190
MEDF9847A598ACD4981BF942D9D2C91AA01

Såld!

Totalrenoverat högst upp!

Skillingaryd, Skillingaryd

Ljungberghsgatan 8/lgh 23

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,079 I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea67 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer08-2207-1-23
Byggår1983
Driftskostnad470 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 565,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Varmt välkommen till Ljungberghsgatan 8 - här saluförs nu en rymlig och trivsam lägenhet om 67 kvm med centralt läge, mitt i hjärtat av Skillingaryd. Smidigt boende på tredje våningen med hiss i en populär och välskött HSB-förening. Genomgående ljusa fina ytskikt, rymligt duschrum med egen tvättmaskin och ljust trevligt kök. Välplanerade ytor med stor klädkammare för optimal förvaring. På loftgången precis utanför dörren finns möjlighet att ställa bord och två stolar där man kan avnjuta fin vy i eftermiddagssol. Närhet till all tänkbar service samt goda kommunikationer är ytterligare några av fördelarna. Välkomna på visning!

Här bor man på central adress bekvämt med hiss från markplan och all tänkbar service precis om husknuten. För den som önskar en luftig och stor genomgående lägenheten med klädkammare för optimal förvaring. Därtill möjlighet att installera både tvättmaskin och torktumlare i bostaden, utöver gemensam tvättstuga. Ett smidigt och trevligt boende i en välskött och populär HSB-förening. På loftgången precis utanför dörren finns möjlighet att ställa bord och två stolar där man kan avnjuta fin vy i eftermiddagssol. Att både värme, vatten och kabel-tv ingår i månadsavgiften är en självklarhet i denna förening och till lägenheten hör även ett separat förråd.

Skillingaryd som ort har ett levande samhälle med butiker, mataffärer, service, skolor och omsorg. Allt fler söker sig till denna barnvänliga kommun i och med de fina omgivningarna och goda kommunikationer oavsett om du åker buss, kör bil eller föredrar att cykla. Närhet till E4:ans påfart med både Jönköping och Värnamo inom bekvämt pendlingsavstånd.

Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

Om området

Centralt läge med all tänkbar service så som mataffärer, Systembolag, butiker, bageri, apotek och övrig service. I närområdet finns även flera restauranger. Flera förskolor, skola och idrottsanläggning finns i området. Fågelforsskolan erbjuder F-9. I Vaggeryd finns gymnasium.

Kommunikation

Goda kommunikationer till Jönköping och Värnamo med både buss och tåg. Se mer på www.jlt.se.

Parkering

Gott om gratis parkeringsplatser, alternativt finns parkeringsplats att hyra i föreningen. Till dessa platser är det separat kö.

Övrigt

Bredband via telejacket.

Bilder

Välkommen till Ljungberghsgatan!

Ombyggt kök 2013

Delvis öppen planlösning

Stort sovrum med god plats för garderober

Totalrenoverat duschrum 2013

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Väldisponerad tvårumslägenhet med ljusa materialval. Från loftgången med plats för bord och stolar nås entrén där plats finns för ytterkläder. Vidare in i lägenheten finner ni köket till vänster, duschrum och klädkammare till höger samt sovrum och rymligt vardagsrum rakt fram.
Antal rum
2 rum
Boarea
67 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall/entré
Ljus och praktisk hall med plats för både ytterkläder och förvaring. Vitmålade väggar och klinkergolv i anslutning till entré. Vidare in i hallen finns duschrum och klädkammare till höger, rakt fram finns ett sovrum och till väster finns kök med öppning mot vardagsrum.
Kök
Kök utrustat med kyl och frys, spis med fläkt, diskmaskin samt diskho. Vitt kakel ovan bänkskiva i rostfritt. Här finns plats för matbord och stolar framför fönster mot loftgång. Dubbla stora fönster ger generöst ljusinsläpp. Hela köket totalrenoverades och byggdes om 2013
Duschrum
I direkt anslutning till hall och entré finns ett rymligt duschrum utrustat med wc-stol, tvättställ med kommod och tillhörande spegel, förvaringsskåp och duschhörna. I duschrummet finns även en tvättmaskin. Ett högt placerat fönster släpper in naturligt dagsljus. Hela duschrummet totalrenoverades 2013.
Sovrum
Sovrum med plats för stor dubbelsäng och tillhörande sovrumsmöblemang. Dubbla fönster bidrar till bra ljusinsläpp och här finns även god plats för garderober. I anslutning finns även en rymlig klädkammare.
Uteplats
Loftgång med plats att ställa eget bord med två stolar
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 5,079 I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.
Driftskostnad
SEK 5,638 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,638
Beräknat antal personer
3
Kommentar
I posten för el är även elnät inkluderat
Andel i föreningen
1.90765 %
Andel av årsavgiften
1.90765 %
Reparationsfond
SEK 8,027
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljsbostad
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 10/28/2009
Energiklass
C
Energiprestanda
108 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2 + 1 glas
Övrigt
2017 - Ventilation
2016 - Hiss
Övriga byggnader
Gemensam tvättstuga
Källarförråd
Cykelförråd
Förening
Namn
HSB Brf Venus i Skillingaryd
Om föreningen
Centralt belägen bostadsrätt i Skillingaryd. Loftgångar med plats för bord och stolar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
23
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Föreningen har kabeltv som ingår i månadsavgiften.
Parkering
Parkeringsplatser tillhörande HSB:s medlemmar finns vid Järnvägsgatan. Föreningen har också 7 egna parkeringsplatser för uthyrning. Till dessa är det separat kö.
Renoveringar
2018 - Tvätt samt behandling av takpannor, byte av nocktätning, målning av golv i soprum samt ombyggnad lokal.
2017 - Ventilation

De närmsta åren planerar styrelsen i föreningen för att se över belysning på loftgångar samt ventilation i lokal (pågående). I övrigt finns inga större renoveringar inplanerade i dagsläget enligt ordföranden.
Ekonomi
Inga planerade förändringar i dagsläget.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,183 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 473

Karta

Skillingaryd Skillingaryd

Ljungberghsgatan 8/lgh 23

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg