namn
Brf Sandbacken 3
Om föreningen
Brf Sandbacken ligger vackert belägen på nedre Bymarken i Jönköping, med en fantastisk utsikt över Vättern och Jönköping City med adressen Lövingsgatan 22 B.
Föreningen innehar 1 st bostadshus med 8 st lägenheter samt en gemensam byggnad med förråd och två garage. Fastigheten är försäkrad hos Dina Försäkringar Sydost.

Ägandeformer:
Juridisk person: Tillåts ej.
Delat ägande: Tillåts och beslutas av styrelsen i varje enskilt fall.

Renoveringar:
2019 Asfalterat parkeringsytan
2019 Föreningen har bytt staket
2015 Utbyte av bergvärmepump samt komplettering med nya borrhål
2015 Komplettering av elanläggning
2011-2012 Totalrenovering av samtliga lägenheter
2011-2012 Nya balkonger
2011-2012 Ny el
2011-2012 Renovering av tvättstuga

Föreningen arbetar efter en 10-årig underhållsplan.

Planerade renoveringar:
Bland annat planeras fönsterbyte, men ingen tidsaspekt. Kan bli på sikt men inte inom planen. Förbättring av gårdshuset genom mindre renovering.
Målning av fasad och tak ligger längre fram i tiden och utgör en estetisk renovering (färgbyte).

Parkeringsmöjligheter:
Till föreningen finns 8 st parkeringsplatser (1 för varje lägenhet). Förmånligt att parkeringen ingår i månadsavgiften!
Det finns även 2 st garageplatser till vilka det är separat kö. För närvarande kö.

Ekonomi:
2019 la föreningen om flera lån för att på så sätt erhålla lägre räntekostnader.
Styrelsen beräknade att överskottet kommer landa på cirka 100 000 kr per år.
Inga avgiftsförändringar på ca 5 år och inga planerade avgiftsförändringar för närvarande.

Gemensamma utrymmen:
Medlemmarna kan nyttja den gemensamma trädgården. På trädgården finns också ett gemensamt altandäck med möjlighet att ta ett dopp i det gemensamma ute-spat. En fantastisk tillgång att nyttja för bostadsrättsinnehavarna. Bokas via föreningens Facebook-grupp.

Tvättstugan är belägen i källaren.
Bokningssystem tvättstuga sker via tavlan i källaren. Räknar med två tvättider per dag. Sällan kö då många har egna tvättmaskiner i lägenheterna.
Övriga utrymmen: Förråd i gamla pannrummet i källaren för ömtåligare saker. .
Uthus på gården på 2:a våning finns utrymme i uthuset för förvaring för de boende föreningen.
Trappstädning var 12:e vecka för de boende i föreningen enligt schema.
Snöskottning sköts av extern part. Bekvämt för dig som boende!

Informationen avstämd med ordföranden 2020-10-08.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
8
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 750 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 750

Karta

Bymarken JÖNKÖPING

Lövingsgatan 22B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg