230
MEDD7872523CCCA4E909D7203D6536B6865

Lingonrisgränd 55 Hässelby Norra Villastad, HÄSSELBY

Hässelby Norra Villastad, HÄSSELBY

Lingonrisgränd 55


PRIS (accepterat pris)4 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Parhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

LÄGENHETSNUMMER

55

MÅNADSAVGIFT

6 004 kr

BYGGÅR

2008

PRIS

4 695 000 kr Accepterat pris

---- ACCEPTERAT PRIS ----

GAVELLÄGE - BARNVÄNLIGT OMRÅDE - VÄLSKÖTT FÖRENING - GENERÖS TAKHÖJD - VÄLPLANERAD PLANLÖSNING - CARPORT - HÄSSELBY VILLASTAD

I detta hus välkomnas du av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en påtaglig känsla av rymd och ljus, tack vare en takhöjd på upp till fem meter. Vardagsrummet har stora öppningsbara glaspartier mot uterum och trädgård, som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Föräldrasovrummet ligger avskilt och har ett rymligt badrum. Från sovrummet når du också trädgården på husets baksida.

Övre plan har också högt i tak, 3,60 m som högst, och består av två-tre sovrum. På övre plan finns badrum med dusch samt en stor klädkammare.

Huset ligger på en av områdets innersta kvartersgata och lugnet och småskaligheten är påtaglig. Här bor man med känslan av egnahemsboende och samtidigt det bekväma med att tillhöra en bostadsrättsförening som sköter den större delen av det yttre underhållet.
Det som är väldigt trevligt med huset är att solen följer med dig hela dagen. Om du letar efter skugga hittar du det på baksidan av huset under de soliga timmarna på dagen. Medans på kvällen kommer du ha fantastisk kvällssol på den här delen av tomten.

Bakom huset börjar Görvälns naturreservat som sträcker sig längs med Mälaren hela vägen till Kallhäll. Här finns slingrande skogsstigar och vackra utflyktsplatser. Lövstabadet ligger endast en kort cykeltur bort och till Hässelby golfklubbs 9-hålsbana kan du promenera på några minuter.
Det finns även ett trevligt utegym några minuters promenad från huset.

- Stabil förening
- Insynsskyddad läge längst in på gatan
- Nära kommunikationer - Buss till Spånga på 12 minuter

Bilder

MEDD7872523CCCA4E909D7203D6536B6865
MEDDD98BED7F26A483A91A4E5064D0E6BB9
MED7F26DC78ADE548BE9387F11F2AB9F163
MED761E8A59F39A4B258B7E6362137BBA90
MEDBF4A9355740D4D56B490383DAA1141EF

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Parhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

LÄGENHETSNUMMER

55

MÅNADSAVGIFT

6 004 kr

BYGGÅR

2008

PRIS

4 695 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

- ENTRÉPLAN-

Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme.

HALL
Ljust klinkergolv, vitmålade väggar och mönstrad tapet.

VARDAGSRUM
Stora lättmöblerade ytor och en takhöjd på ca 5 meter. Från vardagsrummet finns öppningsbart glasparti till inglasat uterum, som ger rikligt ljusinsläpp i huset. Parkettgolv och Ljust klinkergolv, vitmålade väggar och mönstrad tapet klinkergolv längs med yttervägg, s.k. fris. Detta är ett perfekt rum för en fin vårdag eller en regnig sommardag.

KÖK
Rymligt kök med vita skåpsluckor, vitt kakel, bra arbetsytor och gott om förvaring i lådor och skåp. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Separat matplats med stort fönsterparti ut mot framsidan av huset, trägolv och vita väggar. Fönsterbänkar av sten.

MASTER BEDROOM
Trivsamt rum i bra storlek med fönster och altandörr ut mot husets baksida. Parkettgolv, vita väggar och fönsterbänkar av sten.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, vägghängd wc, stort handfat med kommod, badrumsskåp, badkar, tvättmaskin och torktumlare, frånluftsvärmepump från Nibe, arbetsbänk och skåp. Frånluftsvärmepumpen är dold bakom mjölkat glas.

FÖRRÅD
Under trappan upp till övre plan finns ett praktiskt förråd med gott om utrymme.

- ÖVRE PLAN -

SOVRUM 2
Vitmålade väggar och en fin fondtapet , parkettgolv och fönster ut mot husets baksida. Ca 3,6 meter i takhöjd.

SOVRUM 3
Ljust sovrum med takhöjd på ca 3,6 meter, burspråksfönster och vidsträckt utsikt över baksidan av huset med lummigt läge. Mysigt tillbyggt loft. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 4
Ca 3,6 meter i takhöjd. Mysigt loft även här. Tapet och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklade väggar i vitt, beige klinkergolv med golvvärme, dusch med glasväggar ,handdukstork, vägghängd wc, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med parkettgolv och vitmålade väggar.

Om området

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

KOMMUNIKATION

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

NÄRSERVICE

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Kvantum och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

ÖVRIGT

Hässelby Villastad är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Hässelby strand, Hässelby gård, Vinsta, Kälvesta samt till Järfälla kommun och över vattnet (Mälaren) till Ekerö kommun. Stadsdelen är den västligaste i Stockholm, samt den till ytan största. Antalet invånare uppgår till 17 136 (2005). Området var i stort sett obebyggt fram till slutet av 1800-talet. Här fanns endast gårdarna Riddersvik och Lövsta, som på den tiden tillhörde Järfälla kommun. Stockholms stad köpte egendomarna 1885. Det dröjde till början av 1970-talet innan byggandet riktigt kom igång. Området Backlura bebyggdes med radhus och kedjehus och i kvarteret Åkermyntan byggde man ett affärscentrum. Gatorna har i regel fått namn efter trädgårdar och trädgårdsmästare, eller än vanligare, efter växter. Det har ansetts passa särskilt bra, i och med att villastaden har vuxit upp kring handelsträdgårdarna, även om många av de nyaste gatunamnen har fått namn efter växter som aldrig i någon större utsträckning har odlats i Hässelby villastad.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,125 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,125 %

ÖVRIGT

I huset finns fiberkabel med uttag i samtliga rum för bredband, telefoni och TV.

Ekonomi

EL

25 068 kr

FÖRSÄKRING

2 192 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

27 260 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Dessa uppgifter är schablonmässiga.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1,5 plans parhus

BYGGNADSÅR

2008

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluft

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-02-14

ENERGIKLASS

E

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Carport med plats för två bilar

Förening

NAMN

Brf Lingonrisgränd

ORGANISATIONSFORM

Bostadsförening

ANTAL LÄGENHETER

32

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Nej

FÖRSÄKRING

Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring men hemförsäkringen tecknar man separat.

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av 32 radhus och parhus innehållande 32 bostäder om 5 rum och kök. Total bostadsyta 4096 kvm. Det finns 32 carportsplatser med motorvärmare och 32 öppna parkeringsplatser samt 10 gästparkeringar. Fastigheten Parkmåran 1 innehas med tomträtt.

TV OCH BREDBAND

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. I huset finns fiberkabel med uttag i samtliga rum för bredband, telefoni och TV.

PARKERING

Plats för en bil i den egna carporten med eluttag för motorvärmare samt ytterligare plats för en bil. Gästparkeringar finns. Även möjlighet att parkera längs gatorna i området.

RENOVERINGAR

Utförda renoveringar: 2018 Ommålning av fasad på hus, carport och förråd.

ÖVRIGT

Föreningens hemsida: www.lingonrisgrand.se.

Karta

Stockholm Hässelby Norra Villastad

Lingonrisgränd 55

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg