190

Idre, Idre

Ljungstigen 18Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

125 kvm

BIAREA

60 kvm

TOMTAREA

1 286 kvm

BYGGÅR

1985

Försäljning på gång i centrala Idre!
Nu till våren/sommaren kommer detta härliga stora hus att finnas till försäljning. Huset ligger i ett lugnt villaområde i Idre by, strax ovanför centrum. Området är centralt med närhet till både affärer, skola, förskola och ortens restauranger men ändå bara ett stenkast från naturen.
Huset passar ypperligt till den stora familjen då det erbjuder inte mindre än fem sovrum fördelat på olika våningsplan. Huset har en öppen planlösning då man från kök/hall har öppen vy över vardagsrummet som ligger en halv trappa ner. Från vardagsrummet på nedre våningsplanet tar du dig ut på den stora härliga uteplatsen där du kan njuta av solen från förmiddag till eftermiddag.
Förutom entréplan med tre sovrum, hall, tvättstuga, toalett och kök, vardagsrum, sovrum och ytterligare en toalett har huset även en stor nyrenoverad källare. Här kan man om man önskar ha ytterligare ett sovrum. Och varför inte inreda det stora sovrum som finns här nere till familjens egna hemmabiosalong eller kanske ett eget hemmagym?
Huset erbjuder inte mindre än 125 kvm boarea + 60 kvm biarea.
Huset värms upp med energieffektiv bergvärme.

Så ta chansen att köpa ett hus i Idre centrum. Njut av närheten till Idre Fjäll och Himmelfjäll som ligger bara 10-15 minuter bort med bil. Eller varför inte prova skidåkningen i Fjätervålen? Efter endast 25 minuters bildfärd är du på plats för att prova på allt vad Fjätervålen har att erbjuda. Längskidåkning finns både i Idre by och på fjället. Vill man hellre åka skoter så finns närhet till norra dalarnas stora eldorado av skoterleder som tar dig nästan precis vart du vill!

Bilder

Husets framsida

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Husets baksida

Fastighetskarta

Karta

Älvdalen Idre

Ljungstigen 18

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret